HUOM. Tämä vanhemmille tarkoitettu uusi verkkokurssi alkaa pian joten varmista paikkasi osallistumalla mukaan nyt. Kurssilla on paikkoja rajoitettu määrä.

Voimavaroja vanhemmuuteen verkkokurssi

Haluaisitko olla parempi, rauhallinen ja hyvinvoiva vanhempi? Ja olla enemmän läsnä lastesi kanssa, elää täydemmin ja nauttia arjestasi enemmän?

Lue tämä viesti loppuun jos olet stressaantunut, ja väsynyt arjen pyörittämisestä ja tunnet riittämättömyyttä vanhempana.

Hei, olen Heli Mäkelä. Koulutukseltani olen sosionomi, toimintaterapeutti, ratkaisukeskeinen valmentaja, mindfulness-ohjaaja ja Lasten Tunnetaito-ohjaaja.

Olen kahden kouluikäisen lapsen äiti ja yrittäjä.

Olen työskennellyt lapsiperheiden parissa vuodesta 1993 alkaen. Tavoitteenani on tuottaa hyvinvointia vanhemmuuteen ja iloa ja läsnäoloa lapsen ja aikuisen väliseen suhteeseen.

Vanhemmuus on ihmeellistä ja ihanaa mutta samalla monesti todella rankkaa. Vanhemmuus on täynnä haasteellisia tilanteita. Arki voi olla puuduttavaa ja usein täynnä pienempiä ja isompia vastoinkäymisiä.

Saatat tuntea itsesi ylikuormittuneeksi ja väsyneeksi. Pinnaa kiristää, ja omat tarpeet unohtuvat helposti pyykkivuoren alle. Kuulostaako tutulta?

Olin myös itse väsynyt lasten ollessa pieniä enkä osannut huolehtia omasta hyvinvoinnistani. Nostin lasten tarpeet koko ajan omieni yläpuolelle ja unohdin itseni ja oman hyvinvointi. Siitä seurasi uupumusta ja marttyyriutta.

Suoritin vanhemmuutta ja monesti ilo oli kadoksissa elämästä kaiken puurtamisen keskellä. Onneksi tajusin pysähtyä pohtimaan itseäni ja omia toimintatapojani.

Olen oppinut rennompaa vanhemmuutta, olen saanut keinoja suhtautua itseäni sättiviin ajatuksiini ja ennen kaikkea lempeyttä itseäni kohtaan. Nyt haluan opettaa näitä minua auttaneita keinoja myös sinulle.

Tämä Voimavaroja vanhemmuuteen verkkovalmennus on suunniteltu sinun hyvinvointisi tukemiseksi.

Jos tunnistat itsesi seuraavista asioista, tämä kurssi on juuri sinulle suunniteltu:

 • Vanhemmuus ja arki tuntuu rankalta ja ilo on kadonnut elämästäsi
 • Tunnet huonommuutta ja riittämättömyyttä vanhempana ja vaikka teet kaikkesi, soimaat omia toimintatapojani
 • Olet väsynyt ja uupunut perheen arjen pyörittämiseen
 • Olet stressaantunut, ahdistunut tai kärsit katkonaisista yöunista
 • Omat tarpeesi ovat unohtuneet ja elämäsi pyörii pyykkäämisen, siivoamisen ja kodinhoidon ympärillä. Energiasi ja aikasi ei riitä arjessa sinulle tärkeisiin ja mukaviin juttuihin
 • Et haluaisi että pinnasi on kireä ja huutaa ja nalkuttaa lapsillesi ja puolisollesi
 • Olet kyllästynyt ainaiseen itsesi mollaamiseen ja itsekritiikkiin
 • Haluaisit voida paremmin, olla rauhallisempi ja läsnäolevampi vanhempi

Mitä sinä saat Voimavaroja vanhemmuuteen - verkkovalmennuksesta?

 • Saat parempaa päivittäistä hyvinvointia
 • Opit tekemään arjessa pieniä valintoja oman ja koko perheesi hyvinvoinnin hyväksi
 • Saat enemmän iloa perhe-elämääsi ja opit arvostamaan itseäsi vanhempana
 • Opit säätelemään tunteitasi ja pysymään rauhallisempana lasten ja puolison kanssa
 • Opit olemaan lempeä ja myötätuntoinen perhe-elämäsi tärkeintä tyyppiä – Sinua itseäsi – kohtaan
 • Saat työkaluja tasapainoisemman arjen toteuttamiseen
 • Saat keinoja stressinhallintaan, ahdistukseen ja univaikeuksiin
 • Saat vinkkejä miten auttaa lasta voimaan paremmin ja tukea hänen kasvuaan
 • Tämän valmennuksen myötä opit elämään täydemmin ja nauttimaan arjestasi enemmän

Kommentteja valmennuksessa olleilta asiakkailtani ja syy siihen miksi uskallan luvata kaiken tämän myös sinulle:

”Sain useita käytännön neuvoja ja vinkkejä arkeen. Sain kurssista paljon ajattelemisen aihetta ja pysähtymistä itseeni ja oman vanhemmuuteni äärelle. Opin lempeyttä ja armollisuutta itseäni kohtaan ja olen nyt osannut ottaa aikaa enemmän itselleni ja omalle hyvinvoinnilleni esimerkiksi liikuntaharrastuksen muodossa.”

”Hyvä verkkovalmennus, jonka kautta sain eväitä arkeen. Sain valmennuksesta hyviä työkaluja itseni rauhoittamiseen ja sain tukea ajatukselle että lapselle voi olla huutamatta. Olen iloinen että löysin kurssin.”

Saat kaiken tämän valmennuksen aikana...

Tämän Voimavaroja vanhemmuuteen verkkovalmennus sopii kaikenikästen lasten vanhemmille.

Kurssi kestää neljä viikkoa. Kurssi sisältää joka viikko uudet materiaalit ja harjoitteet joita voit tehdä missä ja milloin vain silloin kun sinulle sopii. Voit myös ladata ääniteharjoitteet puhelimeen, tabletille tai tietokoneelle.

Valmennuksen työote on ratkaisu- ja voimavarakeskeinen. Tarkoituksena on tuottaa oivalluksia, joiden kautta sinä voit lähteä muuttamaan omia toimintatapojasi kohti itseäsi arvostavaa, hyvinvoivaa ja rentoa vanhemmuutta.

Kurssi koostuu kirjallisista viikkomateriaaleista valmentavine kysymyksineen, valmennusäänitteistä ja -harjoitteista.

Harjoitteet pohjautuvat Mindfulness menetelmään. Mindfulness menetelmästä on tehty tuhansia tutkimuksia ja se on keino lisätä läsnäoloa, hyvinvointia ja myötätuntoa vanhemmuuteen. Harjoitteiden kautta opit olemaan rauhallisempi, iloisempi ja jaksat perhearjen haasteissa paremmin.

Tulen myös olemaan koko kurssin ajan tukenasi, voit olla aina minuun yhteydessä sähköpostitse jos sinulle tulee ihan mitä vaan kysyttävää.

Konkreettisesti valmennusviikkojen teemat:

Viikko 1: Myönteisyys ja kiitollisuus arjessa

Pääset tekemään oman hyvinvointisi kartoituksen. Opit lisäämään myönteisyyttä, onnellisuutta ja kiitollisuutta arkeen. Saat ajatuksia, miten luoda hyvä suhde itseesi ja miten opit arvostamaan itseäsi vanhempana. Saat keinoja arjen helpottamiseen.

Viikko 2: Hyvinvoiva mieli ja keho

Tutustut mindfulnessiin ja siihen, miten se voi auttaa sinua voimaan paremmin. Opit pitämään huolta omasta tahdonvoimastasi. Saat keinoja sekä kehosi että mielesi hyvinvoinnin tukemiseen.

Viikko 3: Keinot stressinhallintaan ja toimivaan arkeen

Opit havaitsemaan, miten stressi vaikuttaa elämääsi ja arkeesi. Opit toimivia reagointitapoja stressin kohtaamiseen. Saat konkreettisia keinoja lapsiperhearjen helpottamiseen ja arjen hallintaan.

Viikko 4: Myötätunto ja tunnetaidot hyvinvoinnin vahvistajina

Opit olemaan myötätuntoinen ja armollinen itsellesi vanhempana. Opit, kuinka pysyä rauhallisena lapsen kanssa ja miten harjaannuttaa tunnetaitoja haastavissa tilanteissa. Saat keinoja jatkuvaan hyvinvoivaan vanhemmuuteen.

Lisäksi kun ilmoittaudut kurssille mukaan nyt niin saat...

 • Joka viikon teemaan liittyvän valmennusäänitteen
 • 6 ohjattua mindfulness ääniteharjoitetta
 • Henkilökohtaisen tuen, voit olla aina minuun yhteydessä kurssin ajan ja sen jälkeenkin.
 • Verkkovalmennus ja harjoitteet ovat käytettävissäsi vuoden ajan, näin voit palata kurssin harjoitteisiin ja materiaaleihin silloin kun haluat.
 • Saat nyt kolme bonusharjoitetta joiden avulla voit vahvistaa ja tukea hyvinvointiasi!
 • Lisäksi valmennuksella on täysi 30 päivän 100% rahat takaisin tyytyväisyystakuu. Emme vaadi erikseen syytä palautukseen. Näin voit täysin huoletta ja riskittömästi kokeilla kurssia.

Ja jos sinulla on mitä tahansa kysyttävää kurssiin liittyen, niin voit olla yhteydessä suoraan minuun heli@kasvuntaika.fi

Alla lisää kommentteja Voimavaroja vanhemmuuteen verkkovalmennuksesta:

”Iso kiitos hienosta verkkovalmennuksesta. Itselleni suurin oivallus, joka kylläkin on ollut aina mukana elämässä, mutta jostain syystä se on unohtunut tässä arjen kiireessä, on ollut itselle armollisuus ja positiivisempi puhe pään sisällä. Sen vaikutuksen tuntee heti. Vielä on tekemistä, mutta kyllä se onnistuu! Ja aivan huippua että näitä materiaaleja voi käyttää vielä pidempään.”

Sain valmennuksesta työkaluja positiivisuuden vaalimiseksi ja oman hyvinvoinnin lisäämiseksi. Jatkossa osaan aktiivisemmin hakea ja löytää omia hetkiä arjessa.”

Sain kurssista hyviä vinkkejä sekä arjen tilanteisiin että jatkojalostettavaksi tuleviin haasteisiin. Kurssi vahvisti käsitystäni siitä, että vanhemmuuteen ja omaan hyvinvointiin kannattaa panostaa ja olen oikealla tiellä."

Saat kaiken tämän nyt hintaan 39€!

Valmennus alkaa jo 17.5.2017 keskiviikkona.

Suljemme ilmoittautumisen heti, kun ryhmä on täynnä. Siksi kannattaa varata oma paikkasi kurssilta nyt.

KYLLÄ HALUAN ILMOITTAUTUA VALMENNUKSEEN NYT

Nähdään kurssilla!

PDF