Muistatko miltä tuntui kun olosi oli rauhallinen, huoleton ja positiivinen...voit saada sen helpoin askelin takaisin!

Lähde nyt mukaan vain 10 minuuttia päivässä mindfulness verkkokurssille jonka aikana palautat hyvän olosi!


Tervetuloa mukaan täysin uudelle VAIN 10 MINUUTTIA PÄIVÄSSÄ MINDFULNESS VERKKOKURSSILLE!

 Mindfulness MBSR, tietoisen läsnäolon menetelmästä on tehty tähän mennessä jo yli 6000 tutkimusta maailmanlaajuisesti. Vuonna 2019 tutkimuksia tehtiin yli 1200.

Monissa tutkimuksissa on todettu, että jo 10 minuutin päivittäisellä harjoittelulla on merkittäviä vaikutuksia hyvinvointiimme ja jaksamiseen.

Harjoitusten on todettu lisäävän muun muassa stressinsietokykyä ja taitoa elää paremmin hektisessä arjessa ja maailmassa. Harjoitteiden on myös todettu ehkäisevän masennusta, auttavan univaikeuksissa,  keskittymisvaikeuksissa ja kivunhoidossa, sekä helpottavan tunteiden ymmärtämisessä ja hallinnassa.

Mindfulness auttaa vähentämään stressiä ja ahdistusta, ja ohjaa kohti terveellisempää ja rauhallisempaa elämää sekä kokonaisvaltaista hyvinvointia.

Kuvaako joku näistä sinua...

 • Tiedät mitä sinun pitäisi tehdä voidaksesi paremmin, mutta käytännön toteutus jää aina arjen pyörteissä
 • Sinusta tuntuu ettet ehdi tai pysty varaamaan aikaa arjessasi rauhoittumiselle
 • Tiedät, että jo lyhytkin mindfulness -harjoittelu voisi auttaa sinua, muttet jaksa tai ehdi tehdä harjoituksia
 • Sinusta tuntuu ettet pääse kiireestä, stressistä ja oravanpyörästä irti vaikka tekisit mitä
 • Olet aloittanut mindfulness -harjoitusten tekemisen, mutta sitten työ- tai arkikiireet ovat tulleet ja ajan varaaminen rauhoittumiselle on jäänyt
 • Arjen keskellä hyvä olo on päässyt sinulta unohtumaan, elämästäsi on tullut pelkkää suorittamista aamusta iltaan
 • Haluaisit oppia keinoja miten pääsisit eroon stressistä, kiireestä ja suorittamisesta, muttet tiedä mistä aloittaa ja miten
 • Olet kuullut tai lukenut mindfulnessista, muttet saa vain aikaiseksi harjoitella ja vietyä asioita käytäntöön
 • Haluaisit olla enemmän läsnä arjessasi, ettei kaikki tärkeä mene elämässäsi ohi

Haasteet paremman olon tiellä eivät yleensä johdu siitä, ettemmekö tietäisi mitä tehdä, vaan siitä, että kaikki me tarvitsemme silloin tällöin tukea ja apua tavoitteiden saavuttamiseksi.

Tällä kurssilla tulen olemaan koko matkan tukenasi  ja kannustamassa sinua, että varmasti onnistut.

Aloittaminen on aina se hankalin vaihe, mutta kun saamme pyörät pyörimään, on jatkaminen helpompaa.

Tämä kurssi auttaa sinut alkuun ja motivoi ja tukee sinua arkikiireistä huolimatta, silloinkin kun tuntuu ettet jaksaisi ja ehtisi. Näin saat rauhoittumisen ja tietoisen läsnäolon taidot helpommin pysyväksi osaksi elämääsi! 

"Hei, olen kaivannut lyhyitä mindfulness harjoituksia. Sellaisia jotka voisi ottaa mukaan arkeen kun tuntuu että aika ei päivässä riitä millään. Hienoa että olet tehnyt tälläisen kurssin. Innolla odottaen jatkoa!" Riitta

Aloita nyt startti kohti rennompaa ja hyvinvoivaa elämää!

Tämä kurssi sopii sinulle jos...

 • Sinusta tuntuu, että on hankalaa harjoitella yksin ja päästä vauhtiin mindfulness -harjoittelun ja rauhoittumisen kanssa
 • Nykyinen olotila turhauttaa sinua ja kaipaat muutosta - rennompaa ja positiivisempaa arkea ja elämää
 • Olet kokeillut monenlaista kurssia, mutta mikään ei ole tuntunut auttavan ja harjoittelu on jäänyt jossain vaiheessa
 • Haluat, että tietoisen läsnäolon harjoittelu onnistuu vaivattomasti ja mahtuu helposti arkeen
 • Jos haluat oppia mitä mindfulness on ja miten voit kehittää ja lisätä tietoista läsnäoloa omassa elämässäsi helposti
 • Haaveissasi on voida yleisesti paremmin

Tällä uudella kurssilla pääset helposti vauhtiin ja pienin askelin kerrallaan. Ja vain 10 minuuttia päivässä riittää! Saat valmiit ohjeet ja harjoitukset joka päivälle ja opit, miten vähentää stressiä ja rauhoittaa itsesi arjessa. Kuunneltavat harjoitukset sujahtavat helposti mukaan kiireisiinkin päiviin. Tuloksia alkaa syntymään, kun opit tekemään oikeita asioita.

Tämä kurssi soveltuu aivan kaikille, niin aloittelijoille kuin aiemminkin tietoisen läsnäolon harjoitteita tehneille. Ei huolta, annan ohjeet, joiden avulla onnistut varmasti.

Lisäksi sinulla on AINA minut tukenasi mukana ja kannustamassa sinua, jotta saat vietyä opitut taidot arkeesi. Neuvon sinulle myös miten innostus ja motivaatio pysyvät yllä kurssin jälkeenkin.

Kun liityt mukaan nyt, saat koko kurssin hintaan 19,90€

(Kurssin normaalihinta 29 euroa)

KYLLÄ HALUAN MUKAAN KURSSILLE NYT

Kyseessä on kertamaksu, ei siis mitään jatkuvia kuukausimaksuja tai jäsenyyksiä.

Klikkaa nappia, ilmoittaudu ja voit maksaa tilauksesi turvallisesti laskulla.

Tämä tarjous on voimassa vain rajoitetun ajan.

Saat ohjeet koulutukseen sähköpostitse kun ilmoittaudut.

Voit myös hankkia tämän kurssin nyt edulliseen hintaan ja aloittaa sen, kun se sinulle parhaiten sopii.

Kurssi on digitaalisessa muodossa ja voit seurata ohjeita tietokoneella, tabletilla tai älypuhelimella.

Tällä kurssilla opit...

 • Arkeen sopivia lyhyitä harjoituksia, jotka auttavat sinua myös pitämään itsestäsi huolta jatkossakin
 • Miten päästä nopeasti eroon rauhattomasta olosta ja suorittamisen tunteesta
 • Miten teet arkeesi helppoja muutoksia, jotka auttavat sinua voimaan paremmin
 • Kuinka harjoittelet niin, että opit nauttimaan arjestasi ja elämästäsi
 • Miten harjoitella niin, ettet kyllästy harjoitteluun ja motivaatiosi pysyy yllä

Tämän kurssin hyöty on se, ettei sinun tarvitse varata aikaa harjoittelulle kuin 10 minuuttia päivässä -  toimiville ja tehokkaille harjoituksille joilla saat tuloksia.

Kyseessä on täysin uusi verkkovalmennus, jossa opetan sinulle miten pienillä ja helpoilla muutoksilla saat otteen hyvästä olosta, sekä miten lisätä toimintakykyäsi ja elää antoisampaa ja tasapainoisempaa elämää.

Lähetämme sinulle ohjeet sähköpostitse. Voit käydä tämän kurssin myös läpi omaan tahtiin ja aloittaa sen silloin kun sinulle parhaiten sopii.

 

Kurssi on tietenkin käytettävissäsi myös jatkossa, joten voit palata siihen milloin haluat. Voit myös ladata harjoitteet omalle laitteellesi, tietokoneelle, tabletille tai puhelimeen. Näin voit harjoitella missä tahansa. 

Voit opiskella omassa rauhassa koska ja missä tahansa. Sinun ei tarvitse lähteä erikseen mihinkään.

Voit aloittaa harjoittelun ilman riskiä - koulutuksella on täysi 100% rahat takaisin tyytyväisyystakuu. Jos et ole tyytyväinen kurssiin, ilmoita vain minulle ja palautan maksusi.

Tällä kurssilla tulet saamaan...

bullet2Joka viikon päivälle uuden ohjatun 10 minuuttia kestävän harjoitteen eli yhteensä 7 ääniteharjoitusta. Tämän lisäksi saat tietoa, neuvoja ja ohjeet miten harjoitella.

bullet2Saat henkilökohtaisen tuen koulutuksen ajaksi. Voit kysyä minulta mitä tahansa ja vastaan sinulle aina. Tulen olemaan koko tämän kurssin ajan tukenasi, sillä haluan auttaa juuri sinua. Voit olla myös jatkossa minuun yhteydessä, mikäli sinulle tulee mitä tahansa kysyttävää kurssista tai mindfulness -menetelmästä.

bullet2Vapaan pääsyn verkkovalmennukseen vuodeksi, ja voit myös ladata materiaalit ja harjoitteet itsellesi omalle laitteelle.

bullet2Tulet saamaan vinkkejä kuinka harjoitella, sekä ohjeita saadaksesi harjoitteista parhaan hyödyn. Saat vinkkejä siihen, miten voit tukea stressinhallintaa ja hyvinvointiasi voidaksesi elää rennompaa ja positiivisempaa elämää.

 

Kurssilla on 30 päivän rahat takaisin takuu. Näin voit täysin huoletta ja riskittömästi kokeilla sitä. Emmekä vaadi erikseen syytä maksun palautukseen.

Kuka koulutuksen ohjaa?

Veli-Pekka Mälkiäinen Mindfulness MBSR ohjaaja CFM®

Veli-Pekka Mälkiäinen Mindfulness MBSR ohjaaja CFM®

Jos emme ole ennen tavanneet niin hei, olen Veli-Pekka Mälkiäinen, Mindfulness ohjaaja. Olen käynyt kaksivuotisen Center for Mindfulness Finlandin MBRS (Mindfulness-Based Stress Reduction) sekä siitä johdetun MBCT -koulutuksen.

Olen ohjannut useita satoja mindfulness-luentoja, -kursseja ja -koulutuksia yksityisille ihmisille ja yrityksille, sekä kouluttanut jo yli 15 000 ihmistä hallitsemaan stressiä, ottamaan rennommin ja voimaan paremmin. Verkkokursseilleni on osallistunut yli 7000 ihmistä.

Tiedän hyvin, ettei hyvinvointi arjessa ole aina helppoa. Olin myös itse useita vuosia stressaantunut, kiukkuinen ja aina väsynyt, ja minun oli vaikea rauhoittua. Minusta tuntui, että elämäniloni oli täysin kadonnut. Kärsin myös erilaisista kivuista ja koin, että mikään ei auta. Olin jo luovuttanut.

Sitten löysin mindfulness -menetelmän ja elämäni muuttui. Olen tehnyt ja hyödyntänyt mindfulness -harjoitteita omassa elämässäni jo yli 10 vuoden ajan. Olen huomannut, että suhtaudun nykyisin asioihin rennommin ja olen rauhallisempi, voin hyvin ja nautin taas elämästäni.

Tämän kurssin opeilla sinunkin on mahdollista päästä alkuun kohti tavoittelemaasi parempaa oloa. Anna siis minun näyttää, miten pääset vauhtiin!

Jos sinulla on mitä tahansa kysyttävää kurssiin liittyen, niin voit olla yhteydessä suoraan minuun veli-pekka.malkiainen@ceesto.fi Vastaan sinulle henkilökohtaisesti.

Alla muutama kommentti ihmisiltä, joita olen saanut auttaa verkkokursseillani:

"Lämmin kiitos Mindfulness-verkkokurssista! Pidin kurssista erittäin paljon. Kurssi tarjosi hyödyllistä tietoa ja vaihtelevia harjoituksia. Suosittelen lämpimästi kurssia muillekin. Mielestäni se on erittäin hyvä tapa aloittaa mindfulness-harjoittelu taikka sitten luoda lisämotivaatiota jo aiemmin aloitettuun harjoitteluun.

Koin kurssista olleen minulle hyötyä. Se motivoi jatkamaan aiemmin aloittamaani mindfulness-harjoittelua. Koen, että tietoisen hyväksyvän läsnäolon taitoni vahvistuivat sekä saavutin lisää rentoutta ja rauhallisuutta. Harjoittelu myös lievitti ahdistusta."

Suvi-Maaria Komulainen

”Verkkokurssi auttoi minua paremmin tekemään harjoitteita. Tajusin myös että tärkeintä on harjoitusäänitteiden kuuntelu ja niille ajan varaaminen päivittäin jos aikoo saada tuloksia. Nyt stressin vähentäminen ja kiireettömyys sekä riittävä yöuni ovat ensisijaisia asioita matkalla pysyvään muutokseen. Kiitos kurssista!”

Jaana Härkönen

"Hyvä verkkokurssi. Ensimmäinen kosketukseni mindfulnessiin sekä harjoitteisiin. Selkeä ja ytimekäs kokonaisuus. Suosittelen muillekin. Ohjatut ääniharjoitteet laadukkaita ja selkeitä. Koin että kurssista oli hyötyä. Avasi aivan uuden ajatusmaailman eteeni sekä antoi työkaluja stressinhallintaan sekä rauhoittumiseen."

Tomi Suo-Yrjö

SAAT KURSSIN NYT HINTAAN VAIN 19.90 EUROA

(Normaalihinta 29 euroa)

KYLLÄ HALUAN MUKAAN NYT TARJOUSHINTAAN

Älä anna tämän tilaisuuden mennä ohi.

Kurssilla on täysi rahat takaisin takuu. Näin voit täysin huoletta ja riskittömästi kokeilla kurssia.

Tämä tarjous on voimassa vain rajoitetun ajan.

Saat ohjeet kurssille sähköpostitse heti kun ilmoittaudut.

Voit myös hankkia tämän kurssin nyt edulliseen hintaan ja aloittaa sen, kun se sinulle parhaiten sopii.

Saat valmennuksen digitaalisessa muodossa ja voit seurata ohjeita tietokoneella, tabletilla tai älypuhelimella.

Nähdään kurssilla.