Haluatko olla virkeämpi päivisin, lopettaa yöllisen heräilyn ja käydä hyvillä mielin unille tietäen, että nukahdat helposti ja nopeasti?

Tule mukaan uuteen Univaikeudet hallintaan-valmennukseen joka julkaistaan pian.

Tämä verkkovalmennus on sinulle jos haluat:

  • Pystyä nukahtamaan ja nukkumaan paremmin ja olla pirteämpi, positiivisempi ja energisempi päivisin
  • Oppia käytännössä toimivimmiksi todetut ja tutkimustuloksiin pohjautuvat keinot unen laadun parantamiseen
  • Onnistua rauhoittamaan kierroksilla käyvän mielesi ja itsesi paremman unen saamiseksi ja hallitsemaan stressiä ja ahdistusta
  • Tietää mitkä elämäntavat vaikuttavat unta tukevasti ja saada selkeät ohjeet niiden viemiseksi arkeen

Valmennuksen kouluttajina toimivat Jaakko Savolahti, sertifioitu Personal Trainer ja hyvinvointivalmentaja, Veli-Pekka Mälkiäinen Mindfulness MBSR CFM® kouluttaja ja Hanna Vesalainen Mindfulness ja Asahi Health® ohjaaja.

Olemme auttaneet lukuisia valmennettaviamme nukkumaan paremmin ja tulemme käymään tässä valmennuksessa tarkasti läpi nämä toimivimmat ja yksinkertaiset keinot ja työkalut läpi.

Jätä sähköpostiosoitteesi niin saat heti ensimmäisenä tiedon julkaisusta.

Lisäksi saat 20 € alennuksen valmennuksesta!

Sähköpostin jättäminen ei tietenkään sido sinua mihinkään.

privacy Tietosi ovat 100% turvassa.

Kierroksilla käyminen, nukahtamisvaikeudet ja öiset valvomiset olivat aiemmin osa elämää. Jaakon selkeiden ohjeiden avulla uusien rutiinien oppiminen sujui luontevasti ja helposti. Pienistä rauhoittumishetkistä ennen nukkumaanmenoa on tullut mukava tapa ja yllättäen tunnen niiden kautta saaneeni lisää aikaakin iltaan. Veli-Pekan hyvät harjoitteet ja miellyttävä ääni ovat myös olleet suuri apu rentoutumisessa ja rauhoittumisessa. Suosittelen valmennusta ihan jokaiselle. Hyvin nukutun yön jälkeen on ilo herätä uuteen aamuun!