Rentoutusharjoituksia lapsille

Voit valita sivun alhaalla olevalla tilauslomakkeella haluatko että CD lähetetään sinulle postitse vai CD:n audioverkkotuotteena jolloin voit kuunnella harjoitteita millä laitteella tahansa ja myös ladata harjoitteet.

Lyhyitä ohjattuja harjoituksia rauhoittumiseen, nukahtamiseen ja keskittymiskyvyn vahvistamiseen.

Nämä rentoutus- ja läsnäoloharjoitukset ovat suunniteltu 4-12 vuotiaille lapsille. Harjoitukset soveltuvat käytettäväksi päiväkodeissa, kouluissa ja kotona. Harjoitusten avulla voi saada apua keskittymiseen, jännittämiseen, pelottaviin hetkiin ja nukahtamiseen.

“Meidän touhukkaille lapsille (8v.ja 3.5v) harjoitukset ovat antaneet hyvän tavan pysähtyä ja rauhoittua ennen iltatoimia. Lapset tykkäsivät harjoituksista heti, ja pyytävät niitä itsekin. Ero niihin iltoihin kun emme näitä harjoitteita ole tehneet on selvä. Harjoituksista on ollut ehdottomasti hyötyä.”

“Sopivan lyhyitä harjoituksia lapsille, he jaksavat keskittyä, hyviä lasten rauhoittamiseen. Kiitos.”

Harjoituksista on monenlaista hyötyä. Harjoitusten avulla lapset oppivat rentoutumaan, rauhoittumaan ja keskittymään paremmin. Ja myös nukkumaan levollisemmin, helpottamaan ahdistusta ja hallitsemaan tunteitaan. Harjoitteet auttavat vaikuttamaan myönteisesti lasten psyykkiseen ja fyysiseen terveyteen.

Ladattavat harjoitteet sisältävät erilaisia luovia lyhyitä rentoutusharjoituksia.

1.Pilvenhattarat
2.Rentoudutaan rannalla
3.Rauhallinen tunne sisällä
4.Spagettiharjoitus
5.Tunne kehosi
6.Unimaailma
7.Syömisharjoitus
8.Levon puutarha

Harjoitteet ovat toteuttaneet Veli-Pekka Mälkiäinen Mindfulness MBSR -ohjaaja CFM® ja Mari Aulavuori Mindfulness MBSR -ohjaaja CFM®

Rentoutusharjoituksia lapsille (CD tai ladattava) hinta 19,90 euroa.

Maksu laskulla (14 päivän maksuaika, lähetetään sähköpostitse).

CD:n toimitus ilman postituskuluja!

CD voidaan toimittaa myös eri osoitteeseen jos ostat sen esimerkiksi lahjaksi.

Tilaa lomakkeella sivun alhaalta.

Lisää palautteita harjoitteista:

“Työskentelen alakoulussa ja harjoitukset ovat toimineet erittäin hyvin. Ohjattujen harjoitteiden kanssa on helpompi seurata lasten olotilaa. Tämä on sekä oppilaille että opettajalle rauhoittava kokemus.”

“Olemme tutustuneet harjoitteisiin ja tehneet harjoituksia yhdessä ja itsenäisesti. Nukkumaan mennessä ovat meidän 9-vuotiaan suosikkeja. Ja 6-vuotias tekee niitä päivälevon aikana. Olemme todella tykänneet niistä ja ovat olleet sopivan pituisia ja muutenkin tosi kivoja ja hyödyllisiä!”

“Olen käyttänyt lasten rentoutusharjoitus harjoituksia 8-vuotiaan poikani kanssa. Olemme tehneet harjoituksia lähinnä iltaisin rauhoittumiseen ennen nukkumaan menoa. Sekä minä että poikani olemme pitäneet harjoituksista kovasti. Poikani tekee harjoituksia mielellään. Hän kertoi, että harjoitukset ovat auttaneet rentoutumaan. Kiitos!”

“Pidimme niin aikuiset kuin lapset tästä levystä! Hauskoja aiheita ja mukavasti rauhallisella äänellä kerrottuja! Lasten oli helppo lähteä mukaan ohjeisiin ja levottomuus hävisi.”

Rahat takaisin takuu

 

CD:llä ja harjoitteilla on 30 päivän palautusoikeus ja täysi 100% rahat takaisin takuu, jos et ole tyytyväinen tuotteeseen.

 

Tilauslomake:

Nimi (pakollinen)

Sähköposti (pakollinen)

Katuosoite (pakollinen)

Postinumero (pakollinen)

Paikkakunta (pakollinen)

Eri lähetysosoite (esim. lahjaksi)

Tilattava tuote ja kappalemäärä (pakollinen)

Syötä kampanjakoodi

Haluan tilata CD:n

Haluan tilata CD:n harjoitteet audiotuotteena/ladattavana