Rentoutusharjoituksia lapsille CD

Lyhyitä ohjattuja harjoituksia rauhoittumiseen, nukahtamiseen ja keskittymiskyvyn vahvistamiseen.

Nämä rentoutus- ja läsnäoloharjoitukset ovat suunniteltu 4-12 vuotiaille lapsille. Harjoitukset soveltuvat käytettäväksi päiväkodeissa, kouluissa ja kotona. Harjoitusten avulla voi saada apua keskittymiseen, jännittämiseen, pelottaviin hetkiin ja nukahtamiseen.

”Meidän touhukkaille lapsille (8v.ja 3.5v) harjoitukset ovat antaneet hyvän tavan pysähtyä ja rauhoittua ennen iltatoimia. Lapset tykkäsivät harjoituksista heti, ja pyytävät niitä itsekin. Ero niihin iltoihin kun emme näitä harjoitteita ole tehneet on selvä. CD:stä on ollut ehdottomasti hyötyä.”

”Sopivan lyhyitä harjoituksia lapsille, he jaksavat keskittyä. Tämä levy on hyvä lasten rauhoittamiseen. Kiitos.”

Tämän CD:n harjoituksista on monenlaista hyötyä. Harjoitusten avulla lapset oppivat rentoutumaan, rauhoittumaan ja keskittymään paremmin. Ja myös nukkumaan levollisemmin, helpottamaan ahdistusta ja hallitsemaan tunteitaan. Harjoitteet auttavat vaikuttamaan myönteisesti lasten psyykkiseen ja fyysiseen terveyteen.

CD sisältää erilaisia luovia lyhyitä rentoutusharjoituksia.

1.Pilvenhattarat
2.Rentoudutaan rannalla
3.Rauhallinen tunne sisällä
4.Spagettiharjoitus
5.Tunne kehosi
6.Unimaailma
7.Syömisharjoitus
8.Levon puutarha

CD:n on toteuttanut Veli-Pekka Mälkiäinen Mindfulness MBSR -ohjaaja CFM® (Harjoitteiden ohjaajana toimii Mari Aulavuori Mindfulness MBSR -ohjaaja CFM®)

Voit valita haluatko että CD lähetetään sinulle postitse vai tilaatko CD:n audioverkkotuotteena jolloin voit kuunnella sitä millä laitteella tahansa, missä vaan ja ladata sen.

CD:n hinta nyt 19,90 euroa.

CD:n toimitus ilman postituskuluja.

Hinnat sisältävät arvonlisäveron.

Voit maksaa tuotteen verkkopankin kautta, luottokortilla tai valita myös laskun.

Huom. CD sisältää myös 10 euron alennuslipun Ceeston järjestämille kursseille ja koulutuksiin. Voit halutessasi tulla kursseille oppimaan lisää siitä miten voit auttaa lapsia rauhoittumaan ja voimaan paremmin.

Lisää palautteita CD:stä:

”Työskentelen alakoulussa ja harjoitukset ovat toimineet erittäin hyvin. Ohjatun Cd:n kanssa on helpompi seurata lasten olotilaa. Tämä on sekä oppilaille että opettajalle rauhoittava kokemus.”

”Olemme tutustuneet CD:hen ja tehneet harjoituksia yhdessä ja itsenäisesti. Nukkumaan mennessä ovat meidän 9-vuotiaan suosikkeja. Ja 6-vuotias tekee niitä päivälevon aikana. Olemme todella tykänneet niistä ja ovat olleet sopivan pituisia ja muutenkin tosi kivoja ja hyödyllisiä!”

”Olen käyttänyt lasten rentoutusharjoitus CD:tä 8-vuotiaan poikani kanssa. Olemme tehneet harjoituksia lähinnä iltaisin rauhoittumiseen ennen nukkumaan menoa. Sekä minä että poikani olemme pitäneet harjoituksista kovasti. Poikani tekee harjoituksia mielellään. Hän kertoi, että harjoitukset ovat auttaneet rentoutumaan. Kiitos!”

”Pidimme niin aikuiset kuin lapset tästä levystä! Hauskoja aiheita ja mukavasti rauhallisella äänellä kerrottuja! Lasten oli helppo lähteä mukaan ohjeisiin ja levottomuus hävisi.”

Tilaa CD kotiin toimitettuna tästä

 
Tilaa CD audioverkkotuotteena tästä

 

Rahat takaisin takuu

 

CD:llä on 30 päivän palautusoikeus ja täysi 100% rahat takaisin takuu, jos et ole tyytyväinen tuotteeseen.