Nyt lasten tietoisuus- ja tunnetaidot harjoitteet tarjouksessa 20.4. saakka!

Miten opettaa lapsia rauhoittumaan ja vahvistaa heidän keskittymiskykyään

Tietoisen läsnäolon harjoituksista on hyötyä kaikille iästä riippumatta. Elämme hyvin hektisessä yhteiskunnassa ja nykyelämän kiire ja suorittaminen aiheuttaa stressiä ja psyykkisiä oireita meille kaikille.

Sadoissa tutkimuksissa on todettu myös lasten hyötyvän Mindfulness taidoista, sekä niiden vaikuttavan myönteisesti lasten psyykkiseen ja fyysiseen terveyteen.

Lasten ja nuorten parissa tehdyissä tutkimuksissa mindfulness-harjoitteiden on todettu vahvistavan huomiointi- ja keskittymiskykyä sekä auttavan rauhoittumaan. Harjoitusten on myös todettu helpottavan tunteiden säätelyä sekä tukevan myönteistä minäkuvaa.

Harjoitteiden on todettu monissa kouluissa auttavan rauhoittamaan kouluympäristöä ja vahvistamaan keskittymis- ja oppimiskykyä.

”Työskentelen lastentarhanopettajana ja olen käyttänyt Mindfulness lapsille cd:tä työssäni lasten kanssa. Lapset pitävät harjoituksista ja pyytävät niitä! Kaikkein vilkkaimmatkin rauhoittuvat kuuntelemaan hengitystä. Levyssä on hyvin otettu lapsi huomioon. Kiitos paljon levystä.”

”Kuuntelin CD:n ensin itse läpi ja harjoitukset kuulostivat selkeiltä ja sanavalinnat lapsille sopivilta. Ohjauksen rytmi tuntuu sopivan rauhalliselta. Totesin myös, että harjoitukset sopivat aivan hyvin myös itselleni eli aikuiselle tuoden keveyttä ja leikkisyyttä myös aikuisen mindfulness-harjoitukseen. Kuuntelimme levyn läpi 8-vuotiaan tyttäreni kanssa ja ensimmäisen kerran ikinä hän jaksoi tehdä yhdessä minun kanssani tämänkaltaista juttua. Työskentelen psykologina ja tietoisuustaitoja käytän paljon työssäni.”

 

mindfulness lapsille cd kotelo

Mindfulness lapsille CD + audiotuote

Kun tilaat tuotteen niin saat CD:n kotiin lähetettynä ja lisäksi sähköpostiisi linkin ja tunnukset josta voit kuunnella harjoitteita millä laitteella tahansa (puhelin, tabletti, tietokone) tai ladata harjoitteet omalle laitteellesi.

Tämä Mindfulness lapsille CD soveltuu perheiden käyttöön ja myös lasten parissa työskenteleville ammattilaisille, kouluihin ja päiväkoteihin. Kaikille jotka ovat kiinnostuneita lasten hyvinvoinnista. CD:n harjoitteet ovat suunniteltu 4-12 vuotiaille, mutta ne soveltuvat myös nuorille ja aikuisille.

Mindfulness lapsille CD sisältää:

1. pieni hengitysharjoitus
2. havainnointiharjoitus
3. kehoharjoitus
4. tiedostava kävely
5. äänten kuuleminen
6. liikeharjoitus

CD:n ovat toteuttaneet Veli-Pekka Mälkiäinen Mindfulness MBSR -ohjaaja CFM® ja Mari Aulavuori Mindfulness MBSR -ohjaaja CFM®

Mindfulness lapsille CD:n + audiotuotteen (sisältää CD:n ja harjoitteet myös verkkotuotteena/ladattavana) hinta nyt 20.4. saakka vain 13,90 euroa! (normaalihinta 19.90 euroa)

Huom. tuote sisältää myös 10 euron alennuslipun Ceeston järjestämille kursseille ja koulutuksiin. Järjestämme myös Mindfulness lapsille kursseja eri paikkakunnilla.

Tilaa Mindfulness lapsille + audiotuote CD tästä

Tilaa tuote

 
Voit maksaa tuotteen verkkopankin kautta tai luottokortilla.

Palautteita CD:stä:

”Meille harjoituksista on ollut paljon hyötyä. Pojallamme on Aspergerin syndrooma ja rauhoittuminen on välillä vaikeaa. Poika rauhoittui heti kuuntelemaan harjoituksia. Harjoitusten jälkeen esimerkiksi läksyjen teko sujuu paremmin, jaksaa keskittyä.”

”Kiitos. Olemme poikani 8v.kanssa tehneet harjoituksia muutamia kertoja, hän pitää niistä ja tekee mielellään. Varsinkin ennen nukkumaanmenoa rentoutumiseen sopivat harjoitukset auttavat nukahtamaan.”

”Olen käyttänyt Mindfulness CD levyn harjoituksia esikouluryhmässä jossa työskentelen. Lapset keskittyivät harjoituksiin ja niillä oli rauhoittava vaikutus. Tämä levy on hyvä lisä rentoutumistilanteisiin, kiitos.”


Rentoutusharjoituksia lapsille CD + audiotuote

Kun tilaat tuotteen niin saat CD:n kotiin lähetettynä ja lisäksi sähköpostiisi linkin ja tunnukset josta voit kuunnella harjoitteita millä laitteella tahansa (puhelin, tabletti, tietokone) tai ladata harjoitteet omalle laitteellesi.

Lyhyitä ohjattuja harjoituksia rauhoittumiseen, nukahtamiseen ja keskittymiskyvyn vahvistamiseen.

Nämä rentoutus- ja läsnäoloharjoitukset ovat suunniteltu 4-12 vuotiaille lapsille. Harjoitukset soveltuvat käytettäväksi päiväkodeissa, kouluissa ja kotona. Harjoitusten avulla voi saada apua keskittymiseen, jännittämiseen, pelottaviin hetkiin ja nukahtamiseen.

”Meidän touhukkaille lapsille (8v.ja 3.5v) harjoitukset ovat antaneet hyvän tavan pysähtyä ja rauhoittua ennen iltatoimia. Lapset tykkäsivät harjoituksista heti, ja pyytävät niitä itsekin. Ero niihin iltoihin kun emme näitä harjoitteita ole tehneet on selvä. CD:stä on ollut ehdottomasti hyötyä.”

”Sopivan lyhyitä harjoituksia lapsille, he jaksavat keskittyä. Tämä levy on hyvä lasten rauhoittamiseen. Kiitos.”

Tämän CD:n harjoituksista on monenlaista hyötyä. Harjoitusten avulla lapset oppivat rentoutumaan, rauhoittumaan ja keskittymään paremmin. Ja myös nukkumaan levollisemmin, helpottamaan ahdistusta ja hallitsemaan tunteitaan. Harjoitteet auttavat vaikuttamaan myönteisesti lasten psyykkiseen ja fyysiseen terveyteen.

CD sisältää erilaisia luovia lyhyitä rentoutusharjoituksia.

1.Pilvenhattarat
2.Rentoudutaan rannalla
3.Rauhallinen tunne sisällä
4.Spagettiharjoitus
5.Tunne kehosi
6.Unimaailma
7.Syömisharjoitus
8.Levon puutarha

CD:n on toteuttanut Veli-Pekka Mälkiäinen Mindfulness MBSR -ohjaaja CFM® (Harjoitteiden ohjaajana toimii Mari Aulavuori Mindfulness MBSR -ohjaaja CFM®)

Rentoutusharjoituksia lapsille CD:n + audiotuotteen (sisältää CD:n ja harjoitteet myös verkkotuotteena/ladattavana) hinta nyt 20.4. saakka vain 13,90 euroa! (normaalihinta 19.90 euroa)

Tilaa Rentoutusharjoituksia lapsille CD + audiotuote tästä

Tilaa tuote

 
Voit maksaa tuotteen verkkopankin kautta tai luottokortilla.

Huom. CD sisältää myös 10 euron alennuslipun Ceeston järjestämille kursseille ja koulutuksiin. Voit halutessasi tulla kursseille oppimaan lisää siitä miten voit auttaa lapsia rauhoittumaan ja voimaan paremmin.

Lisää palautteita CD:stä:

”Työskentelen alakoulussa ja harjoitukset ovat toimineet erittäin hyvin. Ohjatun Cd:n kanssa on helpompi seurata lasten olotilaa. Tämä on sekä oppilaille että opettajalle rauhoittava kokemus.”

”Olemme tutustuneet CD:hen ja tehneet harjoituksia yhdessä ja itsenäisesti. Nukkumaan mennessä ovat meidän 9-vuotiaan suosikkeja. Ja 6-vuotias tekee niitä päivälevon aikana. Olemme todella tykänneet niistä ja ovat olleet sopivan pituisia ja muutenkin tosi kivoja ja hyödyllisiä!”

”Olen käyttänyt lasten rentoutusharjoitus CD:tä 8-vuotiaan poikani kanssa. Olemme tehneet harjoituksia lähinnä iltaisin rauhoittumiseen ennen nukkumaan menoa. Sekä minä että poikani olemme pitäneet harjoituksista kovasti. Poikani tekee harjoituksia mielellään. Hän kertoi, että harjoitukset ovat auttaneet rentoutumaan. Kiitos!”

”Pidimme niin aikuiset kuin lapset tästä levystä! Hauskoja aiheita ja mukavasti rauhallisella äänellä kerrottuja! Lasten oli helppo lähteä mukaan ohjeisiin ja levottomuus hävisi.”

 
Rahat takaisin takuu

 

CD:llä on 30 päivän palautusoikeus ja täysi 100% rahat takaisin takuu, jos et ole tyytyväinen tuotteeseen.