Miten opettaa lapsia rauhoittumaan ja vahvistaa heidän keskittymiskykyään

Tietoisen läsnäolon harjoituksista on hyötyä kaikille iästä riippumatta. Elämme hyvin hektisessä yhteiskunnassa ja nykyelämän kiire ja suorittaminen aiheuttaa stressiä ja psyykkisiä oireita meille kaikille.

Sadoissa tutkimuksissa on todettu myös lasten hyötyvän Mindfulness taidoista, sekä niiden vaikuttavan myönteisesti lasten psyykkiseen ja fyysiseen terveyteen.

Lasten ja nuorten parissa tehdyissä tutkimuksissa mindfulness-harjoitteiden on todettu vahvistavan huomiointi- ja keskittymiskykyä sekä auttavan rauhoittumaan. Harjoitusten on myös todettu helpottavan tunteiden säätelyä sekä tukevan myönteistä minäkuvaa.

Harjoitteiden on todettu monissa kouluissa auttavan rauhoittamaan kouluympäristöä ja vahvistamaan keskittymis- ja oppimiskykyä.

 

mindfulness lapsille cd kotelo

Mindfulness lapsille CD + ladattavia harjoituksia


Voit valita sivun alhaalla olevalla tilauslomakkeella haluatko että CD lähetetään sinulle postitse vai CD:n audioverkkotuotteena jolloin voit kuunnella harjoitteita millä laitteella tahansa ja myös ladata harjoitteet.

Tämä Mindfulness lapsille CD + ladattavat harjoitteet soveltuu perheiden käyttöön ja myös lasten parissa työskenteleville ammattilaisille, kouluihin ja päiväkoteihin. Kaikille jotka ovat kiinnostuneita lasten hyvinvoinnista. Harjoitteet ovat suunniteltu 4-12 vuotiaille, mutta ne soveltuvat myös nuorille ja aikuisille.

Mindfulness lapsille CD + ladattavat harjoitteet sisältää:

1. pieni hengitysharjoitus
2. havainnointiharjoitus
3. kehoharjoitus
4. tiedostava kävely
5. äänten kuuleminen
6. liikeharjoitus

Harjoitteet ovat toteuttaneet Veli-Pekka Mälkiäinen Mindfulness MBSR -ohjaaja CFM® ja Mari Aulavuori Mindfulness MBSR -ohjaaja CFM®

Mindfulness lapsille CD:n (CD tai ladattava) harjoitusten hinta 19,90 euroa.

Maksu laskulla (14 päivän maksuaika, lähetetään sähköpostitse).

CD:n toimitus ilman postituskuluja!

CD voidaan toimittaa myös eri osoitteeseen jos ostat sen esimerkiksi lahjaksi.

Tilaa lomakkeella sivun alhaalta.

Palautteita Harjoituksista:

“Työskentelen lastentarhanopettajana ja olen käyttänyt Mindfulness lapsille harjoituksia työssäni lasten kanssa. Lapset pitävät harjoituksista ja pyytävät niitä! Kaikkein vilkkaimmatkin rauhoittuvat kuuntelemaan hengitystä. Harjoitteissa on hyvin otettu lapsi huomioon. Kiitos paljon.”

“Meille harjoituksista on ollut paljon hyötyä. Pojallamme on Aspergerin syndrooma ja rauhoittuminen on välillä vaikeaa. Poika rauhoittui heti kuuntelemaan harjoituksia. Harjoitusten jälkeen esimerkiksi läksyjen teko sujuu paremmin, jaksaa keskittyä.”

“Kuuntelin harjoitukset ensin itse läpi ja harjoitteet kuulostivat selkeiltä ja sanavalinnat lapsille sopivilta. Ohjauksen rytmi tuntuu sopivan rauhalliselta. Totesin myös, että harjoitukset sopivat aivan hyvin myös itselleni eli aikuiselle tuoden keveyttä ja leikkisyyttä myös aikuisen mindfulness-harjoitukseen. Kuuntelimme ne läpi 8-vuotiaan tyttäreni kanssa ja ensimmäisen kerran ikinä hän jaksoi tehdä yhdessä minun kanssani tämänkaltaista juttua. Työskentelen psykologina ja tietoisuustaitoja käytän paljon työssäni.”

“Kiitos. Olemme poikani 8v.kanssa tehneet harjoituksia muutamia kertoja, hän pitää niistä ja tekee mielellään. Varsinkin ennen nukkumaanmenoa rentoutumiseen sopivat harjoitukset auttavat nukahtamaan.”

“Olen käyttänyt Mindfulness lapsille harjoituksia esikouluryhmässä jossa työskentelen. Lapset keskittyivät harjoituksiin ja niillä oli rauhoittava vaikutus. Tämä on hyvä lisä rentoutumistilanteisiin, kiitos.”

Rahat takaisin takuu

 

CD:llä ja harjoitteilla on 30 päivän palautusoikeus ja täysi 100% rahat takaisin takuu, jos et ole tyytyväinen tuotteeseen.

 

Tilauslomake:

Nimi (pakollinen)

Sähköposti (pakollinen)

Katuosoite (pakollinen)

Postinumero (pakollinen)

Paikkakunta (pakollinen)

Eri lähetysosoite (esim. lahjaksi)

Tilattava tuote ja kappalemäärä (pakollinen)

Syötä kampanjakoodi

Haluan tilata CD:n

Haluan tilata CD:n harjoitteet audiotuotteena/ladattavana