Miten opettaa lapsia rauhoittumaan ja vahvistaa heidän keskittymiskykyään

Tietoisen läsnäolon harjoituksista on hyötyä kaikille iästä riippumatta. Elämme hyvin hektisessä yhteiskunnassa ja nykyelämän kiire ja suorittaminen aiheuttaa stressiä ja psyykkisiä oireita meille kaikille.

Sadoissa tutkimuksissa on todettu myös lasten hyötyvän Mindfulness taidoista, sekä niiden vaikuttavan myönteisesti lasten psyykkiseen ja fyysiseen terveyteen.

Lasten ja nuorten parissa tehdyissä tutkimuksissa mindfulness-harjoitteiden on todettu vahvistavan huomiointi- ja keskittymiskykyä sekä auttavan rauhoittumaan. Harjoitusten on myös todettu helpottavan tunteiden säätelyä sekä tukevan myönteistä minäkuvaa.

Harjoitteiden on todettu monissa kouluissa auttavan rauhoittamaan kouluympäristöä ja vahvistamaan keskittymis- ja oppimiskykyä.

 

mindfulness lapsille cd kotelo

Mindfulness lapsille CD

Tämä Mindfulness lapsille CD soveltuu perheiden käyttöön ja myös lasten parissa työskenteleville ammattilaisille, kouluihin ja päiväkoteihin. Kaikille jotka ovat kiinnostuneita lasten hyvinvoinnista. CD:n harjoitteet ovat suunniteltu 4-12 vuotiaille, mutta ne soveltuvat myös nuorille ja aikuisille.

Mindfulness lapsille CD sisältää:

1. pieni hengitysharjoitus
2. havainnointiharjoitus
3. kehoharjoitus
4. tiedostava kävely
5. äänten kuuleminen
6. liikeharjoitus

CD:n ovat toteuttaneet Veli-Pekka Mälkiäinen Mindfulness MBSR -ohjaaja CFM® ja Mari Aulavuori Mindfulness MBSR -ohjaaja CFM®

Voit valita haluatko että CD lähetetään sinulle postitse vai CD:n audioverkkotuotteena jolloin voit kuunnella sitä millä laitteella tahansa ja missä vaan.

Mindfulness lapsille CD:n hinta 19,90 euroa.

CD:n toimitus ilman postituskuluja.

Hinnat sisältävät arvonlisäveron.

CD voidaan toimittaa myös eri osoitteeseen jos ostat sen esimerkiksi lahjaksi.

Huom. CD sisältää myös 10 euron alennuslipun Ceeston järjestämille kursseille ja koulutuksiin. Järjestämme myös Mindfulness lapsille kursseja eri paikkakunnilla.

Tilaa CD kotiin toimitettuna tästä

 
Tilaa CD audioverkkotuotteena tästä

 
Palautteita CD:stä:

“Työskentelen lastentarhanopettajana ja olen käyttänyt Mindfulness lapsille cd:tä työssäni lasten kanssa. Lapset pitävät harjoituksista ja pyytävät niitä! Kaikkein vilkkaimmatkin rauhoittuvat kuuntelemaan hengitystä. Levyssä on hyvin otettu lapsi huomioon. Kiitos paljon levystä.”

“Meille harjoituksista on ollut paljon hyötyä. Pojallamme on Aspergerin syndrooma ja rauhoittuminen on välillä vaikeaa. Poika rauhoittui heti kuuntelemaan harjoituksia. Harjoitusten jälkeen esimerkiksi läksyjen teko sujuu paremmin, jaksaa keskittyä.”

“Kuuntelin CD:n ensin itse läpi ja harjoitukset kuulostivat selkeiltä ja sanavalinnat lapsille sopivilta. Ohjauksen rytmi tuntuu sopivan rauhalliselta. Totesin myös, että harjoitukset sopivat aivan hyvin myös itselleni eli aikuiselle tuoden keveyttä ja leikkisyyttä myös aikuisen mindfulness-harjoitukseen. Kuuntelimme levyn läpi 8-vuotiaan tyttäreni kanssa ja ensimmäisen kerran ikinä hän jaksoi tehdä yhdessä minun kanssani tämänkaltaista juttua. Työskentelen psykologina ja tietoisuustaitoja käytän paljon työssäni.”

“Kiitos. Olemme poikani 8v.kanssa tehneet harjoituksia muutamia kertoja, hän pitää niistä ja tekee mielellään. Varsinkin ennen nukkumaanmenoa rentoutumiseen sopivat harjoitukset auttavat nukahtamaan.”

“Olen käyttänyt Mindfulness CD levyn harjoituksia esikouluryhmässä jossa työskentelen. Lapset keskittyivät harjoituksiin ja niillä oli rauhoittava vaikutus. Tämä levy on hyvä lisä rentoutumistilanteisiin, kiitos.”

Rahat takaisin takuu

 

CD:llä on 30 päivän palautusoikeus ja täysi 100% rahat takaisin takuu, jos et ole tyytyväinen tuotteeseen.