Tule rentoutumaan ja rauhoittumaan luonnon helmaan! Mindfulness sekä joogan hyvinvointiretriitti 4-6.10.2013 Villa Ceciliassa Salossa.

Tule tutustumaan Mindfulness, hyväksyvän tietoisen läsnäolon menetelmään ja lempeään joogaan luonnon rauhan keskelle. Virkistymään ja kohentamaan hyvinvointiasi, sekä nauttimaan hyvästä luonnonmukaisesta ruuasta, oleilusta ja saunomisesta upeissa syksyisissä puitteissa.

Mindfulness menetelmää on tutkittu paljon, sen on todettu lisäävän stressinsietokykyä ja kykyä elää nykyisessä jatkuvassa muutoksessa. Mindfulness helpottaa ahdistusta, tunteiden hallintaa, kehittää oppimiskykyä ja luovuutta sekä auttaa vahvistamaan ihmissuhdetaitoja ja läsnäolemista arjessa.

Mindfulness menetelmän avulla kehomme rentoutuu ja mielemme rauhoittuu. Opettelemme kiinnittämään tietoisesti huomiomme nykyhetkeen sitä arvostelematta, hyväksyen sen sellaisenaan. Harjoittelemme tätä retriitillä monien yksinkertaisten harjoitusten avulla.

Retriitillä tutustumme myös läsnäolevaan lempeään joogaan joka on osa Mindfulness menetelmää. Keskitymme joogaharjoitusten tekemiseen läsnäolevasti huomioiden ja tiedostaen kehon, hengityksen ja mielen välisen yhteistyön.

Kaikki harjoitukset ovat yksinkertaisia ja soveltuvat jokaiselle. Retriitti sisältää myös koulutusmateriaalin sekä CD:n joiden avulla voit jatkaa itsenäisesti harjoittelua. Retriitille osallistuneet voivat olla tarvittaessa yhteydessä jälkeenpäin vetäjiin harjoittamiseen liittyvissä kysymyksissä.

villa ceciliaVilla Cecilia on upea lämminhenkinen hyvinvointikeskus Kiskossa Salon lähellä. Voit katsoa lisää www.villa-cecilia.com Kysy myös kyytimahdollisuuksista.

Ohjelmaan sisältyy:

• Mindfulness menetelmään tutustuminen jonka jälkeen voit aloittaa omatoimisen harjoittamisen
• Lempeää läsnäolevaa hathajoogaa omaa kehoa kunnioittaen ja kuunnellen
• Ulkoilua kauniissa maalaismaisemissa
• Herkullista luonnonmukaista lähiruokaa
• Saunomista ja uimista
• Majoitus

Kurssin ohjaajina toimivat Mindfulness MBSR ohjaaja (CFM®) Veli-Pekka Mälkiäinen ja Joogaohjaaja SJL (Suomen Joogaliitto), luontoterapia- ja asahi health® ohjaaja Annika Björk.

Veli-Pekka vetää Mindfulness luentoja, kursseja ja koulutuksia yksityisille sekä yrityksille. Hän on käynyt kaksivuotisen Center for Mindfulness Finlandin MBRS (Mindfulness-Based Stress Reduction) sekä siitä johdetun MBCT koulutuksen ja harjoittanut Mindfulness menetelmää viitisen vuotta.

Annika on Suomen Joogaliiton koulutuksen saanut joogaohjaaja joka eri joogamuotojen (nauru- ja tuolijooga) lisäksi ohjaa myös asahi health terveysliikuntaa ja luontoterapiaa. Annika vetää kursseja ja luennoi joogan ja asahin terveysvaikutuksista sekä yritysten tykytilaisuuksissa että yksityisille. Annikan jooga on rauhallista omaa kehoa kuuntelevaa läsnäolevaa hathajoogaa, joka sopii kaikille ikään tai kuntoon katsomatta.

Retriitin hinta

Koulutuksen ja materiaalien hinta 170 euroa sekä lisäksi majoitus täysihoidolla 75 euroa/vrk. Koko viikonloppu yhteensä 320 euroa (sis.alv.) perjantai illasta sunnuntai iltapäivään. Majoitus 1-4 hengen huoneissa, ruokailu kolme kertaa päivässä ja lisäksi iltapäivätee/kahvi ja iltapala. Tarjolla luonnonmukaista kasvis- ja lähiruokaa.

Retriittiä on kyselty paljon ja aiemmat koulutukset ovat täyttyneet nopeasta joten kannattaa ilmoittautua ajoissa. Huoneet jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Retriitille mahtuu kuusitoista henkilöä.

Palautteita aiemmilta viikonloppukursseilta;

”Koulutus oli hyvä. Erinomainen juttu ajoittaa lauantaipäivään tunnit. Voin suositella. Sinulla on oikein hyvä kouluttajan ote ja paljon annettavaa.” Kirsi H

”Pidin koulutuksesta ja voin suositella sitä muille. Koulutus vastasi odotuksia ja vastasi kuvaa menetelmästä. Hyödyllinen kurssi. Toivon vain, että saan pidettyä menetelmän arjessa. Kiitos kurssista!” Toni T

”Pidin kurssia antoisana ja sen rauha puhuttelini minua. Suosittelen sitä, alkupaketiksi riittävä. Tuli kuin tilauksesta. Kiitos.” Eija H

Kysy lisää retriitistä Veli-Pekka Mälkiäinen, Mindfulness MBSR ohjaaja (CFM®), Ceesto. Puh.050 555 0556, veli-pekka.malkiainen@ceesto.fi Voit myös kysyä lisää tai ilmoittautua alla olevalla lomakkeella.

Lämpimästi tervetuloa!

    Nimi (pakollinen)

    Sähköposti (pakollinen)

    Viesti