Onko sinun vaikea rentoutua ja rauhoittua, tuntuuko elämä joskus raskaalta ja pelkältä suorittamiselta? Tai onko sinulla univaikeuksia? Haluatko oppia stressinhallintaa ja nauttimaan taas elämästä? Nyt stressinhallinta ja rentoutuminen kurssi miehille.

Käymme kurssilla läpi mitkä tekijät aiheuttavat meissä stressiä ja ahdistusta ja miten voimme niihin vaikuttaa. Hyödynnämme kurssilla Mindfulness menetelmää. Menetelmästä on tehty yli kolme tuhatta tutkimusta ja sen on todettu lisäävän stressinsietokykyä ja kykyä elää paremmin nykyisessä jatkuvassa muutoksessa. Menetelmä helpottaa tunteiden hallintaa, kehittää keskittymiskykyä sekä auttaa nauttimaan elämästämme enemmän.

shutterstock_113642986Tutustumme kurssilla yksinkertaisiin harjoituksiin joiden avulla kehomme rentoutuu ja mielemme rauhoittuu. Harjoitukset soveltuvat kaikille.

Stressinhallinta ja rentoutuminen kurssi sisältää kolme kahden tunnin tapaamista viikoittain keskiviikkoisin klo 18-20 alkaen 20.11.2013 (muut kerrat 27.11. ja 4.12.) Paikkana toimivat Ceeston tilat Leppävaarassa Rautakiskonkuja 4, Espoo.

Kurssin hinta 90 euroa (sis. alv.), sisältäen myös koulutusmateriaalin sekä CD:n joiden avulla voit jatkaa itsenäisesti harjoittelua. Kurssi sisältäen myös teen/kahvin ja pientä purtavaa. Koulutukseen mahtuu viisitoista ensin ilmoittautunutta.

Nyt ennakkoilmoittautuneille 3.11. mennessä kurssin hinta 70 euroa (sis alv.)

Tai voit ostaa kurssin myös puolisollesi tai Isänpäivä lahjaksi. Kursseja tullaan järjestämään myös ensi vuoden puolella joten voit ostaa myös lahjakortin joka voimassa vuoden.

Palautteita aiemmilta kursseilta;

”Kurssilla tehdyt harjoitteet olivat hyviä, mukavan erilaisia toisiinsa nähden ja jaetussa materiaalissa oli muutama muu helposti toteutettava. Kiitän kurssista ja katson mihin Mindfulness kohdallani johtaa :-)” Markus

”Pidin koulutuksesta, tunnelma kurssilla oli avoin ja ihmiset oli todella hyvin mukana. Hyvä fiilis jäi. Suosittelen ja olen jo suositellutkin.” Timo

”Pidin kurssista. Suurin osa taisi olla ensikertalaisia, joten sen suhteen oli ihan mukava kuulla muiden samassa tilanteessa olevien kanssa kokemuksia. Kurssilla oli erittäin hyvät puitteet. Taljat ja tyynyt jne. Tunnelma oli mukava ja rento.”Aki

Ilmoittautuminen ja lisätietoja kurssista Veli-Pekka Mälkiäinen, Mindfulness MBSR ohjaaja (CFM®) ja Miessakit Ry ryhmänohjaaja, Ceesto. Puh.050 555 0556, veli-pekka.malkiainen@ceesto.fi Voit myös ilmoittautua alla olevalla lomakkeella, kirjoita viestikenttään kurssin nimi.

    Nimi (pakollinen)

    Sähköposti (pakollinen)

    Viesti