Yritysten henkilöstön hyvinvointiin suunnatut Mindfulness koulutukset

Mindfulness koulutuspaketin avulla kurssilaiset oppivat hyödyntämään stressinhallinnan taitoja. Lisäksi kurssilta saa valmiuksia parantaa omaa yleistä hyvinvointia.

Mindfulness-koulutukset

Kurssi sisältää

  • esittelyluennon ja tutustumisen Mindfulness-menetelmään
  • viikoittaiset käynnit
  • kurssimateriaalit

Lisäksi koulutus sisältää kurssin ajan annettavan henkilökohtaisen tuen sähköpostitse.

Perehdymme kurssilla Mindfulness-menetelmään pääosin harjoittelun kautta. Harjoitukset ovat yksinkertaisia ja soveltuvat kaikille. Mindfulness-koulutus auttaa hyödyntämään menetelmää päivittäisessä elämässä. Kurssimateriaaliin kuuluvan CD:n avulla harjoitteita voi tehdä myös jatkossa itsenäisesti.

Mindfulness-kursseille osallistuneet ovat kertoneet muun muassa, että stressaavat ajatukset ovat vähentyneet sekä keskittymiskyky ja yleinen olotila ovat parantuneet.

Koulutus voidaan toteuttaa teille sopivimmassa paikassa, esimerkiksi yrityksenne neuvottelu-/koulutustiloissa, Ceeston tiloissa tai ulkopuolelta varatuissa tiloissa. Ja halutessanne voimme myös sopia jatkokoulutuksesta tai seurantakäynneistä.

Voimme tarvittaessa myös räätälöidä koulutuksen juuri yrityksenne tarpeisiin sopivaksi, ota yhteyttä ja pyydä tarjous.

Ota yhteyttä täyttämällä alla oleva yhteydenottolomake. Voit myös soittaa, puh. 050 555 0556 tai lähettää sähköpostia veli-pekka.malkiainen@ceesto.fi