Mindfulness luennot yrityksille

Mindfulness koulutus yrityksille

Nykyään yhä useampi yritys on huomannut omissa työyhteisöissään, kuinka Mindfulness-menetelmällä voidaan lisätä työssä jaksamista, tyytyväisyyttä ja tehokkuutta. Menetelmällä parannetaan myös stressinhallintaa sekä vahvistetaan ihmisten hyvinvointia ja fyysistä terveyttä.

Joka kolmas työntekijä kärsii työperäisestä stressistä. Stressi, ahdistus sekä masennus aiheuttavat yhä enemmän poissaoloja työstä. Masennuksesta on tullut yleisin työkyvyttömyyseläkkeelle siirtymisen syy.

Mindfulness-menetelmästä on tehty yli 3 000 tutkimusta viimeisen kahdenkymmenen vuoden aikana. Tutkimuksissa on todettu muun muassa, että menetelmä

 • laskee stressihormonitasoja
 • ennaltaehkäisee ahdistusta
 • vahvistaa taitoja haastavissa työtehtävissä
 • lisää luovuutta
 • parantaa keskittymiskykyä
 • vahvistaa ihmissuhdetaitoja
 • vahvistaa hyvinvointia ja immuunipuolustusjärjestelmää
 • parantaa työssä jaksamista

Muutamia viimeaikaisia tutkimustuloksia;

– Lyhytaikainenkin Mindfulness-harjoittelu parantaa tarkkaavaisuutta ja itsesääntelyä (Tang Y et al. 2007)

– Mindfulness-harjoittelu vähensi koettua stressiä ja itseään toistavaa kielteistä ajattelua (Shapiro SL, Oman D, Thoresen CE, Plante TG, Flinders T. 2008)

– Mindfulness-harjoittelu ehkäisi voimakkaan stressin heikentävää vaikutusta työmuistin kapasiteettiin ja lisäsi positiivisia tunteita (Jha A.P., Stanley EA et al 2010)

Tartu nyt tilaisuuteen ja paranna yksinkertaisesti ja rennosti työyhteisönne hyvinvointia. Mindfulness luennoilla ja koulutuksissa yrityksille tutustutaan menetelmään ja tarkastellaan sitä, mistä siinä on tarkalleen ottaen kyse sekä miten menetelmästä voisi olla apua juuri teidän tarpeisiinne.

Voit tilata koulutuksen tai luennon esimerkiksi työhyvinvointi- tai virkistyspäiville. Luento sopii hyvin myös työpäivän lomassa pidettäväksi rentouttavaksi tauoksi.

Löydät menetelmästä lisätietoa näiltä sivuilta.

Mindfulness koulutukset soveltuvat myös yhdistyksille, järjestöille ja ryhmille.

Voimme tarvittaessa myös räätälöidä luennon/koulutuksen juuri teidän tarpeisiinne, ota yhteyttä ja pyydä tarjous.

Ota yhteyttä täyttämällä alla oleva yhteydenottolomake. Voit myös soittaa, puh. 050 555 0556 tai lähettää sähköpostia veli-pekka.malkiainen@ceesto.fi

  Nimi (pakollinen)

  Sähköposti (pakollinen)

  Aihe

  Viesti