Haluatko löytää rennomman tavan elää ja alkaa voida paremmin? Onko sinulla univaikeuksia tai kamppailetko stressin, uupumuksen, ahdistuksen tai kipujen kanssa? Tai haluatko muuten tutustua menetelmään ja oppia siitä lisää? Nyt Mindfulness intensiivi viikonloppukurssi Espoossa 22-23.3.2014.

Mindfulness, hyväksyvän tietoisen läsnäolon menetelmää on tutkittu paljon. Sen on todettu lisäävän stressinsietokykyä ja kykyä elää onnellisempaa ja tasapainoisempaa elämää nykyisessä jatkuvassa muutoksessa. Viikonloppukurssin avulla opit stressin ja ahdistuksen hallintaa, ottamaan rennommin ja olemaan enemmän läsnä jokapäiväisessä elämässäsi.

Koulutuksen ja menetelmän avulla;

• opit helpottamaan ja hallitsemaan stressiä paremmin arjessa

• rentoutuminen ja mahdolliset univaikeudet helpottuvat

• opit tuntemaan kehosi sekä tarpeesi ja pitämään parempaa huolta itsestäni

• opit hyväksymään itsesi, itsetuntosi kasvaa

• ihmissuhdetaitosi vahvistuvat

• fyysiset tai psyykkiset oireet saattavat lievittyä tai hävitä kokonaan

• kykysi olla läsnä tässä hetkessä voimistuu ja opit nauttimaan elämästä

• opit ehkäisemään ja helpottamaan ahdistusta ja uupumusta

• parannat keskittymiskykyäsi sekä työssä jaksamista

Koulutuksen harjoitukset soveltuvat kaikille. Et tarvitse ennakkoon kokemusta Mindfulness menetelmästä.

Ajankohta ja paikka: Mindfulness viikonloppukurssi 22-23.3.2014 lauantaina klo 10-16 ja sunnuntaina klo 10-15. Koulutuspaikkana toimivat Ceeston tilat, Rautakiskonkuja 4, Leppävaara, Espoo.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

 

 

 

Hinta: Koulutuksen hinta 210 euroa (sis.alv.) Hinta yrityksille 280 euroa (sis.alv.) Voit myös maksaa koulutuksen osissa, ota siinä tapauksessa yhteyttä alla olevalla lomakkeella.

Kurssi sisältää myös koulutusmateriaalin sekä Mindfulness tupla CD:n jossa kaikki Mindfulness harjoitteet (katso tästä lisää  https://mindfulness-sivut.fi/tuotteet/cdt/). Näiden avulla voit jatkaa itsenäisesti harjoittelua omassa arjessa. Kurssi sisältäen myös teen/kahvin ja välipalan. Koulutukseen mahtuu neljätoista ensin ilmoittautunutta. Aiemmat kurssit ovat täyttyneet nopeasti joten kannattaa ilmoittautua hyvissä ajoin.

Ilmoittaudu 22-23.3.2014 Mindfulness viikonloppukurssille tästä

 
Ota nyt askel oman hyvinvoinnin parantamiseen. Viikonloppukurssin jälkeen voi aloittaa omatoimisen harjoittamisen ja alkaa hyötymään harjoitteista elämässäsi. Kurssi sisältää myös henkilökohtaisen tuen kurssin jälkeen (sähköpostitse ja erikseen sovittaessa puhelimitse) Viikonloppukurssilla keskitymme harjoitteiden tekemiseen, tutustumme menetelmään omakohtaisen kokemuksen kautta joka antaen parhaan kuvan menetelmästä. Viikonloppu ei ole ainoastaan teoreettinen katsaus Mindfulness menetelmästä.

Huom. Kaikille viikonloppuun ilmoittautuneille Mindfulness, tietoinen läsnäolo (Mark Williams) bestseller kirja veloituksetta (kirjan arvo 28 euroa)!

tietoinen_lasnaolo_kirjaKirja opastaa kuinka voit tuntea olosi rauhalliseksi ja tyytyväiseksi myös vaikeina ja hektisinä aikoina. Kirjan mukana tuleva  CD sisältää kahdeksan meditaatioharjoitusta, jotka tukevat tietoisen läsnäolon tekniikoiden omaksumista ja joita voit yhdistellä itsellesi sopivimmalla tavalla.

Aiempien Mindfulness viikonloppu kurssilaisten kokemuksia;

”Koulutus oli hyvä. Voin suositella. Sinulla on oikein hyvä kouluttajan ote ja paljon annettavaa.” Kirsi H

”Pidin koulutuksesta ja voin suositella sitä muille. Koulutus vastasi odotuksia ja vastasi kuvaa menetelmästä. Hyödyllinen kurssi, toivon että saan pidettyä menetelmän arjessa. Kiitos kurssista!” Toni T

“Pidin koulutuksesta. Hyvä muoto toteuttaa kurssi on tehdä harjoituksia liian pitkien teoriaosuuksien sijaan. Koulutus antoi kipinän perehtyä asiaan vielä lisää ja aloittaa säännöllinen harjoitusten teko. Materiaalit hyviä ja kiva kun  esim. CD sai mukaansa niin pääsee heti kotonakin jatkamaan. Sinulla oli selkeä hyvää ohjaustapa. Olen suositellut kurssia jo muille.” Marju T-T

“Pidin koulutuksesta. Suosittelin sitä jo, ja suosittelen edelleen. Olin itse etukäteen perehtynyt menetelmään mutta kurssi syvensi silti tietojani. Hyvä ja antoisa päivä.” Jaana P

Ilmoittaudu kurssille tästä

 
Lisätietoja kurssista Veli-Pekka Mälkiäinen, Mindfulness MBSR ohjaaja (CFM®), Ceesto. Puh.050 555 0556, veli-pekka.malkiainen@ceesto.fi Voit myös ottaa yhteyttä alla olevalla lomakkeella.

    Nimi (pakollinen)

    Sähköposti (pakollinen)

    Kurssin nimi (pakollinen)