Tule rentoutumaan, rauhoittumaan ja vahvistamaan hyvinvointiasi luonnon helmaan! Mindfulness ja ravinto – kehon ja mielen hyvinvointia retriitti 28-30.7.2017 Villa Hideout Valkeakoskella.

Tule tutustumaan Mindfulness, hyväksyvän tietoisen läsnäolon menetelmään ja oppimaan kuinka voit ravinnon avulla vaikuttaa kehosi ja mielesi hyvinvointiin. Virkistymään ja kohentamaan hyvinvointiasi, sekä nauttimaan hyvästä luonnonmukaisesta ruuasta, oleilusta ja saunomisesta upeissa kesäisissä puitteissa.

Mindfulness menetelmästä on tehty tuhansia tutkimuksia ja sen on todettu lisäävän stressinsietokykyä ja kykyä elää nykyisessä jatkuvassa muutoksessa. Harjoitteiden on myös todettu ennaltaehkäisevän ahdistusta, auttavan univaikeuksiin, keskittymisvaikeuksiin ja kivunhoidossa sekä helpottavan tunteiden hallinnassa.

Mindfulness menetelmän ja harjoitteiden avulla kehomme rentoutuu ja mielemme rauhoittuu. Viikonlopun aikana opit mistä Mindfulness menetelmässä on kyse ja kuinka hyödyntää menetelmää ja harjoitteita omassa arjessasi. Opit myös tuntemaan kehosi ja itsesi paremmin ja vahvistamaan hyvinvointiasi, ja miten lisätä tyytyväisyyttä ja onnellisuutta elämässäsi yksinkertaisin keinoin.

Retriitti sopii myös aiemmin menetelmään tutustuneille aloittamaan harjoittelun uudelleen tai syventämään opittuja taitoja.

Tutustumme viikonlopun aikana myös Asahi Health® liikuntamenetelmään. Asahi on Suomessa kehitetty terveysliikuntamuoto, ja Asahi soveltuu erityisen hyvin stressin ennalta ehkäisyyn sekä sen hoitoon. Harjoitteet tasapainottavat mieltä ja rentouttavat kehoa.

Opit retriitillä myös tekemään ruokaa, joka antaa energiaa ja saa hyvälle mielelle, mielenhuoltoa ravinnon keinoin. Valmistamme yhden aterian myös yhdessä joka sisältää helppoja ja herkullisia kasvisruokia jotka ravitsevat kehoa ja rauhoittavat mieltä. Myös erityisruokavaliot huomioidaan.

Kaikki viikonlopun harjoitukset ovat yksinkertaisia ja soveltuvat jokaiselle. Retriitti sisältää myös koulutusmateriaalin sekä harjoitus CD:t (myös ladattavassa muodossa) joiden avulla voit jatkaa itsenäisesti harjoittelua. Retriitille osallistuneet voivat olla tarvittaessa yhteydessä jälkeenpäin ohjaajiin harjoittamiseen liittyvissä kysymyksissä.

Ohjelmaan sisältyy:

• Mindfulness menetelmään tutustuminen ja harjoituksiin syventyminen
• Lempeää Asahi harjoittelua omaa kehoa kunnioittaen ja kuunnellen
• Herkullista luonnonmukaista lähiruokaa (yksi ateria valmistetaan yhdessä)
• Luento mielenhuoltoa ravinnon avulla
• Ulkoilua kauniissa ja rauhallisissa järvi- ja maalaismaisemissa
• Saunomista ja uimista
• Majoitus

Klikkaa tästä Mindfulness ja ravinto hyvinvointiviikonloppu 28-30.7.2017 aikataulu ja ohjelma

Villa Hideout

Mindfulness ja ravinto – kehon ja mielen hyvinvointia retriitti 28-30.7.2017. Paikkana Villa Hideout, Hiittiönmäki 10-12, Valkeakoski.

Villa Hideout on upea lämminhenkinen hyvinvointikeskus Sääksmäellä Valkeakoskella. Kysy myös kyytimahdollisuuksista. Voit käydä katsomassa paikasta lisää täältä http://www.villahideout.fi/

Kouluttajina toimivat Mindfulness ohjaajat Veli-Pekka Mälkiäinen ja Hanna Vesalainen sekä kasvisruoka- ja joogaopettaja Piri Aarnikko.

Retriitin hinta

Koulutuksen ja materiaalien hinta 175 euroa sekä lisäksi majoitus täysihoidolla 75 euroa/vrk. Koko viikonloppu yhteensä 325 euroa (sis.alv 24%) perjantai illasta sunnuntai iltapäivään. Hinta yrityksille 390 euroa (sis.alv 24%). Ilmoittautumismaksu 50 euroa (sis.alv) tullaan veloittamaan ilmoittautuessa, maksutavat verkkopankki, korttimaksut tai lasku. Voit valita haluatko maksaa loppuosan kerralla (kesäkuussa) vai kolmessa erässä (touko-heinäkuussa).

Majoitus 2-4 hengen huoneissa, ruokailu kolme kertaa päivässä ja lisäksi iltapäivätee/kahvi ja iltapala. Tarjolla luonnonmukaista kasvis- ja lähiruokaa.

Huoneet jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Retriitille mahtuu 18 henkilöä.

Aiempi retriitti täyttyi todella nopeasti joten suosittelemme ilmoittautumaan ajoissa.

Viikonloppu sopii hyvin myös pariskunnille.

Ilmoittaudu tästä

 
Palautteita aiemmilta retriiteiltä:

“Tykkäsin viikonlopusta todella paljon. Upeat puitteet ja hyvin rakennettu ohjelma. Ohjaajista huokui rauhallisuus ja läsnäolo joka viritti todella hyvin viikonlopun tunnelman. Mindfulness jäi vakituiseksi osaksi arkea viikonlopun jälkeen. Kiitos tästä hienosta lisästä arjen rutiineihin. Erinomainen paketti.” Jaakko Savolahti, viikonloppuretriitti

“Kiitos teille molemmille, osaatte asianne ja olette tasapainoinen kouluttajapari. Paikka oli huippuhieno, ja ruoka oli erinomaista ja herkullista. Ruuan valmistaminen yhdessä oli hauska ja yhdistävä kokemus! Tasapainoinen ja positiivinen viikonloppu. Kiitos!” Osallistuja viikonloppuretriitti

“Retriitti ylitti kaikki odotukseni. Lähdin kurssille hyvin stressaantuneena ja takaisin palasin mieli ja ruumis levänneenä. Ohjaajista huokua rauhallisuus ja asioilleen omistautuminen. Koko kurssilla vallitsi positiivinen ja kannustava ilmapiiri. Tilat ja ruoka olivat todella positiivinen yllätys. Paikka oli kuin tehty mielen virkistämiseen. Kaunis keittiö ja sen iloinen kokki loihtivat meille todella herkullista ruokaa, joka oli vielä kaiken lisäksi laitettu tarjolle oikein nätisti, mikä lisäsi ruokailun miellyttävyyttä. Suosittelen retriittiä kaikille, jotka haluavat pysähtymistä elämän kiireen keskellä.” Ullamaija Seppä, viikonloppuretriitti

“Kiitos vielä retriitistä ja hienoista järjestelyistä. Viikonloppu oli todella rentouttava ja siitä jäi tosi mukavat muistot. Opin jälleen paljon uusia asioita, myös itsestäni. Ohjaajat olivat tosi ammattitaitoisia ja mukavia, ja erityisesti pidin siitä, että osallistujien annettiin tehdä harjoitteet itseä kuunnellen ja itsestä lähtöisesti, ei ohjaajien toiveiden ja “määräysten” mukaan. Paikka oli upea ja ilmapiiri mukavan leppoisa. Harjoituksia oli tarpeeksi ja taukoja oli riittävästi. Suosittelen lämpimästi retriittiä kaikille!” Osallistuja viikonloppuretriitti

“Viikonloppu oli juuri sitä mitä tarvitsinkin, kukaan ei ollut vaatimassa mitään ja sai keskittyä vain itseensä. Kaikki ohjaajat olivat mukavia ja asiansa osaavia. Viikonloppu ylitti odotukset, koska Piri antoi ruokatietämyksellään kiinnostavaa tietoa ruokavaliosta. Ruoka oli erinomaista, aion ottaa jotain ruuista käyttöön. Ehdottomasti suosittelen muille.” Taija Putkonen, viikonloppuretriitti

“Kiitos paljon antoisasta kurssista. Se oli syvällinen, kokonaisvaltainen kokemus ja ohjaajat ja kokki hyvin ammattitaitoisia ja huolenpito käsin kosketeltavaa. Suosittelen ehdottomasti kurssia muillekin.” Elina Mäenpää, viikonloppuretriitti

Ilmoittaudu viikonloppuun tästä

 
Lisätietoja viikonlopusta Veli-Pekka Mälkiäinen, Mindfulness MBSR ohjaaja (CFM®), Ceesto. Puh.050 555 0556, veli-pekka.malkiainen@ceesto.fi

Lämpimästi tervetuloa!