MINDFULNESS VERKKOKURSSIT NYT TARJOUKSESSA!

Huom. Tarjoukset ovat voimassa vain 13.11. sunnuntaihin saakka.

Kaikilla kursseilla on myös 30 päivän rahat takaisin takuu joten voit tutustua niihin huoletta.

10 PÄIVÄN MINDFULNESS VERKKOKURSSI

Jos haluat tutustua mindfulnessiin ja lisätä rentoutta ja positiivisuutta elämässäsi tai kaipaat tukea harjoitteluusi niin on tämä kurssi suunniteltu juuri sinulle.

“Pidin mindfulness verkkokurssista siksi, että kaikki oleellinen siinä oli hyvin tiivistettynä. Olen kokeillut muitakin verkkokursseja, mutta tämä oli ainakin minulle kaikista kokeilemistani paras!”

LUE 10 PÄIVÄN VERKKOKURSSISTA LISÄÄ KLIKKAAMALLA TÄSTÄ >>

 

3 KUUKAUDEN MINDFULNESS VERKKOVALMENNUS

Jos haluat syventää taitojasi niin 3 kuukauden mindfulness koulutuksessa käydään läpi selkeästi ja havainnollisesti koko Mindfulness MBSR menetelmä. Ja miten voit soveltaa menetelmää ja harjoitteita niin arjessa kuin työelämässä.

"Verkkokurssi auttoi minua paremmin tekemään harjoitteita. Tajusin myös että tärkeintä on harjoitusäänitteiden kuuntelu ja niille ajan varaaminen päivittäin jos aikoo saada tuloksia. Nyt stressin vähentäminen ja kiireettömyys sekä riittävä yöuni ovat ensisijaisia asioita matkalla pysyvään muutokseen. Kiitos kurssista!”

LUE 3 KUUKAUDEN MINDFULNESS VALMENNUKSESTA LISÄÄ KLIKKAAMALLA TÄSTÄ >>

 

VAIN 10 MINUUTTIA PÄIVÄSSÄ MINDFULNESS VERKKOKURSSI

Tällä uudella kurssilla pääset helposti vauhtiin ja pienin askelin kerrallaan. Ja vain 10 minuuttia päivässä riittää! Saat valmiit ohjeet ja harjoitukset joka päivälle ja opit, miten vähentää stressiä ja rauhoittaa itsesi arjessa.

""Hei, olen kaivannut lyhyitä mindfulness harjoituksia. Sellaisia jotka voisi ottaa mukaan arkeen kun tuntuu että aika ei päivässä riitä millään. Hienoa että olet tehnyt tälläisen kurssin. Innolla odottaen jatkoa!"

LUE VAIN 10 MINUUTTIA PÄIVÄSSÄ VERKKOKURSSISTA LISÄÄ KLIKKAAMALLA TÄSTÄ >>

 

MINDFULNESS, TIETOISUUS- JA TUNNETAIDOT LAPSILLE VERKKOKURSSI

Haluaisitko oppia miten auttaa lasta rauhoittumaan, nukkumaan paremmin ja vahvistaa hänen tunnetaitoja?

"Suosittelen tätä kurssia. Aiheet olivat selkeästi selitetty ja harjoitteet sopivan mittaisia. Todella hyvä kurssi! Tulen työssäni ja omien lasten kanssa käyttämään kurssin harjoitteita. Kiitos❤️"

LUE MINDFULNESS LAPSILLE VERKKOKURSSISTA LISÄÄ KLIKKAAMALLA TÄSTÄ >>

 

NUKU KOKO YÖ-VERKKOKURSSI

Onko nukahtaminen sinulle iltaisin haastavaa tai heräiletkö öisin?

"Kaiken kaikkiaan yllätyin, miten paljon tämä kurssi paransi nukkumistani. Jos kaikki hyötyvät näin paljon tästä kurssista, jokaisen uniongelmista kärsivän kannattaa osallistua tällaiseen kurssiin. Tällainen kurssi soveltuu erinomaisesti netin kautta toteutettavaksi. Myöskään kurssin hinta ei ollut korkea tuomansa hyötyyn nähden. Jokainen huono nukkuja on valmis satsaamaan unessa parantamiseen, näin uskon. Kiitos kurssistanne!"

LUE NUKU KOKO YÖ VERKKOKURSSISTA LISÄÄ KLIKKAAMALLA TÄSTÄ >>