MINDFULNESS VERKKOKURSSIT NYT -50%!

Tätä Black Friday-tarjousta ei kannata ohittaa! Saat nyt kaikki verkkokurssimme -50% alennuksella! Huom. Tämä tarjous on voimassa vain 29.11. sunnuntaihin saakka.

10 PÄIVÄN MINDFULNESS VERKKOKURSSI

Jos haluat tutustua mindfulnessiin ja lisätä rentoutta ja positiivisuutta elämässäsi tai kaipaat tukea harjoitteluusi niin on tämä kurssi suunniteltu juuri sinulle.

“Pidin mindfulness verkkokurssista siksi, että kaikki oleellinen siinä oli hyvin tiivistettynä. Olen kokeillut muitakin verkkokursseja, mutta tämä oli ainakin minulle kaikista kokeilemistani paras!”

 

3 KUUKAUDEN MINDFULNESS VERKKOVALMENNUS

Jos haluat syventää taitojasi niin 3 kuukauden mindfulness koulutuksessa käydään läpi selkeästi ja havainnollisesti koko Mindfulness MBSR menetelmä. Ja miten voit soveltaa menetelmää ja harjoitteita niin arjessa kuin työelämässä.

“Verkkokurssi auttoi minua paremmin tekemään harjoitteita. Tajusin myös että tärkeintä on harjoitusäänitteiden kuuntelu ja niille ajan varaaminen päivittäin jos aikoo saada tuloksia. Nyt stressin vähentäminen ja kiireettömyys sekä riittävä yöuni ovat ensisijaisia asioita matkalla pysyvään muutokseen. Kiitos kurssista!”

 

MINDFULNESS, TIETOISUUS- JA TUNNETAIDOT LAPSILLE VERKKOKURSSI

Haluaisitko oppia miten auttaa lasta rauhoittumaan, nukkumaan paremmin ja vahvistaa hänen tunnetaitoja?

“Suosittelen tätä kurssia. Aiheet olivat selkeästi selitetty ja harjoitteet sopivan mittaisia. Todella hyvä kurssi! Tulen työssäni ja omien lasten kanssa käyttämään kurssin harjoitteita. Kiitos❤️”

 

NUKU KOKO YÖ-VERKKOKURSSI

Onko nukahtaminen sinulle iltaisin haastavaa tai heräiletkö öisin?

“Kaiken kaikkiaan yllätyin, miten paljon tämä kurssi paransi nukkumistani. Jos kaikki hyötyvät näin paljon tästä kurssista, jokaisen uniongelmista kärsivän kannattaa osallistua tällaiseen kurssiin. Tällainen kurssi soveltuu erinomaisesti netin kautta toteutettavaksi. Myöskään kurssin hinta ei ollut korkea tuomansa hyötyyn nähden. Jokainen huono nukkuja on valmis satsaamaan unessa parantamiseen, näin uskon. Kiitos kurssistanne!”