10 päivää kestävä Mindfulness verkkokurssi

Kuinka opit stressin ja ahdistuksen hallintaa ja vahvistamaan omaan hyvinvointiasi helposti

"Kurssi oli huippuhyvä! Suosittelen ehdottomasti kaikille. Ohjeet olivat selkeitä ja niitä oli helppo seurata. Sain todella hienoja työkaluja stressinhallintaa ja muutenkin hyvään oloon. Kiitos!"

Tutustu nyt suosittuun Mindfulness menetelmään 10 päivää kestävällä verkkokurssilla

Mindfulness menetelmästä on tullut viime vuosina koko ajan yhä suositumpi. Menetelmästä on tehty yli 6000 tutkimusta ja sitä hyödynnetään yhä enemmän työpaikoilla, sekä kasvatuksessa kouluissa ja päiväkodeissa.

Sen on todettu lisäävän muun muassa stressinsietokykyä ja kykyä elää paremmin jatkuvassa muutoksessa. Harjoitteiden on todettu ehkäisevän masennusta, auttavan univaikeuksiin, keskittymisvaikeuksiin ja kivunhoidossa sekä helpottavan tunteiden hallinnassa.

Mindfulnessin ja harjoitteiden ottaminen elämääsi auttaa sinua vähentämään stressiä ja ahdistusta ja ohjaa kohti rauhallisempaa elämää.

10 päivän Mindfulness verkkokurssi

Opit tällä kurssilla kuinka vahvistat läsnäoloa arjessasi, ja lisäät tyytyväisyyttä ja onnellisuuttasi elämässäsi yksinkertaisin käytännön keinoin.

Opit myös tuntemaan ja hyväksymään itsesi ja kehosi paremmin.

Mindfulness verkkokurssi on 10 päivää kestävä lähtölaukaus kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin.

Saat verkkovalmennuksen jonka avulla voit edetä omassa tahdissasi ja silloin kun sinulle sopii. Kurssi on rakennettu helpoksi - seuraat vain ohjeita ja alat voimaan paremmin.

Kurssi sisältää joka päivä uusia harjoitteita ja voit tehdä niitä mukavasti kotioloissa omaan tahtiin. Sinun ei tarvitse lähteä erikseen mihinkään, ja tarvitset korkeintaan 15-20 minuuttia päivässä harjoitteille.

Kurssin harjoitteet soveltuvat kaikille.

Liity mukaan jo yli 4500 valmennukseen osallistuneen tyytyväisen ihmisen joukkoon!

Lämmin kiitos 10 päivän Mindfulness-verkkokurssista! Pidin kurssista erittäin paljon. Kurssi tarjosi hyödyllistä tietoa ja vaihtelevia harjoituksia. Suosittelen lämpimästi kurssia muillekin. Mielestäni se on erittäin hyvä tapa aloittaa mindfulness-harjoittelu taikka sitten luoda lisämotivaatiota jo aiemmin aloitettuun harjoitteluun.

Koin kurssista olleen minulle hyötyä. Se motivoi jatkamaan aiemmin aloittamaani mindfulness-harjoittelua. Koen, että tietoisen hyväksyvän läsnäolon taitoni vahvistuivat sekä saavutin lisää rentoutta ja rauhallisuutta. Harjoittelu myös lievitti ahdistusta.

Suvi-Maaria Komulainen

Osallistuin 10vrk:n verkkokurssille ja olen jo suositellut sitä muille. Minulla on ollut pitkään jatkuneita univaikeuksia ja nyt Mindfulness-menetelmä on auttanut. Kiitos siitä ja aion nyt ottaakin sen osaksi elämääni."

Mirva Raitio

Hyvä kurssi. Ensimmäinen kosketukseni mindfulnessiin sekä harjoitteisiin. Selkeä ja ytimekäs kokonaisuus. Suosittelen muillekin.

Ohjatut ääniharjoitteet laadukkaita ja selkeitä. Koin että kurssista oli hyötyä. Avasi aivan uuden ajatusmaailman eteeni sekä antoi työkaluja stressinhallintaan sekä rauhoittumiseen.

Tomi Suo-Yrjö

Tämä verkkokurssi sisältää:

Ohjattuja harjoitteita

Eripituisia ääniteharjoituksia joita voit tehdä missä ja milloin vain silloin kun sinulle sopii. Voit myös ladata harjoitteet puhelimeen tai tietokoneelle.

Lisäharjoitteita

Yksinkertaisia harjoituksia joiden avulla voit vahvistaa ja ylläpitää hyvinvointiasi arjen keskellä.

Vinkkejä harjoitteluun

Vinkkejä kuinka harjoitella ja ohjeita jotta saat harjoitteista parhaan hyödyn.

Viestejä sähköpostiisi

Saat päivittäin kurssin ajan viestejä jotka tukevat ja motivoivat sinua harjoittelussa.

Tällä 10 päivän verkkokurssilla opit mistä Mindfulness menetelmässä on kyse ja kuinka voit käytännössä hyödyntää harjoitteita helposti omassa elämässäsi.

Opit esimerkiksi:

  • kuinka voit helposti rentoutua ja rauhoittaa mieltäsi arjessasi
  • keskittymään paremmin ja toimimaan läsnäollen ja tehokkaammin
  • avaimet univaikeuksien voittamiseen
  • miten voit huolehtia kehostasi paremmin ja helpottaa kipuja
  • kuinka hallita tunteita ja ahdistavia ajatuksia

Ja paljon muuta siitä miten voit vahvistaa yksinkertaisin keinoin omaa hyvinvointiasi.

Lisäksi tulet saamaan:

  • Vapaan pääsyn verkkokurssille vuodeksi ja voit ladata materiaalit ja harjoitteet itsellesi kurssin jälkeen.
  • Saat myös ohjaajan henkilökohtaisen tuen sähköpostitse kurssin ajaksi.
  • Kurssilla on täysi 30 päivän rahat takaisin takuu. Emme vaadi erikseen syytä palautukseen. Näin voit täysin huoletta ja riskittömästi kokeilla kurssia.
  • Saat nyt lisäksi kolme BONUSHARJOITUSTA jotka auttavat sinua rauhoittumaan arjessasi ja voimaan paremmin.

SAAT NYT KURSSIN 19,90€

(Kurssin normaalihinta 27.90€)

Tämä tarjous on voimassa vain rajoitetun ajan.

Kurssin maksu laskulla, lähetetään sähköpostitse.

Voit myös hankkia kurssin nyt edulliseen tarjoushintaan ja aloittaa sen silloin kun sinulle sopii.

Ilmoittautumisen jälkeen saat sähköpostin jonka kautta voit kirjautua heti kurssille.

KYLLÄ, HALUAN TILATA KURSSIN NYT >>

Kurssin ohjaajana toimii Veli-Pekka Mälkiäinen, Mindfulness MBSR ohjaaja (CFM®). Hän on käynyt kaksivuotisen Center for Mindfulness Finlandin MBRS (Mindfulness-Based Stress Reduction) sekä siitä johdetun MBCT koulutuksen.

 

Veli-Pekka Mälkiäinen Mindfulness MBSR ohjaaja CFM®

Veli-Pekka Mälkiäinen
Mindfulness MBSR ohjaaja CFM®

Hei, elin myös vielä muutama vuosi sitten suorittamisen keskellä. Olin stressaantunut ja väsynyt, ja minun oli vaikea rauhoittua ja keskittyä yhteen asiaan kerrallaan niin työssä kuin kotonakin. Elämäniloni oli kadonnut, kärsin hermokivuista ja mikään ei tuntunut auttavan.

Koska halusin alkaa voimaan paremmin aloin etsimään työkaluja kuinka voisin vahvistaa hyvinvointiani. Löysin Mindfulness menetelmän ja elämäni muuttui täysin. Olen hyödyntänyt Mindfulness harjoitteita omassa elämässäni jo 8 vuoden ajan. Olen rauhallisempi, voin hyvin ja nautin taas elämästäni.

Olen myös ohjannut yli 500 Mindfulness-luentoa, -kurssia ja -koulutusta yksityisille henkilöille ja yrityksille.

Ja jos sinulla on mitä tahansa kysyttävää kurssiin liittyen, niin voit olla yhteydessä suoraan minuun veli-pekka.malkiainen@ceesto.fi

Alla lisää kommentteja 10 päivän Mindfulness verkkokurssista:

Pidin kurssista ja säännöllisestä harjoittelusta. Suosittelen kurssia lämpimästi. Koin että minulle oli kurssista hyötyä ja minulla on tarkoitus käydä kurssia läpi useamman kerran.

Paula Oiva-Oinonen

"Kiitos kurssista, joka on helppokäyttöinen ja kannustaa jatkamaan harjoittelua paljon paremmin kuin yhden päivän mittainen kurssi. Kurssi on ollut minulle hyödyllinen.

Olen tallentanut puhelimeeni harjoitteita, mikä on selvästi lisännyt harjoitteluani aiempaan verrattuna. Olen vasta nyt päässyt huomamaan, että harjoitukset todellakin vaikuttavat mieleen ja kehoon.

Kurssi oli myös riittävän pitkäkestoinen, jolloin siihen mahtui useita näkökulmia stressistä ja hyvinvoinnista. Koin ne teemakohtaiseet sähköpostit harjoittelumotivaatiota vahvistaviksi."

Marja-Riitta Pulkkinen

Pidin tästä verkkokurssista siksi, että kaikki oleellinen siinä oli hyvin tiivistettynä. Olen kokeillut muitakin verkkokursseja, mutta tämä oli ainakin minulle kaikista kokeilemistani paras.

Kaija Lundström

VERKKOKURSSIN HINTA NYT 19,90€

(Kurssin normaalihinta 27.90€)

Tämä tarjous on voimassa vain rajoitetun ajan.

Kurssin maksu laskulla, lähetetään sähköpostitse.

KYLLÄ, HALUAN TILATA KURSSIN NYT >>

Saat kurssisi digitaalisessa muodossa ja voit seurata ohjeita tietokoneella, tabletilla tai älypuhelimella.

Voit myös hankkia kurssin nyt edulliseen tarjoushintaan ja aloittaa sen silloin kun sinulle sopii.

Ilmoittautumisen jälkeen saat sähköpostin jonka kautta voit kirjautua jäsensivustolle, josta löydät kaikki harjoitteet ja voit alkaa heti tai myöhemmin harjoittelemaan ja voimaan paremmin.