10 päivää kestävä Mindfulness verkkokurssi

stressinhallintaan ja omaan hyvinvoinnin vahvistamiseen

Tutustu suosittuun Mindfulness menetelmään nyt uudella 10 päivän verkkokurssilla

Mindfulness menetelmästä on tullut viime vuosina koko ajan yhä suositumpi. Menetelmästä on tehty tuhansia tutkimuksia ja sitä hyödynnetään yhä enemmän työpaikoilla, sekä kasvatuksessa kouluissa ja päiväkodeissa.

Sen on todettu lisäävän muun muassa stressinsietokykyä ja kykyä elää paremmin jatkuvassa muutoksessa. Harjoitteiden on todettu ehkäisevän masennusta, auttavan univaikeuksiin, keskittymisvaikeuksiin ja kivunhoidossa sekä helpottavan tunteiden hallinnassa.

Mindfulness on tietoista ja hyväksyvää läsnäoloa sille mitä on. Mindfulnessin ja harjoitteiden ottaminen elämääsi auttaa sinua vähentämään stressiä ja ahdistusta ja ohjaa kohti rauhallisempaa elämää.

10 päivän Mindfulness verkkokurssi

Opit tällä kurssilla kuinka vahvistat läsnäoloa arjessasi, ja lisäät tyytyväisyyttä ja onnellisuuttasi elämässäsi yksinkertaisin käytännön keinoin.

Opit myös tuntemaan ja hyväksymään itsesi ja kehosi paremmin.

Mindfulness verkkokurssi on 10 päivää kestävä lähtölaukaus kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin.

Saat verkkovalmennuksen jonka avulla voit edetä omassa tahdissasi ja silloin kun sinulle sopii. Kurssi on rakennettu helpoksi - seuraat vain ohjeita ja alat voimaan paremmin.

Kurssi sisältää joka päivä uusia harjoitteita ja voit tehdä niitä mukavasti kotioloissa omaan tahtiin. Sinun ei tarvitse lähteä erikseen mihinkään, ja tarvitset korkeintaan 20-30 minuuttia päivässä harjoitteille.

Kurssin harjoitteet soveltuvat kaikille.

Lämmin kiitos 10 päivän Mindfulness-verkkokurssista! Pidin kurssista erittäin paljon. Kurssi tarjosi hyödyllistä tietoa ja vaihtelevia harjoituksia. Suosittelen lämpimästi kurssia muillekin. Mielestäni se on erittäin hyvä tapa aloittaa mindfulness-harjoittelu taikka sitten luoda lisämotivaatiota jo aiemmin aloitettuun harjoitteluun.

Koin kurssista olleen minulle hyötyä. Se motivoi jatkamaan aiemmin aloittamaani mindfulness-harjoittelua. Koen, että tietoisen hyväksyvän läsnäolon taitoni vahvistuivat sekä saavutin lisää rentoutta ja rauhallisuutta. Harjoittelu myös lievitti ahdistusta.

Suvi-Maaria Komulainen

Hyvä kurssi. Ensimmäinen kosketukseni mindfulnessiin sekä harjoitteisiin. Selkeä ja ytimekäs kokonaisuus. Suosittelen muillekin.

Ohjatut ääniharjoitteet laadukkaita ja selkeitä. Koin että kurssista oli hyötyä. Avasi aivan uuden ajatusmaailman eteeni sekä antoi työkaluja stressinhallintaan sekä rauhoittumiseen.

Tomi Suo-Yrjö

Tämä verkkokurssi sisältää:

Ohjattuja harjoitteita

Eripituisia ääniteharjoituksia joita voit tehdä missä ja milloin vain silloin kun sinulle sopii. Voit myös ladata harjoitteet puhelimeen tai tietokoneelle.

Lisäharjoitteita

Yksinkertaisia harjoituksia joiden avulla voit vahvistaa ja ylläpitää hyvinvointiasi arjen keskellä.

Vinkkejä harjoitteluun

Vinkkejä kuinka harjoitella ja ohjeita jotta saat harjoitteista parhaan hyödyn.

Viestejä sähköpostiisi

Saat päivittäin kurssin ajan viestejä jotka tukevat ja motivoivat sinua harjoittelussa.

Tällä 10 päivän verkkokurssilla opit mistä Mindfulness menetelmässä on kyse ja kuinka voit käytännössä hyödyntää harjoitteita helposti omassa elämässäsi.

Opit esimerkiksi:

  • kuinka voit helposti rentoutua ja rauhoittaa mieltäsi arjessasi
  • keskittymään paremmin ja toimimaan läsnäollen ja tehokkaammin
  • avaimet univaikeuksien voittamiseen
  • miten voit huolehtia kehostasi paremmin ja helpottaa kipuja
  • kuinka hallita tunteita ja ahdistavia ajatuksia

Ja paljon muuta siitä miten voit vahvistaa yksinkertaisin keinoin omaa hyvinvointiasi.

Lisäksi tulet saamaan:

  • Vapaan pääsyn verkkokurssille vuoden ajaksi, näin voit palata kurssin harjoitteisiin ja materiaaleihin silloin kun haluat.
  • Saat myös ohjaajan henkilökohtaisen tuen sähköpostitse kurssin ajaksi.
  • Kurssilla on täysi 60 päivän rahat takaisin takuu. Emme vaadi erikseen syytä palautukseen. Näin voit täysin huoletta ja riskittömästi kokeilla kurssia.
Kyllä, haluan tilata kurssin

Kurssin ohjaajana toimii Veli-Pekka Mälkiäinen, Mindfulness MBSR ohjaaja (CFM®). Hän on käynyt kaksivuotisen Center for Mindfulness Finlandin MBRS (Mindfulness-Based Stress Reduction) sekä siitä johdetun MBCT koulutuksen.

Veli-Pekka Mälkiäinen Mindfulness MBSR ohjaaja CFM®

Veli-Pekka Mälkiäinen
Mindfulness MBSR ohjaaja CFM®

Hei, elin myös vielä muutama vuosi sitten suorittamisen keskellä. Olin stressaantunut ja väsynyt, ja minun oli vaikea rauhoittua ja keskittyä yhteen asiaan kerrallaan niin työssä kuin kotonakin. Elämäniloni oli kadonnut, kärsin hermokivuista ja mikään ei tuntunut auttavan.

Sitten löysin Mindfulness menetelmän ja elämäni muuttui täysin. Olen hyödyntänyt Mindfulness harjoitteita omassa elämässäni jo 7 vuoden ajan. Olen rauhallisempi, voin paremmin ja nautin taas elämästäni.

Olen myös ohjannut satoja Mindfulness-luentoja, -kursseja ja -koulutuksia yksityisille henkilöille ja yrityksille.

Ja jos sinulla on mitä tahansa kysyttävää kurssiin liittyen, niin voit olla yhteydessä suoraan minuun veli-pekka.malkiainen@ceesto.fi

Alla lisää kommentteja 10 päivän Mindfulness verkkokurssista:

Pidin kurssista ja säännöllisestä harjoittelusta. Suosittelen kurssia lämpimästi. Koin että minulle oli kurssista hyötyä ja minulla on tarkoitus käydä kurssia läpi useamman kerran.

Paula Oiva-Oinonen

Kiitos kurssista, joka on helppokäyttöinen ja kannustaa jatkamaan harjoittelua paljon paremmin kuin yhden päivän mittainen kurssi. Kurssi on ollut minulle hyödyllinen.

Olen tallentanut puhelimeeni harjoitteita, mikä on selvästi lisännyt harjoitteluani aiempaan verrattuna. Olen vasta nyt päässyt huomamaan, että harjoitukset todellakin vaikuttavat mieleen ja kehoon.

Kurssi oli myös riittävän pitkäkestoinen, jolloin siihen mahtui useita näkökulmia stressistä ja hyvinvoinnista. Koin ne teemakohtaiseet sähköpostit harjoittelumotivaatiota vahvistaviksi.

Marja-Riitta Pulkkinen

Pidin tästä verkkokurssista siksi, että kaikki oleellinen siinä oli hyvin tiivistettynä. Olen kokeillut muitakin verkkokursseja, mutta tämä oli ainakin minulle kaikista kokeilemistani paras.

Kaija Lundström

Saat kaiken tämän nyt hintaan 19,95€

Tämä hinta on voimassa vain rajoitetun ajan. (kurssin normaalihinta 27 euroa)

Saat kurssisi digitaalisessa muodossa ja voit seurata ohjeita tietokoneella, tabletilla tai älypuhelimella.

Maksun jälkeen saat sähköpostin jonka kautta voit kirjautua jäsensivustolle, josta löydät kaikki harjoitteet ja voit alkaa heti harjoittelemaan.

PDF