Onko sinun vaikea rentoutua ja rauhoittua, onko sinulla univaikeuksia? Haluatko oppia stressinhallintaa ja olemaan enemmän läsnä arjessasi? Nyt Mindfulness Turku kurssi syyskuussa.

Mindfulness menetelmästä on tehty tänä päivänä jo yli kolme tuhatta tutkimusta. Tutkimuksissa menetelmän on todettu lisäävän stressinsietokykyä ja kykyä elää nykyisessä jatkuvassa muutoksessa. Mindfulness auttaa myös ahdistukseen, tunteiden hallinnassa, kehittää keskittymis- ja oppimiskykyä sekä auttaa vahvistamaan ihmissuhdetaitoja.

Mindfulness menetelmän avulla kehomme rentoutuu ja mielemme rauhoittuu. Opettelemme vahvistamaan läsnäoloa, kiinnittämään tietoisesti huomiomme nykyhetkeen arvostelematta sitä ja hyväksymään sen sellaisenaan. Harjoittelemme tätä kurssilla kaikille soveltuvien yksinkertaisten harjoitusten avulla.

Mindfulness kurssi Turussa 20.9.2014 lauantaina klo 10-15. Paikkana Hyvinvointisali, Puutarhakatu 49 2.krs, Turku

Kurssin hinta 75 euroa (sis. alv.), sisältäen myös koulutusmateriaalin sekä CD:n joiden avulla voit jatkaa itsenäisesti harjoittelua.

Meillä käy myös liikuntasetelit. Jos haluat maksaa liikuntaseteleillä niin ilmoittauduthan alhaalta löytyvällä lomakkeella. Mainitsethan myös kurssin nimen.

Ilmoittaudu tästä

Voit ostaa kurssin myös lahjaksi tai tulla puolison tai ystävän kanssa.

Palautteita aiemmilta kursseilta;

”Pidin koulutuksesta todella paljon. Mielestäni kurssi oli tiivis paketti, jossa käytiin hyvin läpi Mindfulness-menetelmän perusteet. Oli hyvä, että puhumisen sijaan keskityttiin nimenomaan tekemään harjoituksia. Kurssin jälkeen oli ihan oikeasti sellainen olo, että harjoitteita voi ja osaa hyödyntää arkielämässä. Sain kurssilta sen, mitä lähdin hakemaankin. Keinoja rauhoittumiseen ja rentoutumiseen.” Katja P

”Kurssilla tehdyt harjoitteet olivat hyviä, mukavan erilaisia toisiinsa nähden ja jaetussa materiaalissa oli muutama muu helposti toteutettava. Kiitän kurssista ja katson mihin Mindfulness kohdallani johtaa” Markus S

”Pidin kovasti kurssista. Sain päivästä irti tosi paljon ja kurssi ylitti odotukseni, koska minulla ei ollut mitään tietoa Mindfulness menetelmästä ennen kurssia.” Satu L

”Pidin koulutuksesta. Koulutus antoi kipinän perehtyä asiaan lisää ja aloittaa säännöllinen harjoitusten teko. Materiaalit hyviä ja kiva kun CD;n sai mukaansa niin pääsee heti kotonakin jatkamaan. Ohjaajalla on selkeä hyvä ohjaustapa. Olen suositellut kurssia jo muille.” Marju T-T

”Koin koulutuksen selkeäksi ja kattavaksi. Olenkin jo suositellut Mindfulnessia ehdottomasti muillekin.” Satu-Maria R

Ilmoittaudu kurssille 

Lisätietoja kurssista Veli-Pekka Mälkiäinen, Mindfulness MBSR ohjaaja (CFM®), Ceesto. Puh.050 555 0556, veli-pekka.malkiainen@ceesto.fi Voit myös ottaa yhteyttä alla olevalla lomakkeella.

Nimi (pakollinen)

Sähköposti (pakollinen)

Viesti