Tule rentoutumaan ja rauhoittumaan sekä syventämään omaa harjoitteluasi Mindfulness harjoitus tunneille. Oppimaan tai aloittamaan harjoittelusi uudelleen jos se on jäänyt arjessasi.

Saat tunneilta yksinkertaisia työkaluja stressinhallintaan ja oman hyvinvointisi vahvistamiseen. Olet tervetullut tunneille jos olet käynyt jonkin Ceeston kursseista tai mahdollisesti toisen yrityksen järjestämän Mindfulness kurssin. Jos et ole tutustunut menetelmään aiemmin niin suosittelen sinua tulemaan ensin esimerkiksi Ceeston viikonloppukursseille.

Tunnit soveltuvat hyvin tukemaan omaa harjoitteluasi. Tutustumme joka viikko erilaisiin harjoitteisiin. Lue menetelmästä lisää näiltä sivuilta.

Tunnit marraskuussa 7.11.2013 alkaen joka torstai klo 17-18 Paikkana Ceeston tilat Rautakiskonkuja 4 C 29 (Leppävaara)

Mindfulness Ceesto tilat 1

 

 

 

 

 

Tuntien normaalihinnat  15 euroa / kerta (opiskelijat ja eläkeläiset 10 euroa) Nyt marraskuun ajan tunnit 12 euroa. 

Tunneille mahtuu viisitoista henkilöä, tunneille kannattaa ilmoittautua ajoissa.

Ohjaajana toimii Mindfulness MBSR ohjaaja Veli-Pekka Mälkiäinen. Tilassa on kaikille lampaanvilla harjoitusmatto, huovat sekä tyynyt. Ota mukaasi rennot vaatteet, joissa on mukava olla ja helppo liikkua. Tunnit sisältävät teetarjoilun.

Alla muutamia palautteita aiemmilta kursseilta;
“Pidin koulutuksesta, tunnelma kurssilla oli avoin ja ihmiset oli todella hyvin mukana. Hyvä fiilis jäi. Suosittelen ja olen jo suositellutkin :)” Timo
“Koulutus oli mielestäni todella hyvä. Suosittelen koulutusta ehdottomasti. Mielestäni oli parempi, että kouluksessa oli enemmän harjoituksia kuin “teoriaa”. Kiitos vielä antoisasta päivästä!” Merja S

“Koin koulutuksen selkeäksi ja kattavaksi. Olenkin jo suositellut Mindfulnessia ehdottomasti muillekin. Kiitos koulutuksesta, innostus Mindfulness kohtaan vain kasvoi.” Satu-Maria

Ilmoittautumiset tunneille etukäteen Veli-Pekka Mälkiäinen, Mindfulness MBSR ohjaaja (CFM®), Ceesto. Puh.050 555 0556, veli-pekka.malkiainen@ceesto.fi tai voit ottaa yhteyttä alla olevalla lomakkeella. Kirjoita viestikenttään “Mindfulness harjoitus tunnit Espoo” ja mille päivälle osallistut. Lämpimästi tervetuloa.

    Nimi (pakollinen)

    Sähköposti (pakollinen)

    Viesti