Tämä kurssi on valitettavasti täyttynyt. Tampereella seuraava kurssi alkuvuodesta johon voit jo ennakkoilmoittautua. Tai tilaa uutiskirje tai seuraa Ceeston Facebook sivuja ja kuulet ensimmäisenä tulevista kursseista.

Onko sinun vaikea rentoutua ja rauhoittua, onko sinulla univaikeuksia? Tai haluatko oppia olemaan enemmän läsnä arjessasi?

Mindfulness menetelmää on tutkittu paljon, ja sen on todettu lisäävän stressinsietokykyä ja kykyä elää nykyisessä jatkuvassa muutoksessa. Mindfulness helpottaa tunteiden hallintaa, kehittää oppimiskykyä ja luovuutta sekä auttaa vahvistamaan ihmissuhdetaitoja.

Mindfulness menetelmän avulla kehomme rentoutuu ja mielemme rauhoittuu. Opettelemme vahvistamaan läsnäoloa, kiinnittämään tietoisesti huomiomme nykyhetkeen arvostelematta sitä ja hyväksyen sen sellaisenaan. Harjoittelemme tätä kurssilla yksinkertaisten harjoitusten avulla.

Mindfulness tietoinen läsnäolo kurssi 7.12.2013 lauantaina klo 13-17 Tampereella. Paikkana Om Yoga, Verkatehtaankatu 12 2.krs, Tampere.

Kurssin hinta 60 euroa (sis. alv.), sisältäen myös koulutusmateriaalin sekä CD:n joiden avulla voit jatkaa itsenäisesti harjoittelua. Koulutukseen mahtuu viisitoista ensin ilmoittautunutta. Aiemmat kurssit ovat täyttyneet todella nopeasti joten kannattaa ilmoittautua hyvissä ajoin.

Palautteita aiemmilta kursseilta;

”Kurssilla tehdyt harjoitteet olivat hyviä, mukavan erilaisia toisiinsa nähden ja jaetussa materiaalissa oli muutama muu helposti toteutettava. Kiitän kurssista ja katson mihin Mindfulness kohdallani johtaa :-)” Markus S

“Koulutus oli ihanaa rauhoittumista. Koulutuksesta ei ollut mielikuvaa joten kaikki mitä koin oli vain positiivista. Kurssiaikataulu oli leppoisa ja Sinä ohjaajana aivan mainio. Olet itse rauhallisuus ja se tuntui tarttuvan kurssilaisiinkin hyvin eli huomaa että olet sisäistänyt opiskelemasi asian erinomaisesti. Iso kiitos vielä kurssista ja sen annista.” Ulla V

“Pidin kurssista ja suosittelen muillekin. Minulle se oli juuri sopiva hiljentyminen ja rentouttava hetki työviikon päätteeksi. Vastasi odotuksiani ja sain tietoa, jota hain. Olen myös tutustunut Ceeston facebook-sivuihin ja niistäkin saa vinkkejä jatkoa varten. CD on hyvä Lataan sen MP3:lle, joten se on mukana myös matkoilla. Pidin siitä, että kaikki oli kurssipaikalla valmiina kun tulimme Tuli rauhallinen ja rentoutunut olo. Myös se, että kurssipaikka näytti hyvältä ja siellä oli tilaa ja valoa, oli hienoa. Pidin hiljaisuudesta ja rauhasta. Kiitos!”

“Koulutus oli mielestäni todella hyvä. Suosittelen koulutusta ehdottomasti. Mielestäni oli parempi, että kouluksessa oli enemmän harjoituksia kuin “teoriaa”. Kiitos vielä antoisasta päivästä!” Merja S

“Koin koulutuksen selkeäksi ja kattavaksi. Olenkin jo suositellut Mindfulnessia ehdottomasti muillekin.” Satu-Maria R

Ilmoittautuminen ja lisätietoja kurssista Veli-Pekka Mälkiäinen, Mindfulness MBSR ohjaaja (CFM®), Ceesto. Puh.050 555 0556, veli-pekka.malkiainen@ceesto.fi Voit myös ilmoittautua alla olevalla lomakkeella, kirjoita viestikenttään kurssin nimi.

    Nimi (pakollinen)

    Sähköposti (pakollinen)

    Viesti