Tule rentoutumaan, rauhoittumaan ja vahvistamaan hyvinvointiasi luonnon helmaan! Mindfulness retriitti 18-20.7.2014 Villa Ceciliassa Salossa.

Tule tutustumaan Mindfulness, hyväksyvän tietoisen läsnäolon menetelmään ja lempeään Mindfulness joogaan luonnon rauhan keskelle. Virkistymään ja kohentamaan hyvinvointiasi, sekä nauttimaan hyvästä luonnonmukaisesta ruuasta, oleilusta ja saunomisesta upeissa kesäisissä puitteissa.

Mindfulness menetelmää on tutkittu paljon, sen on todettu lisäävän stressinsietokykyä ja kykyä elää nykyisessä jatkuvassa muutoksessa. Mindfulness helpottaa tutkimusten mukaan kivunhallintaa ja univaikeuksia. Menetelmä auttaa myös ahdistukseen, tunteiden hallintaan, keskittymisvaikeuksiin sekä auttaa vahvistamaan ihmissuhdetaitoja ja läsnäolemista arjessa.

Mindfulness menetelmän avulla kehomme rentoutuu ja mielemme rauhoittuu. Opettelemme kiinnittämään tietoisesti huomiomme nykyhetkeen sitä arvostelematta, hyväksyen sen sellaisenaan. Harjoittelemme tätä retriitillä monien yksinkertaisten harjoitusten avulla.

Retriitillä tutustumme myös läsnäolevaan lempeään Mindfulness joogaan joka on osa Mindfulness menetelmää. Keskitymme joogaharjoitusten tekemiseen läsnäolevasti huomioiden kehon ja hengityksen.

Kaikki harjoitukset ovat yksinkertaisia ja soveltuvat jokaiselle. Retriitti sisältää myös koulutusmateriaalin sekä CD:t joiden avulla voit jatkaa itsenäisesti harjoittelua. Retriitille osallistuneet voivat olla tarvittaessa yhteydessä jälkeenpäin ohjaajiin harjoittamiseen liittyvissä kysymyksissä.

villa ceciliaVilla Cecilia on upea lämminhenkinen hyvinvointikeskus Kiskossa Salon lähellä. Voit katsoa lisää www.villa-cecilia.com Kysy myös kyytimahdollisuuksista.

Ohjelmaan sisältyy:

• Mindfulness menetelmään tutustuminen jonka jälkeen voit aloittaa omatoimisen harjoittamisen
• Lempeää läsnäolevaa Mindfulness joogaa omaa kehoa kunnioittaen ja kuunnellen
• Ulkoilua kauniissa ja rauhallisessa maalaismaisemissa
• Herkullista luonnonmukaista lähiruokaa
• Saunomista ja uimista
• Majoitus

Kurssin ohjaajina toimivat Mindfulness MBSR ohjaaja (CFM®) Veli-Pekka Mälkiäinen ja Joogaohjaaja SJL (Suomen Joogaliitto), luontoterapia- ja asahi health® ohjaaja Annika Björk.

Veli-Pekka ohjaa Mindfulness luentoja, kursseja ja koulutuksia yksityisille sekä yrityksille. Hän on käynyt kaksivuotisen Center for Mindfulness Finlandin MBRS (Mindfulness-Based Stress Reduction) sekä siitä johdetun MBCT koulutuksen ja harjoittanut Mindfulness menetelmää viitisen vuotta.

Annika on Suomen Joogaliiton koulutuksen saanut joogaohjaaja joka eri joogamuotojen lisäksi ohjaa myös asahi health terveysliikuntaa ja luontoterapiaa. Annika vetää kursseja ja luennoi joogan ja asahin terveysvaikutuksista sekä yritysten tykytilaisuuksissa että yksityisille.

Retriitin hinta

Koulutuksen ja materiaalien hinta 170 euroa sekä lisäksi majoitus täysihoidolla 75 euroa/vrk. Koko viikonloppu yhteensä 320 euroa (sis.alv.) perjantai illasta sunnuntai iltapäivään. Retriitti on mahdollista maksaa myös osissa.

Majoitus 2-4 hengen huoneissa, ruokailu kolme kertaa päivässä ja lisäksi iltapäivätee/kahvi ja iltapala. Tarjolla luonnonmukaista kasvis- ja lähiruokaa.

Retriittiä on kyselty paljon joten kannattaa ilmoittautua hyvissä ajoin. Huoneet jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä.

Palautteita aiemmilta kursseilta ja retriiteiltä;

”Kurssilla tehdyt harjoitteet olivat hyviä, mukavan erilaisia toisiinsa nähden ja jaetussa materiaalissa oli muutama muu helposti toteutettava. Kiitän kurssista ja katson mihin Mindfulness kohdallani johtaa.” Markus S

“Koulutus oli ihanaa rauhoittumista. Koulutuksesta ei ollut mielikuvaa joten kaikki mitä koin oli vain positiivista. Kurssiaikataulu oli leppoisa ja ohjaaja aivan mainio. Iso kiitos vielä kurssista ja sen annista.” Ulla V

“Kiitos viikonlopusta!  Sain kurssilta paljon työkaluja siihen, miten omaa läsnäoloa voi parantaa ja stressiä vähentää. Viikonloppu oli kokonaisuudessaan täynnä oivalluksia ja levollista oloa. Kurssi vastasi odotuksiani. Suosittelen ja suosittelinkin jo kurssia.” Helinä K

“Pidin koulutuksesta. Hyvä muoto toteuttaa kurssi tehdä harjoituksia liian pitkien teoriaosuuksien sijaan. Koulutus antoi kipinän perehtyä asiaan lisää ja aloittaa säännöllinen harjoitusten teko. Materiaalit ovat hyviä ja kiva kun CD;n sai mukaansa niin pääsee heti kotonakin jatkamaan. Ohjaajalla oli selkeä hyvä ohjaustapa. Olen suositellut kurssia myös muille.” Marju T

“Koin koulutuksen selkeäksi ja kattavaksi. Olenkin jo suositellut Mindfulnessia ja kurssia ehdottomasti muillekin.” Satu-Maria R

Lisätietoja ja ilmoittautumiset Veli-Pekka Mälkiäinen, Mindfulness MBSR ohjaaja (CFM®), Ceesto. Puh.050 555 0556, veli-pekka.malkiainen@ceesto.fi Voit myös kysyä lisää tai ilmoittautua alla olevalla lomakkeella.

Lämpimästi tervetuloa!

    Nimi (pakollinen)

    Sähköposti (pakollinen)

    Viesti