Tule rentoutumaan, rauhoittumaan ja vahvistamaan hyvinvointiasi luonnon helmaan! Mindfulness retriitti 17-19.7.2015 Villa Ceciliassa Salossa.

Tule tutustumaan Mindfulness, hyväksyvän tietoisen läsnäolon menetelmään ja lempeään Mindfulness joogaan luonnon rauhan keskelle. Tai oppimaan lisää menetelmästä. Virkistymään ja kohentamaan hyvinvointiasi, sekä nauttimaan hyvästä luonnonmukaisesta ruuasta, oleilusta ja saunomisesta upeissa kesäisissä puitteissa.

Mindfulness menetelmää on tutkittu paljon, sen on todettu lisäävän stressinsietokykyä ja kykyä elää nykyisessä jatkuvassa muutoksessa. Mindfulness helpottaa tutkimusten mukaan kivunhallintaa ja univaikeuksia. Menetelmä auttaa myös ahdistukseen, tunteiden hallintaan, keskittymisvaikeuksiin sekä auttaa vahvistamaan ihmissuhdetaitoja ja läsnäolemista arjessa.

Mindfulness menetelmän avulla kehomme rentoutuu ja mielemme rauhoittuu. Opettelemme kiinnittämään tietoisesti huomiomme nykyhetkeen sitä arvostelematta, hyväksyen sen sellaisenaan. Harjoittelemme tätä retriitillä monien yksinkertaisten harjoitusten avulla. Tutustumme myös uusiin harjoituksiin jos olet jo aiemmin osallistunut Ceeston järjestämiin koulutuksiin tai retriitteihin.

Retriitillä tutustumme myös läsnäolevaan lempeään Mindfulness joogaan joka on osa Mindfulness menetelmää. Keskitymme joogaharjoitusten tekemiseen läsnäolevasti huomioiden kehon ja hengityksen.

Tutustumme viikonlopun aikana myös Asahi terveysliikuntaan joka poistaa väsymystä ja stressiä, ja vahvistaa elämänmyönteisyyttä ja terveyttä.

Kaikki harjoitukset ovat yksinkertaisia ja soveltuvat jokaiselle. Retriitti sisältää myös koulutusmateriaalin sekä CD:t joiden avulla voit jatkaa itsenäisesti harjoittelua. Retriitille osallistuneet voivat olla tarvittaessa yhteydessä jälkeenpäin ohjaajiin harjoittamiseen liittyvissä kysymyksissä.

villa ceciliaVilla Cecilia on upea lämminhenkinen hyvinvointikeskus Kiskossa Salon lähellä. Kysy myös kyytimahdollisuuksista.

Ohjelmaan sisältyy:

• Mindfulness menetelmään tutustuminen jonka jälkeen voit aloittaa omatoimisen harjoittamisen
• Lempeää läsnäolevaa Mindfulness joogaa omaa kehoa kunnioittaen ja kuunnellen
• tutustumisen Asahi terveysliikunta harjoitteisiin
• Ulkoilua kauniissa ja rauhallisessa maalaismaisemissa
• Herkullista luonnonmukaista lähiruokaa
• Saunomista ja uimista
• Majoitus

Linkki Ohjelma ja aikataulu

Kurssin ohjaajina toimivat Mindfulness MBSR ohjaaja (CFM®) Veli-Pekka Mälkiäinen ja Joogaohjaaja SJL (Suomen Joogaliitto), luontoterapia- ja asahi health® ohjaaja Annika Björk.

Veli-Pekka ohjaa Mindfulness luentoja, kursseja ja koulutuksia yksityisille sekä yrityksille. Hän on käynyt kaksivuotisen Center for Mindfulness Finlandin MBRS (Mindfulness-Based Stress Reduction) sekä siitä johdetun MBCT koulutuksen ja ohjannut satoja koulutuksia Suomessa.

Annika on Suomen Joogaliiton koulutuksen saanut joogaohjaaja joka eri joogamuotojen lisäksi ohjaa myös asahi health terveysliikuntaa ja luontoterapiaa. Annika vetää kursseja ja luennoi joogan ja asahin terveysvaikutuksista sekä yritysten tykytilaisuuksissa että yksityisille. Annikan ohjaama Mindfulness jooga on rauhallista omaa kehoa kuuntelevaa läsnäolevaa joogaa, joka sopii kaikille ikään tai kuntoon katsomatta.

Retriitin hinta

Koulutuksen ja materiaalien hinta 170 euroa sekä lisäksi majoitus täysihoidolla 75 euroa/vrk. Koko viikonloppu yhteensä 320 euroa (sis.alv 24%) perjantai illasta sunnuntai iltapäivään. Hinta yrityksille 390 euroa (sis.alv 24%). Ilmoittautumismaksu 50 euroa (sis.alv) tullaan veloittamaan ilmoittautuessa, maksutavat verkkopankki, korttimaksut tai lasku. Loppuosa retriitistä on mahdollista maksaa myös 3 erässä (laskutus touko-heinäkuu). Jos maksat loppuosan kerralla niin lasku tullaan lähettämään kesäkuun alussa.

Majoitus 2-4 hengen huoneissa, ruokailu kolme kertaa päivässä ja lisäksi iltapäivätee/kahvi ja iltapala. Tarjolla luonnonmukaista kasvis- ja lähiruokaa.

Aiemmat retriitit ovat täyttyneet nopeasti joten kannattaa ilmoittautua hyvissä ajoin. Huoneet jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Retriitille mahtuu 16 henkilöä.

Viikonloppu sopii hyvin myös pariskunnille.

Ilmoittaudu tästä

 
Palautteita aiemmilta kursseilta:

“Tykkäsin viikonlopusta todella paljon. Upeat puitteet ja hyvin rakennettu ohjelma. Ohjaajista huokui rauhallisuus ja läsnäolo joka viritti todella hyvin viikonlopun tunnelman. Mindfulness jäi vakituiseksi osaksi arkea viikonlopun jälkeen. Kiitos tästä hienosta lisästä arjen rutiineihin. Erinomainen paketti.” Jaakko Savolahti, viikonloppuretriitti Salo

“Opin päivän aikana todella paljon menetelmästä. Samoin huomaamaan sen, miten pienillä arjen asioilla on oikeasti suuresti merkitystä. Kiitos ihanasta ja aiheeseen sopivasta tunnelmasta, tavasta järjestää kurssi. Olimme mieheni kanssa tyytyväisiä päivään (sopi hyvin myös pariskunnille!)” Riina Väisänen, päivän kurssi Espoo

“Kurssi vastasi odotuksiani. Sain käytännön työkaluja arkeeni. Työkalut ovat helposti toteutettavia ja selkeitä. Ohjaajan rauhallinen ja ammattitaitoinen olemus loi lämminhenkisen ja luottamuksen ilmapiirin. Suosittelen kurssia kaikille Mindfulnessista kiinnostuneille.” Mirka Råback, päivän kurssi Espoo

“Kiitos vielä retriitistä ja hienoista järjestelyistä. Viikonloppu oli todella rentouttava ja siitä jäi tosi mukavat muistot. Opin jälleen paljon uusia asioita, myös itsestäni. Ohjaajat olivat tosi ammattitaitoisia ja mukavia, ja erityisesti pidin siitä, että osallistujien annettiin tehdä harjoitteet itseä kuunnellen ja itsestä lähtöisesti, ei ohjaajien toiveiden ja “määräysten” mukaan. Paikka oli upea ja ilmapiiri mukavan leppoisa. Harjoituksia oli tarpeeksi, Mindfulness jooga tasapainotti ohjelmaa ja taukoja oli riittävästi. Suosittelen lämpimästi retriittiä kaikille!”Osallistuja viikonloppuretriitti Salo

“Kurssi oli mielestäni erinomainen ja vastasi odotuksiani, jopa ylitti ne. Oli erittäin hyvä että selkeä pääpaino oli itse harjoituksilla, teoriaa oli ripoteltu sopivasti mukaan. Te ohjaajat innostitte ja rauhoititte omalla “mindfulness-olemuksellanne” ja omien kokemustenne jakamisella. Suosittelen kurssia ehdottomasti muillekin!”Anne Miettinen, päivän kurssi Lahti

“Koin koulutuksen selkeäksi ja kattavaksi. Olenkin jo suositellut Mindfulnessia ehdottomasti muillekin.” Satu-Maria Ruotsalainen, päivän kurssi Espoo

Ilmoittaudu viikonloppuun tästä

 
Lisätietoja kurssista Veli-Pekka Mälkiäinen, Mindfulness MBSR ohjaaja (CFM®), Ceesto. Puh.050 555 0556, veli-pekka.malkiainen@ceesto.fi

Lämpimästi tervetuloa!