Kaipaatko hiljaisuutta ja rauhaa? Onko sinun vaikea rentoutua tai onko sinulla univaikeuksia? Tai haluatko ehkä oppia stressinhallintaa ja olemaan enemmän läsnä arjessasi? Mindfulness päivä Espoossa 6.4.2015.

Tule tutustumaan Mindfulness, hyväksyvän tietoisen läsnäolon menetelmään tai vahvistamaan taitojasi. Virkistymään ja kohentamaan hyvinvointiasi, sekä nauttimaan rauhasta ja hiljaisuudesta.

Mindfulness menetelmää on tutkittu paljon, sen on todettu lisäävän stressinsietokykyä ja kykyä elää nykyisessä jatkuvassa muutoksessa. Mindfulness helpottaa ahdistusta, tunteiden hallintaa, kehittää keskittymiskykyä sekä auttaa vahvistamaan läsnäolemista arjessa.

Mindfulness menetelmän avulla kehomme rentoutuu ja mielemme rauhoittuu. Opettelemme kiinnittämään tietoisesti huomiomme läsnäolevaan hetkeen. Harjoittelemme tätä päivän aikana yksinkertaisten harjoitusten avulla.

Ajankohta 6.4.2015 maanantaina klo 10-16 (pääsiäinen). Kurssitilana toimivat Ceeston tilat Espoossa Leppävaarassa, Rautakiskonkuja 4

Saat päivästä yksinkertaisia työkaluja stressinhallintaan ja oman hyvinvointisi vahvistamiseen. Päivä sopii myös hyvin tukemaan omaa harjoitteluasi jos menetelmä on sinulle ennestään tuttu, tutustumme myös uusiin harjoitteisiin. Tulemme harjoittelemaan osan päivää hiljaisuudessa.

Harjoitukset ovat yksinkertaisia ja soveltuvat jokaiselle. Kurssi sisältää myös koulutusmateriaalin ja CD:n joiden avulla voi jatkaa harjoittelua itsenäisesti.

Kurssin ohjaajina toimivat Mindfulness MBSR ohjaaja (CFM®) Veli-Pekka Mälkiäinen ja Joogaohjaaja SJL (Suomen Joogaliitto) Annika Björk.

Päivään osallistuneet voivat olla tarvittaessa yhteydessä jälkeenpäin ohjaajiin harjoitteluun liittyvissä kysymyksissä.

Mindfulness päivän hinta 90 euroa (sis. alv.), sisältäen myös koulutusmateriaalin ja teen/kahvin ja välipalan.

Tapahtumaan mahtuu viisitoista ensin ilmoittautunutta. Aiemmat kurssit ovat täyttyneet nopeasti joten suosittelemme ilmoittautumaan ajoissa.

Ja voit tulla myös puolison tai ystävän kanssa.

Ilmoittaudu kurssille tästä

 
Palautteita aiemmilta kursseilta:

“Tykkäsin viikonlopusta todella paljon. Upeat puitteet ja hyvin rakennettu ohjelma. Ohjaajasta huokui rauhallisuus ja läsnäolo joka viritti todella hyvin viikonlopun tunnelman. Mindfulness jäi vakituiseksi osaksi arkea viikonlopun jälkeen. Kiitos tästä hienosta lisästä arjen rutiineihin. Erinomainen paketti.” Jaakko Savolahti, viikonloppukurssi Salo

“Opin päivän aikana todella paljon menetelmästä. Samoin huomaamaan sen, miten pienillä arjen asioilla on oikeasti suuresti merkitystä. Kiitos ihanasta ja aiheeseen sopivasta tunnelmasta, tavasta järjestää kurssi. Olimme mieheni kanssa tyytyväisiä päivään (sopi hyvin myös pariskunnille!)” Riina Väisänen, päivän kurssi Espoo

“Kurssi vastasi odotuksiani. Sain käytännön työkaluja arkeeni. Työkalut ovat helposti toteutettavia ja selkeitä. Ohjaajan rauhallinen ja ammattitaitoinen olemus loi lämminhenkisen ja luottamuksen ilmapiirin. Suosittelen kurssia kaikille Mindfulnessista kiinnostuneille.” Mirka Råback, päivän kurssi Espoo

“Pidin koulutuksesta. Hyvä muoto toteuttaa kurssi tehdä harjoituksia liian pitkien teoriaosuuksien sijaan. Koulutus antoi kipinän perehtyä asiaan lisää ja aloittaa säännöllinen harjoitusten teko. Materiaalit olivat hyviä ja kiva kun esim. CD;n sai mukaansa niin pääsee heti kotonakin jatkamaan. Ohjaajalla on selkeä hyvää ohjaustapa. Olen suositellut kurssia myös muille.” Marju Tuominen-Tolonen, päivän kurssi Tampere

“Koin koulutuksen selkeäksi ja kattavaksi. Olenkin jo suositellut Mindfulnessia ehdottomasti muillekin.” Satu-Maria Ruotsalainen, päivän kurssi Espoo

Ilmoittaudu tästä

 
Lisätietoja Veli-Pekka Mälkiäinen, Mindfulness MBSR ohjaaja (CFM®), Ceesto. Puh.050 555 0556, veli-pekka.malkiainen@ceesto.fi Voit myös ottaa yhteyttä alla olevalla lomakkeella.

    Nimi (pakollinen)

    Sähköposti (pakollinen)

    Viesti