Haluatko löytää rennomman tavan elää ja alkaa voida paremmin? Onko sinulla univaikeuksia tai kamppailetko stressin, uupumuksen, ahdistuksen tai kipujen kanssa?

Mindfulness, hyväksyvän tietoisen läsnäolon menetelmää on tutkittu paljon. Sen on todettu lisäävän stressinsietokykyä ja kykyä elää onnellisempaa ja tasapainoisempaa elämää nykyisessä jatkuvassa muutoksessa. Koulutuksen avulla opit stressin ja ahdistuksen hallintaa, ottamaan rennommin ja olemaan enemmän läsnä jokapäiväisessä elämässäsi.

Nyt kolmen kuukauden Mindfulness MBSR koulutus Espoossa 14.9.2013 alkaen. Koulutus sisältää kuusi 1,5 tunnin tapaamista (klo 12-13.30 14.9., 28.9., 12.10., 26.10., 9.11. ja 23.11.) Lisäksi joulukuun alussa päivän tapaaminen, paikka ja ajankohta sovitaan myöhemmin.

Koulutuksen sisältö:

– 6 ryhmätapaamista, tapaamiset joka toinen viikko

– päivän tapaaminen joulukuussa

– Harjoitus CD

– jokaviikkoiset harjoitusmateriaalit

– ohjaajan tuki koko kurssin ajan sekä myös kurssin jälkeen tarvittaessa

Koulutuksen kautta;

• opit helpottamaan ja hallitsemaan stressiä paremmin arjessa

• rentoutuminen ja mahdolliset univaikeudet helpottuvat

• opit tuntemaan kehosi sekä tarpeesi ja pitämään parempaa huolta itsestäni

• opit hyväksymään itsesi, itsetuntosi kasvaa

• ihmissuhdetaitosi vahvistuvat

• fyysiset tai psyykkiset oireet saattavat lievittyä tai hävitä kokonaan

• kykysi olla läsnä tässä hetkessä voimistuu ja opit nauttimaan elämästä

• opit ehkäisemään ja helpottamaan ahdistusta ja uupumusta

• parannat keskittymiskykyä sekä työssä jaksamista

• tutustut muihin harjoittajiin mikä tukee omaa harjoitusta

Koulutuksen harjoitukset soveltuvat kaikille. Et tarvitse ennakkoon kokemusta Mindfulness MBSR menetelmästä.

Paikkana toimii Pieni Joogasali, Läkkisepänkuja 2, Leppävaara, Espoo.

Hinta: Koulutuksen voi maksaa joko kuukausittain jolloin hinta 76 euroa/kk (sis. alv.) tai kertamaksuna 210 euroa (sis.alv)

Kurssille mahtuu neljätoista henkilöä.

Huom. Kaikille 18.8. mennessä ennakkoilmoittautuneille Stressinhallinnan käsikirja (Bob Stahl, Elisha Goldstein) veloituksetta. Tämä harjoituspainotteinen työkirja on tarkoitettu jokaiselle, joka kärsii stressistä, ahdistuksesta tai kivusta tai kaipaa muuten elämäänsä tasapainoa ja rauhaa.

Lisäksi vielä kaikki 18.8. mennessä ilmoittautuneet tulevat saamaan harjoitus CD;n lisäksi syksyllä julkaistavan Mindfulness tupla CD;n. CD sisältää lisää harjoitteita sekä vinkkejä harjoittamiseen ja sen tukemiseen.

Aiempien Mindfulness viikonloppu kurssilaisten kokemuksia;

”Koulutus oli hyvä. Erinomainen juttu ajoittaa lauantaipäivään tunnit. Voin suositella. Sinulla on oikein hyvä kouluttajan ote ja paljon annettavaa.” Kirsi H

”Pidin koulutuksesta, ja olen jo puhunutkin tutuille ko. kurssista ja tietoisuustaidoista. Koulutus vastasi odotuksiani, oli miellyttävä olla “opiskelijan” roolissa.”

”Pidin koulutuksesta ja voin suositella sitä muille. Koulutus vastasi odotuksia ja vastasi kuvaa menetelmästä. Hyödyllinen kurssi. Toivon vain, että saan pidettyä menetelmän arjessa. Kiitos kurssista!” Toni T

”Kiitos, kurssi lauantaina oli antoisa ja yksinkertainen. Sain kipinän harrastaa lisää. Olet kyllä löytänyt oman alueen, missä voit vaikuttaa suuresti ihmisten jaksamiseen.” Pirkko O

Ilmoittautuminen ja lisätietoja kurssista Veli-Pekka Mälkiäinen, Mindfulness MBSR ohjaaja (CFM®), Ceesto. Puh.050 555 0556, veli-pekka.malkiainen@ceesto.fi Voit myös ilmoittautua alla olevalla lomakkeella, kirjoita viestikenttään ”Mindfulness MBSR koulutus Espoo”

Huomioithan että ilmoittautuminen on sitova. Ilmoittautumisen voi vielä perua myöhemmin, mutta mikäli osallistuminen peruutetaan 30 päivää ennen koulutuksen alkua peritään osallistumismaksusta 50 %. Maksu palautetaan kokonaisuudessaan vain lääkärintodistusta vastaan tai painavasta syystä johtuen.

Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää.

Nimi (pakollinen)

Sähköposti (pakollinen)

Viesti