Haluatko oppia kuinka opettaa lapsille rauhoittumista ja miten vahvistaa heidän keskittymiskykyä? Ja miten vahvistaa omaa rauhallisuuttasi ja läsnäoloa?

Tule oppimaan Mindfulness lapsille kurssille konkreettisia menetelmiä kuinka helpottaa lasten ja nuorten levottomuutta ja hermostuneisuutta ja miten opettaa heille rauhoittumista ja tunteiden hallintaa. Opit myös olemaan itse levollisempi ja läsnäolemaan paremmin arjessasi lasten ja nuorten kanssa.

Mindfulness menetelmästä on tehty tuhansia tutkimuksia ja sen on todettu lisäävän stressinsietokykyä, ennaltaehkäisevän ahdistusta, auttavan univaikeuksiin, keskittymisvaikeuksiin ja kivunhoidossa sekä helpottavan tunteiden säätelyssä. Mindfulness harjoittamisen on todettu edistävän lasten keskittymis- ja oppimistaitoja sekä tunteiden säätelyä (jännittäminen, stressaavat tilanteet, negatiivisten tunteiden kohtaaminen, itsetunto ja minäkuva).

Mindfulness harjoituksista on hyötyä aivan kaikille iästä riippumatta. Rauhoittumisen ja tiedostamisen kautta on mahdollista oppia taitoja joilla voi hallita omaa käyttäytymistään ja oppia tekemään järkevämpiä valintoja.

Opit kurssilla myös kuinka voit opetella tuntemaan itsesi paremmin ja vahvistamaan hyvinvointiasi, ja miten lisätä tyytyväisyyttä ja positiivisuutta elämässäsi.

Perehdymme kurssilla Mindfulness menetelmään harjoitteiden kautta. Tämä on paras tapa ymmärtää mitä Mindfulness, tietoinen läsnäolo tarkoittaa ja oppia kuinka hyödyntää harjoitteita omassa elämässä ja lasten parissa. Kurssin harjoitteet soveltuvat kaikille ja tutustumme harjoitteisiin jotka soveltuvat eri-ikäisille lapsille.

Kurssi on suunnattu ensisijaisesti vanhemmille mutta sopii myös lasten sekä nuorten parissa kasvatustyötä tekeville. Huom. kurssi on tarkoitettu aikuisille, ei lapsille.

Mindfulness lapsille kurssi 7.5.2017 sunnuntaina klo 10-15. Koulutuspaikkana toimii Hyvinvointisali, Puutarhakatu 49, 2.krs.

Kurssin hinta 90 euroa (sis. alv.), sisältäen myös koulutusmateriaalin ja ladattavat harjoitteet.

Aiemmat kurssit ovat olleet erittäin suosittuja joten ilmoittauduthan ajoissa.

Ilmoittaudu tästä

 
Kouluttajana toimii Heli Mäkelä, sosionomi, toimintaterapeutti, mindfulness-ohjaaja ja Lasten Tunnetaito-ohjaaja.

Palautteita aiemmista koulutuksista:

“Suosittelen kurssia kenelle tahansa lasten ja nuorten kanssa työskentelevälle tai perheelliselle, jolla ei ole vielä aiempaa kokemusta MF:sta tai omaa jo perustietoja siitä. Sain hyvää materiaalia (kirjat, tuloste, CD, linkit sähköpostissa) sekä rohkeutta soveltaa MF-harjoitteita lapsille. Sain myös hyviä käytännön ohjeita toteutukseen ja lapsien yksilöllisen harjoitusvalmiuden huomoimiseen.”

“Kurssilla oli hyvät perusharjoitukset, lähdekirjallisuus ja linkit. Kiitos, kurssi oli juuri sitä mitä toivoin.”

“Kurssi laittoi ajattelemaan. Oli hyvä huomata, että jo melko pienilläkin valinnoilla ja tavoilla voi muuttaa itseään ja perheensä elämää.”

“Koen kurssista olleen hyötyä pysähtymisessä harjoituksiin. Kun olen saanut kokea harjoitukset, voin viedä niitä toteutukseen myös asiakkaiden kanssa. Olen jo ottanut käyttöön niitä yksittäisten lasten ja nuorten kanssa.”

“Sain paljon vinkkejä itseni rauhoittamiseen sekä siihen kuinka saadaan autettua lasta kun hän ei saa itse tunnetta purettua. Sain hyvät eväät jatkaa eteenpäin parempana, rauhallisempana vanhempana.”

“Kurssi oli mielestäni todella hyvä ja ajatuksia herättävä, hyvä alku tiedostavampaan ja mielekkäämpään elämään itselle ja koko perheelle.”

Ilmoittaudu kurssille tästä

 
Lisätietoja kurssista Veli-Pekka Mälkiäinen, Mindfulness MBSR ohjaaja (CFM®), Ceesto. Puh.050 555 0556, veli-pekka.malkiainen@ceesto.fi