Haluatko oppia kuinka opettaa lapsille rauhoittumista ja miten vahvistaa heidän keskittymiskykyä? Ja miten vahvistaa omaa rauhallisuuttasi ja läsnäoloa?

Tule oppimaan Mindfulness lapsille kurssille konkreettisia menetelmiä kuinka helpottaa lasten ja nuorten levottomuutta ja hermostuneisuutta ja miten opettaa heille rauhoittumista ja tunteiden hallintaa. Opit myös olemaan itse levollisempi ja läsnäolemaan paremmin arjessasi lasten ja nuorten kanssa.

Mindfulness menetelmästä on tehty tuhansia tutkimuksia ja sen on todettu lisäävän stressinsietokykyä, ennaltaehkäisevän ahdistusta, auttavan univaikeuksiin, keskittymisvaikeuksiin ja kivunhoidossa sekä helpottavan tunteiden säätelyssä. Mindfulness harjoittamisen on todettu edistävän lasten keskittymis- ja oppimistaitoja sekä tunteiden säätelyä (jännittäminen, stressaavat tilanteet, negatiivisten tunteiden kohtaaminen, itsetunto ja minäkuva).

Mindfulness harjoituksista on hyötyä aivan kaikille iästä riippumatta. Rauhoittumisen ja tiedostamisen kautta on mahdollista oppia taitoja joilla voi hallita omaa käyttäytymistään ja oppia tekemään järkevämpiä valintoja.

Opit kurssilla myös kuinka voit opetella tuntemaan itsesi paremmin ja vahvistamaan hyvinvointiasi, ja miten lisätä tyytyväisyyttä ja positiivisuutta elämässäsi.

Perehdymme kurssilla Mindfulness menetelmään harjoitteiden kautta. Tämä on paras tapa ymmärtää mitä Mindfulness, tietoinen läsnäolo tarkoittaa ja oppia kuinka hyödyntää harjoitteita omassa elämässä ja lasten parissa. Kurssin harjoitteet soveltuvat kaikille ja tutustumme harjoitteisiin jotka soveltuvat eri-ikäisille lapsille.

Kurssi on suunnattu ensisijaisesti vanhemmille mutta sopii myös lasten sekä nuorten parissa kasvatustyötä tekeville. Huom. kurssi on tarkoitettu aikuisille, ei lapsille.

Mindfulness lapsille kurssi 7.5.2016 lauantaina klo 10-16. Koulutuspaikkana toimii Hyvinvointisali, Puutarhakatu 49, 2.krs, Turku.

Kurssin hinta 90 euroa (sis. alv.), sisältäen myös koulutusmateriaalin sekä uuden Mindfulness lapsille ja nuorille -CD:n (CD:n arvo 23 euroa, voit valita haluatko CD:n tai sen ladattavana versiona). Aiemmat kurssit ovat olleet erittäin suosittuja joten ilmoittauduthan ajoissa.

Maksutavat verkkopankki, korttimaksu tai voit valita myös laskun.

Ilmoittaudu tästä

 
Kouluttajana toimii Veli-Pekka Mälkiäinen, Mindfulness MBSR ohjaaja (CFM®). Veli-Pekka on ohjannut satoja Mindfulness luentoja, kursseja ja koulutuksia päiväkodeissa, kouluissa, eri alan yrityksissä ja yksityisille henkilöille. Hän on käynyt kaksivuotisen Center for Mindfulness Finlandin MBRS (Mindfulness-Based Stress Reduction) sekä siitä johdetun MBCT koulutuksen.

Muutamia palautteita aiemmilta kursseilta:

“Koen kurssista olleen hyötyä pysähtymisessä harjoituksiin. Kun olen saanut kokea harjoitukset, voin viedä niitä toteutukseen myös asiakkaiden kanssa. Olen jo ottanut käyttöön niitä yksittäisten lasten ja nuorten kanssa.” Saija Oittinen

“Opin päivän aikana todella paljon menetelmästä. Samoin huomaamaan sen, miten pienillä arjen asioilla on oikeasti suuresti merkitystä. Kiitos ihanasta ja aiheeseen sopivasta tunnelmasta, tavasta järjestää kurssi. Olimme mieheni kanssa tyytyväisiä päivään (sopii hyvin myös pariskunnille!)” Riina Väisänen

“Kurssi vastasi odotuksiani. Sain käytännön työkaluja arkeeni. Työkalut ovat helposti toteutettavia ja selkeitä. Ohjaajan rauhallinen ja ammattitaitoinen olemus loi lämminhenkisen ja luottamuksen ilmapiirin. Suosittelen kurssia kaikille Mindfulnessista kiinnostuneille.” Mirka Råback

“Koin koulutuksen selkeäksi ja kattavaksi. Olenkin jo suositellut Mindfulnessia ehdottomasti muillekin.” Satu-Maria Ruotsalainen

Ilmoittaudu kurssille tästä

 
Lisätietoja kurssista Veli-Pekka Mälkiäinen, Mindfulness MBSR ohjaaja (CFM®), Ceesto. Puh.050 555 0556, veli-pekka.malkiainen@ceesto.fi