Haluatko oppia kuinka opettaa lapsille rauhoittumista ja miten vahvistaa heidän keskittymiskykyä? Ja miten vahvistaa omaa rauhallisuuttasi ja läsnäoloa?

Tule oppimaan Mindfulness lapsille kurssille konkreettisia menetelmiä kuinka helpottaa lasten ja nuorten levottomuutta ja hermostuneisuutta ja miten opettaa heille rauhoittumista ja tunteiden hallintaa. Opit myös olemaan itse levollisempi ja läsnäolemaan paremmin arjessasi lasten ja nuorten kanssa.

Mindfulness menetelmästä on tehty tuhansia tutkimuksia ja sen on todettu lisäävän stressinsietokykyä, ennaltaehkäisevän ahdistusta, auttavan univaikeuksiin, keskittymisvaikeuksiin ja kivunhoidossa sekä helpottavan tunteiden säätelyssä. Mindfulness harjoittamisen on todettu edistävän lasten keskittymis- ja oppimistaitoja sekä tunteiden säätelyä (jännittäminen, stressaavat tilanteet, negatiivisten tunteiden kohtaaminen, itsetunto ja minäkuva).

Mindfulness harjoituksista on hyötyä aivan kaikille iästä riippumatta. Rauhoittumisen ja tiedostamisen kautta on mahdollista oppia taitoja joilla voi hallita omaa käyttäytymistään ja oppia tekemään järkevämpiä valintoja.

Opit kurssilla myös kuinka voit opetella tuntemaan itsesi paremmin ja vahvistamaan hyvinvointiasi, ja miten lisätä tyytyväisyyttä ja positiivisuutta elämässäsi.

Perehdymme kurssilla Mindfulness menetelmään harjoitteiden kautta. Tämä on paras tapa ymmärtää mitä Mindfulness, tietoinen läsnäolo tarkoittaa ja oppia kuinka hyödyntää harjoitteita omassa elämässä ja lasten parissa. Kurssin harjoitteet soveltuvat kaikille ja tutustumme harjoitteisiin jotka soveltuvat eri-ikäisille lapsille.

Kurssi on suunnattu ensisijaisesti vanhemmille mutta sopii myös lasten sekä nuorten parissa kasvatustyötä tekeville. Huom. kurssi on tarkoitettu aikuisille, ei lapsille.

Mindfulness lapsille kurssi 12.11.2016 lauantaina klo 10-15. Koulutuspaikkana toimii Tanssikoulu Vikman, Vesivallinaukio 5a, Karhula.

Kurssin hinta 90 euroa (sis. alv.), sisältäen myös koulutusmateriaalin ja Mindfulness lapsille CD:n tai uuden Rentoutusharjoituksia lapsille CD:n (CD:n arvo 23 euroa). Harjoitteet ovat myös ladattavissa.

Suosittelemme ilmoittautumaan ajoissa, paikkoja on rajoitetusti.

Maksutavat verkkopankki ja korttimaksu tai voit valita myös laskun.

Ilmoittaudu tästä

 
Kouluttajana toimii Veli-Pekka Mälkiäinen, Mindfulness MBSR ohjaaja (CFM®). Veli-Pekka on ohjannut satoja Mindfulness luentoja, kursseja ja koulutuksia päiväkodeissa, kouluissa, eri alan yrityksissä ja yksityisille henkilöille. Hän on käynyt kaksivuotisen Center for Mindfulness Finlandin MBRS (Mindfulness-Based Stress Reduction) sekä siitä johdetun MBCT koulutuksen.

Muutamia palautteita aiemmista koulutuksista:

“Suosittelen kurssia kenelle tahansa lasten ja nuorten kanssa työskentelevälle tai perheelliselle, jolla ei ole vielä aiempaa kokemusta MF:sta tai omaa jo perustietoja siitä. Sain hyvää materiaalia (kirjat, tuloste, CD, linkit sähköpostissa) sekä rohkeutta soveltaa MF-harjoitteita lapsille. Sain myös hyviä käytännön ohjeita toteutukseen ja lapsien yksilöllisen harjoitusvalmiuden huomoimiseen.” Johanna Hyytinen

“Koulutuksesta pidettiin ja sitä voi suositella muillekin. Saimme hyviä työkaluja stressin purkuun, lasten kanssa toimimiseen ja itsensä kehittämiseen. Harjoitteet ja tietoiskut ja keskustelu toteutui sopivassa suhteessa. Koulutuksesta sai hyviä juttuja arkeen. Koulutus vastasi odotuksia.” Tuulevi Annala, päiväkodin johtaja, Lahti

“Kiitos kurssistasi. Se oli hyvä, olen alkanut harjoittamaan oppimiani taitoja itselleni ja 5 vuotiaalle lapselleni. Kurssin jälkeisen yön nukuin parhaiten sitten puoleen vuoteen. Kurssia olen suositellut ystävilleni.” Mia Leinonen

“Koen kurssista olleen hyötyä pysähtymisessä harjoituksiin. Kun olen saanut kokea harjoitukset, voin viedä niitä toteutukseen myös asiakkaiden kanssa. Olen jo ottanut käyttöön niitä yksittäisten lasten ja nuorten kanssa.” Saija Oittinen

Ilmoittaudu kurssille tästä

 
Lisätietoja kurssista Veli-Pekka Mälkiäinen, Mindfulness MBSR ohjaaja (CFM®), Ceesto. Puh.050 555 0556, veli-pekka.malkiainen@ceesto.fi