Haluatko löytää rennomman tavan elää ja alkaa voida paremmin? Onko sinulla univaikeuksia tai kamppailetko stressin, uupumuksen, ahdistuksen tai kipujen kanssa? Tai haluatko muuten tutustua menetelmään ja oppia siitä lisää? Nyt Mindfulness intensiivi viikonloppukurssi Lahdessa 4-5.10.2014

Mindfulness, hyväksyvän tietoisen läsnäolon menetelmää on tutkittu paljon. Sen on todettu lisäävän stressinsietokykyä ja kykyä elää onnellisempaa ja tasapainoisempaa elämää nykyisessä jatkuvassa muutoksessa. Viikonloppukurssin avulla opit stressin ja ahdistuksen hallintaa, ottamaan rennommin ja olemaan enemmän läsnä jokapäiväisessä elämässäsi.

Koulutuksen ja menetelmän avulla;

• opit helpottamaan ja hallitsemaan stressiä paremmin arjessa

• rentoutuminen ja mahdolliset univaikeudet helpottuvat

• opit tuntemaan kehosi sekä tarpeesi ja pitämään parempaa huolta itsestäni

• opit hyväksymään itsesi, itsetuntosi kasvaa

• ihmissuhdetaitosi vahvistuvat

• fyysiset tai psyykkiset oireet saattavat lievittyä tai hävitä kokonaan

• kykysi olla läsnä tässä hetkessä voimistuu ja opit nauttimaan elämästä

• opit ehkäisemään ja helpottamaan ahdistusta ja uupumusta

• parannat keskittymiskykyäsi sekä työssä jaksamista

Koulutuksen harjoitukset soveltuvat kaikille. Et tarvitse ennakkoon kokemusta Mindfulness menetelmästä. Kurssi soveltuu myös harjoitteita aiemmin tehneille syventämään taitoja ja tukemaan omaa harjoittelua.

Ajankohta ja paikka: Mindfulness Lahti viikonloppukurssi 4-5.10.2014 lauantaina klo 10-16 ja sunnuntaina klo 10-15. Koulutuspaikkana toimivat Pilates Lahden tilat, Vuorikatu 25 (Vuorisali), Lahti.

Hinta: Koulutuksen hinta 210 euroa (sis.alv.) Hinta yrityksille 280 euroa (sis.alv.)

Voit maksaa ilmoittautumisen verkkopankin kautta, luottokortilla tai laskulla.

Voit myös maksaa koulutuksen myös osissa. Ota tällöin yhteyttä sähköpostitse tai tämän sivun alhaalta löytyvällä yhteydenotto lomakkeella.

Maksuvälineenä käy myös Smartum-liikuntasetelit, Virike-setelit ja Sporttipassi. Jos haluat maksaa näillä niin ilmoittauduthan tämän sivun alhaalta löytyvällä yhteydenotto lomakkeella. Mainitsethan myös kurssin nimen.

Kurssi sisältää myös koulutusmateriaalin sekä Mindfulness tupla CD:n jossa kaikki Mindfulness harjoitteet (katso lisää täältä https://mindfulness-sivut.fi/tuotteet/cdt/). Näiden avulla voit jatkaa itsenäisesti harjoittelua omassa arjessa. Kurssi sisältäen myös teen/kahvin. Aiemmat kurssit ovat täyttyneet nopeasti joten kannattaa ilmoittautua hyvissä ajoin.

Ilmoittaudu viikonloppukurssille tästä

 
Ota nyt askel oman hyvinvoinnin parantamiseen. Viikonloppukurssin jälkeen voi aloittaa omatoimisen harjoittamisen ja alkaa hyötymään harjoitteista elämässäsi. Kurssi sisältää myös henkilökohtaisen tuen kurssin jälkeen (sähköpostitse ja erikseen sovittaessa puhelimitse) Viikonloppukurssilla keskitymme harjoitteiden tekemiseen, tutustumme menetelmään omakohtaisen kokemuksen kautta joka antaen parhaan kuvan menetelmästä. Viikonloppu ei ole ainoastaan teoreettinen katsaus Mindfulness menetelmästä.

Huom. ilmoittautuneille Mindfulness, tietoinen läsnäolo (Mark Williams) bestseller kirja veloituksetta (kirjan arvo 28 euroa)!

tietoinen_lasnaolo_kirjaKirja opastaa kuinka voit tuntea olosi rauhalliseksi ja tyytyväiseksi myös vaikeina ja hektisinä aikoina. Kirjan mukana tuleva CD sisältää kahdeksan meditaatioharjoitusta, jotka tukevat tietoisen läsnäolon tekniikoiden omaksumista ja joita voit yhdistellä itsellesi sopivimmalla tavalla.

Aiempien Mindfulness viikonloppu kurssilaisten kokemuksia;

”Koulutus oli hyvä. Voin suositella. Ohjaajalla on oikein hyvä kouluttajan ote ja paljon annettavaa.” Kirsi H

”Pidin koulutuksesta ja voin suositella sitä muille. Koulutus vastasi odotuksia ja vastasi kuvaa menetelmästä. Hyödyllinen kurssi. Kiitos kurssista!” Toni T

“Hyvä muoto toteuttaa kurssi on tehdä harjoituksia liian pitkien teoriaosuuksien sijaan. Koulutus antoi kipinän perehtyä asiaan vielä lisää ja aloittaa säännöllinen harjoitusten teko. Materiaalit hyviä ja kiva kun esim. CD sai mukaansa niin pääsee heti kotonakin jatkamaan. Ohjaajalla oli selkeä hyvää ohjaustapa. Olen suositellut kurssia jo muille.” Marju T-T

“Pidin koulutuksesta. Suosittelin sitä jo, ja suosittelen edelleen. Olin itse etukäteen perehtynyt menetelmään mutta kurssi syvensi silti tietojani.” Jaana P

“Pidin koulutuksesta todella paljon. Mielestäni kurssi oli tiivis paketti, jossa käytiin hyvin läpi Mindfulness-menetelmän perusteet. Oli hyvä, että puhumisen sijaan keskityttiin nimenomaan tekemään harjoituksia. Kurssin jälkeen oli ihan oikeasti sellainen olo, että harjoitteita voi ja osaa hyödyntää arkielämässä. Sain kurssilta sen, mitä lähdin hakemaankin. Keinoja rauhoittumiseen ja rentoutumiseen.” Katja P

“Koin koulutuksen selkeäksi ja kattavaksi. Olenkin jo suositellut Mindfulnessia ehdottomasti muillekin.” Satu-Maria R

Ilmoittaudu kurssille tästä

Lisätietoja kurssista Veli-Pekka Mälkiäinen, Mindfulness MBSR ohjaaja (CFM®), Ceesto. Puh.050 555 0556, veli-pekka.malkiainen@ceesto.fi Voit myös ottaa yhteyttä alla olevalla lomakkeella.

    Nimi (pakollinen)

    Sähköposti (pakollinen)

    Kurssin nimi (pakollinen)