Tämä kurssi on täyttynyt. Seuraava päivän kurssi Tampereella 8.3. sekä 9.3., löydät lisätietoja näiltä sivuilta. Voit ilmoittautua 16.2. kurssille vielä varasijalle. Jos haluat niin voit myös tilata uutiskirjeen etusivulta tai seurata Ceeston Facebook sivuja niin kuulet ensimmäisenä tulevista kursseista.

Mindfulness menetelmää on tutkittu paljon, ja sen on todettu lisäävän stressinsietokykyä ja kykyä elää nykyisessä jatkuvassa muutoksessa. Mindfulness helpottaa tunteiden hallintaa, kehittää oppimiskykyä ja luovuutta sekä auttaa vahvistamaan ihmissuhdetaitoja.

Mindfulness menetelmän avulla kehomme rentoutuu ja mielemme rauhoittuu. Opettelemme vahvistamaan läsnäoloa, kiinnittämään tietoisesti huomiomme nykyhetkeen arvostelematta sitä ja hyväksyen sen sellaisenaan. Harjoittelemme tätä kurssilla yksinkertaisten harjoitusten avulla.

Mindfulness kurssi 16.2.2014 sunnuntaina klo 13-17 Tampereella. Paikkana Om Yoga, Verkatehtaankatu 12 2.krs, Tampere.

Kurssin hinta 90 euroa (sis. alv.), sisältäen myös koulutusmateriaalin sekä CD:n joiden avulla voit jatkaa itsenäisesti harjoittelua. Aiemmat kurssit ovat täyttyneet nopeasti joten kannattaa ilmoittautua hyvissä ajoin.

Nyt ennakkoilmoittautuneille 28.1.2013 mennessä kurssin hinta 70 euroa (sis alv.)

Ilmoittaudu tästä http://www.omyoga.fi/event-registration/?ee=101

Palautteita aiemmilta kursseilta;

”Kurssilla tehdyt harjoitteet olivat hyviä, mukavan erilaisia toisiinsa nähden ja jaetussa materiaalissa oli muutama muu helposti toteutettava. Kiitän kurssista ja katson mihin Mindfulness kohdallani johtaa.” Markus S

“Koulutus oli ihanaa rauhoittumista. Koulutuksesta ei ollut mielikuvaa joten kaikki mitä koin oli vain positiivista. Kurssiaikataulu oli leppoisa ja ohjaaja aivan mainio. Iso kiitos vielä kurssista ja sen annista.” Ulla V

“Pidin kurssista ja suosittelen muillekin. Minulle se oli juuri sopiva hiljentyminen ja rentouttava hetki työviikon päätteeksi. Vastasi odotuksiani ja sain tietoa, jota hain. Olen myös tutustunut Ceeston facebook-sivuihin ja niistäkin saa vinkkejä jatkoa varten. CD on hyvä Lataan sen MP3:lle, joten se on mukana myös matkoilla. Pidin siitä, että kaikki oli kurssipaikalla valmiina kun tulimme Tuli rauhallinen ja rentoutunut olo. Myös se, että kurssipaikka näytti hyvältä ja siellä oli tilaa ja valoa, oli hienoa. Pidin hiljaisuudesta ja rauhasta. Kiitos!”

“Pidin koulutuksesta. Hyvä muoto toteuttaa kurssi tehdä harjoituksia liian pitkien teoriaosuuksien sijaan. Koulutus antoi kipinän perehtyä asiaan lisää ja aloittaa säännöllinen harjoitusten teko. Materiaalit ovat hyviä ja kiva kun CD;n sai mukaansa niin pääsee heti kotonakin jatkamaan. Sinulla on selkeä hyvä ohjaustapa. Olen suositellut kurssia myös muille.” Marju T

“Koin koulutuksen selkeäksi ja kattavaksi. Olenkin jo suositellut Mindfulnessia ja kurssia hdottomasti muillekin.” Satu-Maria R

Ilmoittautuminen kurssille tämän linkin kautta http://www.omyoga.fi/event-registration/?ee=101

Lisätietoja kurssista Veli-Pekka Mälkiäinen, Mindfulness MBSR ohjaaja (CFM®), Ceesto. Puh.050 555 0556, veli-pekka.malkiainen@ceesto.fi Voit myös ottaa yhteyttä alla olevalla lomakkeella.

    Nimi (pakollinen)

    Sähköposti (pakollinen)

    Viesti