Tule rentoutumaan, rauhoittumaan ja vahvistamaan hyvinvointiasi ja läsnäolemista luonnon helmaan! Mindfulness kurssi 8.11.2014 Villa Ceciliassa Salossa.

Tule tutustumaan tai vahvistamaan taitojasi Mindfulness kurssille luonnon rauhan keskelle. Virkistymään ja kohentamaan hyvinvointiasi, sekä nauttimaan hyvästä ruuasta ja oleilusta upeissa puitteissa.

Mindfulness menetelmää on tutkittu paljon, sen on todettu lisäävän stressinsietokykyä ja kykyä elää nykyisessä jatkuvassa muutoksessa. Mindfulness helpottaa tutkimusten mukaan kivunhallintaa ja univaikeuksia. Menetelmä auttaa myös ahdistukseen, tunteiden hallintaan, keskittymisvaikeuksiin sekä auttaa vahvistamaan ihmissuhdetaitoja ja läsnäolemista arjessa.

Mindfulness menetelmän avulla kehomme rentoutuu ja mielemme rauhoittuu. Opettelemme kiinnittämään tietoisesti huomiomme nykyhetkeen sitä arvostelematta, hyväksyen sen sellaisenaan. Harjoittelemme tätä kurssilla kaikille soveltuvien yksinkertaisten harjoitusten avulla. Kurssi soveltuu myös aiemmin menetelmään ja harjoitteisiin tutustuneille.

Mindfulness kurssi Salossa Villa Cecilia 8.11.2014 klo 10-16.

Voit myös halutessasi jäädä koko viikonlopuksi nauttimaan luonnon rauhasta, la-su majoitus täysihoidolla lisäpaketin hinta 85€/henkilö ja sisältää illallisen, saunomisen, yöpymisen ja aamiaisen.

villa ceciliaVilla Cecilia on upea lämminhenkinen hyvinvointikeskus Kiskossa Salon lähellä, Kavastontie 687. Kuljetus järjestyen tarvittaessa Salosta.

Kurssin ohjaajana toimii Mindfulness MBSR ohjaaja (CFM®) Veli-Pekka Mälkiäinen. Veli-Pekka ohjaa Mindfulness luentoja, kursseja ja koulutuksia yksityisille sekä yrityksille. Hän on käynyt kaksivuotisen Center for Mindfulness Finlandin MBRS (Mindfulness-Based Stress Reduction) sekä siitä johdetun MBCT koulutuksen.

Kurssin hinta 90 euroa (sis. alv.), sisältäen myös koulutusmateriaalin sekä CD:n joiden avulla voit jatkaa itsenäisesti harjoittelua. Kurssi sisältää myös lounaan ja teen/kahvin.

Ilmoittaudu kurssille tästä

 
Voit maksaa ilmoittautumisen verkkopankin kautta, luottokortilla tai valita laskun.

Voit tulla kurssille myös puolisosi tai ystävän kanssa.

Palautteita aiemmilta kursseilta;

”Kurssilla tehdyt harjoitteet olivat hyviä, mukavan erilaisia toisiinsa nähden ja jaetussa materiaalissa oli muutama muu helposti toteutettava. Kiitän kurssista” Markus, päivän kurssi Porvoo

“Pidin koulutuksesta todella paljon. Mielestäni kurssi oli tiivis paketti, jossa käytiin hyvin läpi Mindfulness-menetelmän perusteet. Oli hyvä, että puhumisen sijaan keskityttiin nimenomaan tekemään harjoituksia. Viiden tunnin jälkeen oli ihan oikeasti sellainen olo, että harjoitteita voi ja osaa hyödyntää arkielämässä. Sain kurssilta sen, mitä lähdin hakemaankin. Keinoja rauhoittumiseen ja rentoutumiseen.” Katja, päivän kurssi Turku

“Kiitos viikonlopusta! Sain kurssilta paljon työkaluja siihen, miten omaa läsnäoloa voi parantaa ja stressiä vähentää. Viikonloppu oli kokonaisuudessaan täynnä oivalluksia ja levollista oloa. Kurssi vastasi odotuksiani. Suosittelen ja suosittelinkin jo kurssia.” Helinä, viikonloppukurssi Espoo

“Pidin koulutuksesta. Hyvä muoto toteuttaa kurssi tehdä harjoituksia liian pitkien teoriaosuuksien sijaan. Koulutus antoi kipinän perehtyä asiaan lisää ja aloittaa säännöllinen harjoitusten teko. Materiaalit ovat hyviä ja kiva kun CD;n sai mukaansa niin pääsee heti kotonakin jatkamaan. Ohjaajalla oli selkeä hyvä ohjaustapa. Olen suositellut kurssia myös muille.” Marju, päivän kurssi Tampere

“Koin koulutuksen selkeäksi ja kattavaksi. Olenkin jo suositellut Mindfulnessia ja kurssia ehdottomasti muillekin.” Satu-Maria, päivän kurssi Espoo

Ilmoittaudu tästä 

Lisätietoja Veli-Pekka Mälkiäinen, Mindfulness MBSR ohjaaja (CFM®), Ceesto. Puh.050 555 0556, veli-pekka.malkiainen@ceesto.fi Voit myös olla yhteydessä alla olevalla lomakkeella.

    Nimi (pakollinen)

    Sähköposti (pakollinen)

    Viesti