Onko sinun vaikea rentoutua ja rauhoittua, onko sinulla univaikeuksia? Haluatko oppia stressinhallintaa ja olemaan enemmän läsnä arjessasi? Mindfulness kurssi Porvoossa 7.9. sunnuntaina.

Mindfulness menetelmästä on tehty tänä päivänä jo yli kolme tuhatta tutkimusta. Tutkimuksissa menetelmän on todettu lisäävän stressinsietokykyä ja kykyä elää nykyisessä jatkuvassa muutoksessa. Mindfulness harjoitteet auttavat myös ahdistukseen, tunteiden hallinnassa, kehittämään keskittymis- ja oppimiskykyä sekä auttavat vahvistamaan ihmissuhdetaitoja.

Mindfulness menetelmän avulla kehomme rentoutuu ja mielemme rauhoittuu. Opettelemme vahvistamaan läsnäoloa, kiinnittämään tietoisesti huomiomme nykyhetkeen arvostelematta sitä ja hyväksymään sen sellaisenaan. Harjoittelemme tätä kurssilla kaikille soveltuvien yksinkertaisten harjoitusten avulla.

Mindfulness kurssi Porvoossa 7.9.2014 sunnuntaina klo 10-15. Paikkana Fredrikasali, Runeberginkatu 16-18, Porvoo.

Kurssin hinta 75 euroa (sis. alv.), sisältäen myös koulutusmateriaalin sekä CD:n joiden avulla voit jatkaa itsenäisesti harjoittelua.

Meillä käy myös liikuntasetelit. Jos haluat maksaa liikuntaseteleillä niin ilmoittauduthan alhaalta löytyvällä lomakkeella. Mainitsethan myös kurssin nimen.

Ilmoittaudu tästä

 
Voit ostaa kurssin myös lahjaksi tai tulla puolison tai ystävän kanssa.

Palautteita aiemmilta kursseilta;

“Pidin koulutuksesta todella paljon. Mielestäni kurssi oli tiivis paketti, jossa käytiin hyvin läpi Mindfulness-menetelmän perusteet. Oli hyvä, että puhumisen sijaan keskityttiin nimenomaan tekemään harjoituksia. Kurssin jälkeen oli ihan oikeasti sellainen olo, että harjoitteita voi ja osaa hyödyntää arkielämässä. Sain kurssilta sen, mitä lähdin hakemaankin. Keinoja rauhoittumiseen ja rentoutumiseen.” Katja P

”Kurssilla tehdyt harjoitteet olivat hyviä, mukavan erilaisia toisiinsa nähden ja jaetussa materiaalissa oli muutama muu helposti toteutettava. Kiitän kurssista ja katson mihin Mindfulness kohdallani johtaa” Markus S

“Pidin kovasti kurssista. Sain päivästä irti tosi paljon ja kurssi ylitti odotukseni, koska minulla ei ollut mitään tietoa Mindfulness menetelmästä ennen kurssia.” Satu L

“Pidin koulutuksesta. Koulutus antoi kipinän perehtyä asiaan lisää ja aloittaa säännöllinen harjoitusten teko. Materiaalit hyviä ja kiva kun CD;n sai mukaansa niin pääsee heti kotonakin jatkamaan. Ohjaajalla on selkeä hyvä ohjaustapa. Olen suositellut kurssia jo muille.” Marju T-T

“Koin koulutuksen selkeäksi ja kattavaksi. Olenkin jo suositellut Mindfulnessia ehdottomasti muillekin.” Satu-Maria R

Ilmoittaudu kurssille

Lisätietoja kurssista Veli-Pekka Mälkiäinen, Mindfulness MBSR ohjaaja (CFM®), Ceesto. Puh.050 555 0556, veli-pekka.malkiainen@ceesto.fi Voit myös ottaa yhteyttä alla olevalla lomakkeella.

    Nimi (pakollinen)

    Sähköposti (pakollinen)

    Viesti