Mindfulness-menetelmää on tutkittu paljon, ja sen on todettu lisäävän stressinsietokykyä ja kykyä elää nykyisessä jatkuvassa muutoksessa. Mindfulness helpottaa tunteiden hallintaa, kehittää oppimiskykyä ja luovuutta sekä auttaa vahvistamaan ihmissuhdetaitoja.

Mindfulness menetelmän avulla kehomme rentoutuu ja mielemme rauhoittuu. Opettelemme vahvistamaan läsnäoloa, kiinnittämään tietoisesti huomiomme nykyhetkeen arvostelematta sitä ja hyväksyen sen sellaisenaan. Harjoittelemme tätä kurssilla yksinkertaisten harjoitusten avulla.

Mindfulness viikonloppukurssi 1.9. sunnuntaina klo 10-15 Porvoossa. Paikkana Fredrikan lähde, Runeberginkatu 18, Porvoo.

Kurssin hinta 70 euroa (sis. alv.), sisältäen myös koulutusmateriaalin sekä CD:n joiden avulla voit jatkaa itsenäisesti harjoittelua. Kurssihintaan sisältyy myös tauoilla tarjoiltava tee ja välipala. Koulutukseen mahtuu kymmenen ensin ilmoittautunutta. Aiemmat kurssit ovat täyttyneet nopeasti joten kannattaa ilmoittautua hyvissä ajoin.

Palautteita aiemmilta kursseilta;

”Kurssilla tehdyt harjoitteet olivat hyviä, mukavan erilaisia toisiinsa nähden ja jaetussa materiaalissa oli muutama muu helposti toteutettava. Kiitän kurssista ja katson mihin Mindfulness kohdallani johtaa :-)” Markus S

”Sinulla on hyvä kouluttajan ote ja paljon annettavaa. Päivän jälkeen tunsin että annoit minulle lasillisen kirkasta, viileää vettä ja join” Kirsi H

”Pidin kurssia antoisana ja sen rauha puhuttelini minua. Suosittelen sitä, alkupaketiksi ihan riittävä. Tuli kuin tilauksesta. Kiitos.” Eija H

Ilmoittautuminen ja lisätietoja kurssista Veli-Pekka Mälkiäinen, Mindfulness MBSR ohjaaja (CFM®), Ceesto. Puh.050 555 0556, veli-pekka.malkiainen@ceesto.fi Voit myös ilmoittautua alla olevalla lomakkeella, kirjoita viestikenttään mistä kurssista on kyse.

Nimi (pakollinen)

Sähköposti (pakollinen)

Viesti