Haluatko oppia stressinhallintaa ja olemaan enemmän läsnä arjessasi? Onko sinun vaikea rentoutua ja rauhoittua, tai onko sinulla univaikeuksia? Tai hallitsevatko kivut ehkä elämääsi? Mindfulness menetelmä auttaa tutkitusti, tule kurssille oppimaan kuinka voit yksinkertaisella tavalla vahvistaa omaa hyvinvointiasi.

Mindfulness menetelmästä on tehty yli kolmetuhatta tutkimusta ja sen on todettu lisäävän stressinsietokykyä ja kykyä elää nykyisessä jatkuvassa muutoksessa. Harjoitteiden on myös todettu ennaltaehkäisevän ahdistusta, auttavan univaikeuksiin, keskittymisvaikeuksiin ja kivunhoidossa sekä helpottavan tunteiden hallinnassa.

Mindfulness menetelmän ja harjoitteiden avulla kehomme rentoutuu ja mielemme rauhoittuu. Mindfulness kurssilla opit mistä menetelmässä on kyse ja kuinka hyödyntää menetelmää ja harjoitteita omassa arjessasi.

Opettelemme vahvistamaan läsnäoloa ja kiinnittämään tietoisesti huomiomme nykyhetkeen. Opit myös tuntemaan kehosi ja itsesi paremmin ja vahvistamaan hyvinvointiasi, ja miten lisätä tyytyväisyyttä ja onnellisuutta elämässäsi yksinkertaisin keinoin.

Perehdymme kurssilla mindfulness menetelmään harjoitteiden kautta. Tämä on paras tapa ymmärtää mitä mindfulness, tietoinen läsnäolo tarkoittaa ja oppia kuinka hyödyntää harjoitteita omassa elämässä. Kurssin harjoitteet soveltuvat kaikille.

Mindfulness kurssi Oulu lauantaina 11.6.2016 klo 10-15. Koulutuspaikkana toimii Hyvän Olon Taikomo, Yrittipellontie 1, Oulu.

Mindfulness kurssin hinta 75 euroa (sis. alv.), sisältäen myös koulutusmateriaalin sekä ladattavan CD:n (CD:n arvo 23 euroa) joiden avulla voit jatkaa itsenäisesti harjoittelua.

Kevään aiemmat kurssit täyttyivät hetkessä joten kannattaa ilmoittautua ajoissa.

Maksutavat verkkopankki, korttimaksu tai voit valita myös laskun.

Voit tulla myös ystävän tai puolison kanssa.

Ilmoittaudu tästä

 
Kouluttajana toimii Kirsi Mäntykivi, Mindfulness MBSR ohjaaja (CFM®). Hän on käynyt kaksivuotisen Center for Mindfulness Finlandin MBRS (Mindfulness-Based Stress Reduction) koulutuksen.

Palautteita ohjaajasta:

“Ohjaaja erinomainen, osaava ja omaa miellyttävän äänen.”

“Kiitos Kirsille upeista hetkistä mindfulnessin merkeissä. Paneutumisesi opettajan tehtävään oli upeaa seurattavaa.”

“Ohjaajalle haluan antaa vain positiivista palautetta, hyväksyvä läsnäolo näkyy ja huokuu ohjaajasta.”

“Hyvä ja asiantunteva kouluttaja innosti!”

Ilmoittaudu kurssille tästä

 
Lisätietoja kurssista Veli-Pekka Mälkiäinen, Mindfulness MBSR ohjaaja (CFM®), Ceesto. Puh.050 555 0556, veli-pekka.malkiainen@ceesto.fi