Tämä kurssi on valitettavasti täyttynyt mutta voit vielä ilmoittautua varasijalle ilmoittautumislinkin kautta. Seuraava kurssi Lappeenrannassa jo 23.2.2014 jonka tiedot löydät näiltä sivuilta. Tai voit tilaa uutiskirjeen tai seuraa Ceeston Facebook sivuja ja kuulet näin ensimmäisenä tulevista kursseista.

Onko sinun vaikea rentoutua ja rauhoittua, onko sinulla univaikeuksia? Haluatko oppia stressinhallintaa ja olemaan enemmän läsnä arjessasi? Mindfulness auttaa tutkitusti, tule kurssille nyt Lappeenrantaan tutustumaan menetelmään!

Mindfulness-menetelmää on tutkittu paljon, ja sen on todettu lisäävän stressinsietokykyä ja kykyä elää nykyisessä jatkuvassa muutoksessa. Mindfulness tietoinen läsnäolo helpottaa tunteiden hallintaa, kehittää oppimiskykyä ja luovuutta sekä auttaa vahvistamaan ihmissuhdetaitoja.

Mindfulness menetelmän avulla kehomme rentoutuu ja mielemme rauhoittuu. Opettelemme vahvistamaan läsnäoloa, kiinnittämään tietoisesti huomiomme nykyhetkeen arvostelematta sitä ja hyväksymään sen sellaisenaan. Harjoittelemme tätä kurssilla yksinkertaisten harjoitusten avulla.

Mindfulness kurssi 22.2.2014 lauantaina klo 10-15 Lappeenrannassa. Paikkana Joogasali Padma Shalan tilat, Kauppakatu 61, 2.krs, Lappeenranta.

Kurssin hinta 100 euroa (sis. alv.), sisältäen myös koulutusmateriaalin sekä CD:n joiden avulla voit jatkaa itsenäisesti harjoittelua. Kurssi sisältäen myös teen/kahvin. Koulutukseen mahtuu kaksitoista ensin ilmoittautunutta. Päivän kurssit ovat täyttyneet nopeasti joten kannattaa ilmoittautua hyvissä ajoin.

Nyt ennakkoilmoittautuneille 2.2.2014 mennessä kurssin hinta 75 euroa (sis alv.)

Ilmoittaudu kurssille tästä

 

Voit ostaa kurssin myös lahjaksi tai tulla puolison tai ystävän kanssa.

Palautteita aiemmilta kursseilta;

“Kiitos hyvästä ja tarpeellisesta kurssista! Ihana, rauhallinen tila ja sopiva määrä osallistujia. Ajallisesti sopiva tuntimäärä. Olen jo suositellut kurssia muillekin :)” Pia S

”Kurssilla tehdyt harjoitteet olivat hyviä, mukavan erilaisia toisiinsa nähden ja jaetussa materiaalissa oli muutama muu helposti toteutettava. Kiitän kurssista ja katson mihin Mindfulness kohdallani johtaa” Markus S

“Koulutus oli mukava ja antoisa ja olen jo suositellut sitä muillekin. Kurssi vastasi odotuksiani. Tykkäsin kurssista ja aioin osallistu uudestaan jos jotain jatkokurssia järjestetään tässä lähellä. Kiitos vielä kurssista!” Kati T

”Pidin kurssia antoisana ja sen rauha puhuttelini minua. Suosittelen sitä, alkupaketiksi riittävä. Tuli kuin tilauksesta. Kiitos.” Eija H

“Koin koulutuksen selkeäksi ja kattavaksi. Olenkin jo suositellut Mindfulnessia ehdottomasti muillekin.” Satu-Maria R

Ilmoittautuminen kurssille 

Lisätietoja kurssista Veli-Pekka Mälkiäinen, Mindfulness MBSR ohjaaja (CFM®), Ceesto. Puh.050 555 0556, veli-pekka.malkiainen@ceesto.fi Voit myös ottaa yhteyttä alla olevalla lomakkeella.

    Nimi (pakollinen)

    Sähköposti (pakollinen)

    Viesti