Onko sinun vaikea rentoutua tai rauhoittua, tai onko sinulla univaikeuksia? Kaipaatko helpotusta stressiin, uupumukseen, ahdistuneisuuteen tai kiputiloihin? Tai haluatko muuten yleisesti voida paremmin?

Mindfulness menetelmää on tutkittu paljon, ja sen on todettu lisäävän stressinsietokykyä ja kykyä elää nykyisessä jatkuvassa muutoksessa. Mindfulness helpottaa tunteiden hallintaa, kehittää oppimiskykyä ja luovuutta sekä auttaa vahvistamaan ihmissuhdetaitoja.

Mindfulness menetelmän avulla kehomme rentoutuu ja mielemme rauhoittuu. Opettelemme vahvistamaan läsnäoloa, kiinnittämään tietoisesti huomiomme nykyhetkeen arvostelematta sitä ja hyväksyen sen sellaisenaan. Harjoittelemme tätä kurssilla yksinkertaisten harjoitusten avulla.

Aiemman kurssin täyttyessä nopeasti nyt uusi Mindfulness viikonloppukurssi 8.9. sunnuntaina klo 10-15 Lahdessa. Kurssi sisältää koulutusmateriaalin sekä CD:n joiden avulla voit jatkaa itsenäisesti harjoittelua. Paikkana PilatesLahti, Vuorikatu 25, Lahti.

Kurssin hinta 70 euroa (sis. alv.) sisältää opetusmateriaalit sekä opetus-CD:n. Koulutukseen mahtuu viisitoista henkilöä. Aiemmat kurssit ovat täyttyneet nopeasti joten kannattaa ilmoittautua ajoissa.

Palautteita aiemmilta kursseilta;

”Kurssilla tehdyt harjoitteet olivat hyviä, mukavan erilaisia toisiinsa nähden ja jaetussa materiaalissa oli muutama muu helposti toteutettava. Kiitän kurssista ja katson mihin Mindfulness kohdallani johtaa :-)” Markus S

”Sinulla on hyvä kouluttajan ote ja paljon annettavaa. Päivän jälkeen tunsin että annoit minulle lasillisen kirkasta, viileää vettä ja join” Kirsi H

”Pidin kurssia antoisana ja sen rauha puhuttelini minua. Suosittelen sitä, alkupaketiksi ihan riittävä. Tuli kuin tilauksesta. Kiitos.” Eija H

Ilmoittautuminen ja lisätietoja kurssista Veli-Pekka Mälkiäinen, Mindfulness MBSR ohjaaja (CFM®), Ceesto. Puh.050 555 0556, veli-pekka.malkiainen@ceesto.fi

Voit myös ilmoittautua alla olevalla lomakkeella, kirjoita viestikenttään mistä kurssista on kyse.

Huomioithan että ilmoittautuminen on sitova. Ilmoittautumisen voi vielä perua myöhemmin, mutta mikäli osallistuminen peruutetaan 30 päivää ennen koulutuksen alkua peritään osallistumismaksusta 50 %. Maksu palautetaan kokonaisuudessaan vain lääkärintodistusta vastaan tai painavasta syystä johtuen.

    Nimi (pakollinen)

    Sähköposti (pakollinen)

    Viesti