Onko sinun vaikea rentoutua ja rauhoittua, tai onko sinulla univaikeuksia? Kaipaatko helpotusta stressiin, uupumukseen, ahdistuneisuuteen tai kiputiloihin? Tai haluatko muuten vahvistaa hyvinvointiasi?

Mindfulness menetelmää on tutkittu paljon, ja sen on todettu lisäävän stressinsietokykyä ja kykyä elää nykyisessä jatkuvassa muutoksessa. Mindfulness helpottaa tunteiden hallintaa, kehittää oppimiskykyä ja luovuutta sekä auttaa vahvistamaan ihmissuhdetaitoja.

Mindfulness menetelmän avulla kehomme rentoutuu ja mielemme rauhoittuu. Opettelemme vahvistamaan läsnäoloa, kiinnittämään tietoisesti huomiomme nykyhetkeen arvostelematta sitä ja hyväksyen sen sellaisenaan. Harjoittelemme tätä kurssilla yksinkertaisten harjoitusten avulla.

Mindfulness viikonloppukurssi 7.9. lauantaina klo 10-15 Kouvolassa. Paikkana Studio Daria, Kouvolankatu 9 4.krs, Kouvola.

Kurssin hinta 70 euroa (sis. alv.) sisältää opetusmateriaalit sekä opetus-CD:n joiden avulla voit jatkaa itsenäistä harjoittelua. Koulutukseen mahtuu viisitoista henkilöä. Aiemmat viikonloppukurssit ovat täyttyneet nopeasti joten kannattaa ilmoittautua ajoissa.

Palautteita aiemmilta kursseilta;

”Kurssilla tehdyt harjoitteet olivat hyviä, mukavan erilaisia toisiinsa nähden ja jaetussa materiaalissa oli muutama muu helposti toteutettava. Kiitän kurssista ja katson mihin Mindfulness kohdallani johtaa :-)” Markus S

“Koulutus oli hyvä. Erinomainen juttu ajoittaa lauantaipäivään ja ne tunnit. Voin suositella. Sinulla on hyvä kouluttajan ote ja paljon annettavaa. ” Kirsi H

”Pidin kurssia antoisana ja sen rauha puhuttelini minua. Suosittelen sitä, alkupaketiksi ihan riittävä. Tuli kuin tilauksesta. Kiitos.” Eija H

Ilmoittautuminen ja lisätietoja kurssista Veli-Pekka Mälkiäinen, Mindfulness MBSR ohjaaja (CFM®), Ceesto. Puh.050 555 0556, veli-pekka.malkiainen@ceesto.fi Voit ilmoittautua myös alla olevalla lomakkeella, kirjoita viestikenttään mistä kurssista on kyse.

Huomioithan että ilmoittautuminen on sitova. Ilmoittautumisen voi vielä perua myöhemmin, mutta mikäli osallistuminen peruutetaan 30 päivää ennen koulutuksen alkua peritään osallistumismaksusta 50 %. Maksu palautetaan kokonaisuudessaan vain lääkärintodistusta vastaan tai painavasta syystä johtuen.

Nimi (pakollinen)

Sähköposti (pakollinen)

Viesti