Haluatko oppia stressinhallintaa ja olemaan enemmän läsnä arjessasi? Onko sinun vaikea rentoutua ja rauhoittua, tai onko sinulla univaikeuksia? Tai hallitsevatko kivut ehkä elämääsi? Tule tutustumaan Mindfulness, hyväksyvän tietoisen läsnäolon menetelmään tai vahvistamaan, syventämään taitojasi. Virkistymään ja kohentamaan hyvinvointiasi.

Mindfulness menetelmää on tutkittu paljon, ja sen on todettu lisäävän stressinsietokykyä ja kykyä elää nykyisessä jatkuvassa muutoksessa. Mindfulness harjoitteet auttavat keskittymisvaikeuksiin, kivunhoidossa, helpottavat tunteiden hallintaa sekä vahvistavat sosiaalisia taitoja.

Mindfulness menetelmän avulla kehomme rentoutuu ja mielemme rauhoittuu. Opettelemme vahvistamaan läsnäoloa, kiinnittämään tietoisesti huomiomme nykyhetkeen, hyväksyen ja arvostelematta sitä. Harjoittelemme tätä kurssilla kaikille soveltuvien harjoitusten avulla. Kurssi soveltuu myös aiemmin Ceeston kursseihin osallistuneille tai harjoitteita tehneille.

Saat päivästä yksinkertaisia työkaluja stressinhallintaan ja oman hyvinvointisi vahvistamiseen. Päivä sopii myös hyvin tukemaan omaa harjoitteluasi jos menetelmä on sinulle ennestään tuttu tai jos haluat oppia lisää, tutustumme myös uusiin harjoitteisiin.

Tutustumme kurssilla myös läsnäolevaan lempeään Mindfulness joogaan joka on osa Mindfulness menetelmää. Keskitymme joogaharjoitusten tekemiseen läsnäolevasti huomioiden kehon ja hengityksen. Mindfulness jooga soveltuu jokaiselle.

Kurssin ohjaajina toimivat Mindfulness MBSR ohjaaja (CFM®) Veli-Pekka Mälkiäinen ja Joogaohjaaja SJL (Suomen Joogaliitto) Annika Björk.

Mindfulness kurssi Kotka Lauantaina 5.12.2015 klo 10-16. Kurssipaikkana toimii Tanssikoulu Vikman, Vesivallinaukio 5a, Karhula.

Mindfulness kurssin hinta 90 euroa (sis. alv.), sisältäen myös koulutusmateriaalin sekä Mindfulness CD:n (joko Mindfulness CD;n tai Mindfulness 2*CD+opas) joiden avulla voit jatkaa itsenäisesti harjoittelua. Kurssi sisältää myös teen/kahvin.

Voit maksaa kurssin pankki- tai luottokortilla tai laskulla.

Kurssille käyvät myös liikunta-/kulttuurisetelit, jos haluat maksaa niillä niin ilmoittauduthan sivun alalaidassa olevalla yhteydenotto lomakkeella. Mainitsethan kurssin nimen ilmoittautuessa.

Aiemmat kurssit ovat täyttyneet nopeasti joten suosittelemme ilmoittautumaan ajoissa. Paikkoja rajoitetusti.

Ilmoittaudu tästä

 
Voit tulla kurssille myös ystävän tai puolison kanssa.

Palautteita aiemmilta kursseilta;

“Tykkäsin viikonlopusta todella paljon. Upeat puitteet ja hyvin rakennettu ohjelma. Ohjaajasta huokui rauhallisuus ja läsnäolo joka viritti todella hyvin viikonlopun tunnelman. Mindfulness jäi vakituiseksi osaksi arkea viikonlopun jälkeen. Kiitos tästä hienosta lisästä arjen rutiineihin. Erinomainen paketti.” Jaakko Savolahti, viikonloppukurssi Salo

“Kurssi vastasi odotuksiani. Sain käytännön työkaluja arkeeni. Työkalut ovat helposti toteutettavia ja selkeitä. Ohjaajan rauhallinen ja ammattitaitoinen olemus loi lämminhenkisen ja luottamuksen ilmapiirin. Suosittelen kurssia kaikille Mindfulnessista kiinnostuneille.” Mirka Råback, päivän kurssi Espoo

“Mindfulness jooga tuntui itselleni sopivalta. Olen kokeillut joogaa joitakin kertoja, mutta nyt tuntui siltä, että ensimmäistä kertaa liikkeet tuntuivat jotenkin ymmärrettäviltä ja mielekkäintä. Koin joogan erittäin rentouttavana. Kiitos teille ohjaajille rauhallisen ja rennon ilmapiirin luomisesta.”

“Pidin koulutuksesta. Hyvä muoto toteuttaa kurssi tehdä harjoituksia liian pitkien teoriaosuuksien sijaan. Koulutus antoi kipinän perehtyä asiaan lisää ja aloittaa säännöllinen harjoitusten teko. Materiaalit olivat hyviä ja kiva kun esim. CD;n sai mukaansa niin pääsee heti kotonakin jatkamaan. Ohjaajalla on selkeä hyvää ohjaustapa. Olen suositellut kurssia myös muille.” Marju Tuominen-Tolonen, päivän kurssi Tampere

“Koin koulutuksen selkeäksi ja kattavaksi. Olenkin jo suositellut Mindfulnessia ehdottomasti muillekin.” Satu-Maria Ruotsalainen, päivän kurssi Espoo

Ilmoittaudu kurssille tästä

 
Lisätietoja kurssista Veli-Pekka Mälkiäinen, Mindfulness MBSR ohjaaja (CFM®), Ceesto. Puh.050 555 0556, veli-pekka.malkiainen@ceesto.fi tai voit ottaa yhteyttä alla olevalla lomakkeella.

    Nimi (pakollinen)

    Sähköposti (pakollinen)

    Viesti