Haluatko oppia stressinhallintaa ja olemaan enemmän läsnä arjessasi? Onko sinun vaikea rentoutua ja rauhoittua, tai onko sinulla univaikeuksia? Tai hallitsevatko kivut ehkä elämääsi? Tule tutustumaan Mindfulness, hyväksyvän tietoisen läsnäolon menetelmään ja virkistymään ja kohentamaan hyvinvointiasi.

Mindfulness menetelmästä on tehty tuhansia tutkimuksia ja sen on todettu lisäävän stressinsietokykyä ja kykyä elää nykyisessä jatkuvassa muutoksessa. Harjoitteiden on myös todettu ennaltaehkäisevän ahdistusta, auttavan univaikeuksiin, keskittymisvaikeuksiin ja kivunhoidossa sekä helpottavan tunteiden hallinnassa.

Menetelmän ja harjoitteiden avulla kehomme rentoutuu ja mielemme rauhoittuu. Kurssilla opit mistä menetelmässä on kyse ja kuinka hyödyntää menetelmää ja harjoitteita omassa arjessasi.

Opettelemme vahvistamaan läsnäoloa ja kiinnittämään tietoisesti huomiomme nykyhetkeen. Opit myös tuntemaan kehosi ja itsesi paremmin ja vahvistamaan hyvinvointiasi, ja miten lisätä tyytyväisyyttä ja onnellisuutta elämässäsi yksinkertaisin keinoin.

Perehdymme kurssilla menetelmään harjoitteiden kautta. Tämä on paras tapa ymmärtää mitä tietoinen läsnäolo tarkoittaa ja oppia kuinka hyödyntää harjoitteita omassa elämässä. Kurssin harjoitteet soveltuvat kaikille.

Mindfulness kurssi Joensuu 13.5.2017 lauantaina klo 10-15. Koulutuspaikkana toimivat Vetrea Terveys, Nepenmäenkatu 2, Joensuu.

Kurssin hinta 75 euroa (sis. alv.), sisältäen myös koulutusmateriaalin sekä ladattavat harjoitteet (arvo 23 euroa) joiden avulla voit jatkaa itsenäisesti harjoittelua.

Voit tulla kurssille myös ystävän tai puolisosi kanssa.

Ilmoittaudu tästä

 
Kouluttajana toimii Riitta Koskivirta, Mindfulness MBSR ohjaaja (CFM®). Hän on käynyt kaksivuotisen Center for Mindfulness Finlandin MBRS (Mindfulness-Based Stress Reduction) koulutuksen.

Aiempien kurssilaisten kokemuksia:

“Koulutuksessa pysähdyttiin olemaan läsnä kuluvassa hetkessä ja omassa kehossa. Harjoitusten myötä avautui uusia näkökulmia sekä omaan itseen että ulkopuoliseen maailmaan. Tunnelmaltaan levollisissa harjoituksissa välittyivät ohjaajan oma kokemus ja läsnäolo tilanteessa. Kurssilla oli hyvä olla.”

“Kurssin harjoitukset ovat mielekkäitä ja mieltä rauhoittavia. Kurssin myötä olen löytänyt toimivan keinon päästä irti mielen oravanpyörästä. Työni on haastavaa ja minulla on ollut tapana upota arjen huoliin. Mindfulnessin avulla pääsen nopeammin stressaavasta ajattelusta irti ja jaksan työssäni paremmin.”

“Kurssi oli kaikin puolin onnistunut ja huippu, juuri sopiva minulle. Ohjaaja oli ammattitaitoinen, jonka työskentely oli rauhallista ja asiantuntevaa. Ehdottomasti suosittelen kurssia muille, jos kursseja järjestetään jatkossa. Kurssi ylitti odotukseni, vaikka olin perehtynyt mindfullnesiin aiemmin. Koin kurssista olevan paljon hyötyä elämässäni. Harjoitukset olivat hyviä ja ne on helppo toteuttaa omassa elämässä.”

Ilmoittaudu kurssille tästä

 
Lisätietoja kurssista Veli-Pekka Mälkiäinen, Mindfulness MBSR ohjaaja (CFM®), Ceesto. Puh.050 555 0556, veli-pekka.malkiainen@ceesto.fi