Tämä kurssi on valitettavasti täyttynyt mutta voit vielä ilmoittautua varasijalle ilmoittautumislinkin kautta.  Tai voit tilaa uutiskirjeen tai seuraa Ceeston Facebook sivuja ja kuulet näin ensimmäisenä tulevista kursseista. Seuraava päivän Mindfulness kurssi Espoossa 28.9. ja syksyn kestävä Mindfulness koulutus on alkamassa 16.9. Löydät näistä lisätietoa Kurssit Espoo.

Haluatko löytää rennomman tavan elää ja alkaa voida paremmin? Onko sinulla univaikeuksia tai kamppailetko stressin, uupumuksen, ahdistuksen tai kipujen kanssa? Tai haluatko muuten tutustua menetelmään tai oppia siitä lisää? Tule mukaan Mindfulness kurssille Espooseen.

Mindfulness, hyväksyvän tietoisen läsnäolon menetelmää on tutkittu paljon. Sen on todettu lisäävän stressinsietokykyä ja kykyä elää onnellisempaa ja tasapainoisempaa elämää nykyisessä jatkuvassa muutoksessa. Kurssin avulla opit stressin ja ahdistuksen hallintaa, ottamaan rennommin ja olemaan enemmän läsnä jokapäiväisessä elämässäsi.

Mindfulness kurssi Espoossa 19.8.2014 alkaen. Kurssi sisältää kolme 2 tunnin tapaamista (tiistaisin klo 18.30-20.30 19.8., 26.8. ja 2.9.)

Kurssi sisältää kolme tapaamista, jokaviikkoiset harjoitukset ja materiaalit sekä Harjoitus CD;n. Kurssi sisältää myös ohjaajan tuen kurssin ajan. Kurssi antaa valmiudet jatkaa itsenäisesti harjoittelua.

Kurssin harjoitukset soveltuvat kaikille. Et tarvitse ennakkoon kokemusta Mindfulness menetelmästä.

Koulutuspaikkana toimivat Ceeston tilat, Rautakiskonkuja 4, Leppävaara, Espoo.

Mindfulness Ceesto tilat 1

 

 

 

 

 

Hinta: Kurssin hinta 90 euroa, sisältäen materiaalit ja harjoitus CD;n. Meillä käy myös liikuntasetelit. Jos haluat maksaa liikuntaseteleillä niin ilmoittauduthan alhaalta löytyvällä lomakkeella. Mainitsethan myös kurssin nimen.

Voit tulla kurssille myös puolisosi tai ystävän kanssa.

Kurssille mahtuu viisitoista henkilöä. Aiemmat kurssit ovat täyttyneet nopeasti joten kannattaa ilmoittautua hyvissä ajoin.

Ilmoittaudu tästä

 

Aiempien Mindfulness kursseilla ja koulutuksissa olleiden kokemuksia;

”Koulutus oli hyvä. Voin suositella. Ohjaajalla on oikein hyvä kouluttajan ote ja paljon annettavaa.” Kirsi H

”Pidin koulutuksesta, ja olen jo puhunutkin tutuille ko. kurssista ja tietoisuustaidoista. Koulutus vastasi odotuksiani, oli miellyttävä olla “opiskelijan” roolissa.”

”Pidin koulutuksesta ja voin suositella sitä muille. Koulutus vastasi odotuksia ja vastasi kuvaa menetelmästä. Hyödyllinen kurssi. Kiitos kurssista!” Toni T

”Pidin koulutuksesta kovasti. Tykkäsin verkkaisesta rytmistä ja keskustelusta, sekä siitä, että harjoitukset olivat niin vaihtelevia ja monipuolisia. Vieraanvaraisuus teetarjoiluineen ja jaettuine materiaaleineen, sekä lämminhenkisyys tuntuivat myös hyviltä. Niistä tuli tervetullut olo ja tunne, että minun oikeasti toivotaan nauttivan olostani, eikä olevan vain maksava asiakas. Olen jo suositellutkin koulutusta myös muille.” Jaana N

“Pidin koulutuksesta. Suosittelin sitä jo, ja suosittelen edelleen. Olin itse etukäteen perehtynyt menetelmään mutta kurssi syvensi silti tietojani.” Jaana P

“Koin koulutuksen selkeäksi ja kattavaksi. Olenkin jo suositellut Mindfulnessia ehdottomasti muillekin.” Satu-Maria R

Ilmoittaudu kurssille tästä

Lisätietoja kurssista Veli-Pekka Mälkiäinen, Mindfulness MBSR ohjaaja (CFM®), Ceesto. Puh.050 555 0556, veli-pekka.malkiainen@ceesto.fi

    Nimi (pakollinen)

    Sähköposti (pakollinen)

    Kurssin nimi (pakollinen)