Haluatko vahvistaa läsnäolemista arjessasi ja oppia stressinhallintaa? Onko sinun vaikea rentoutua ja rauhoittua, tai onko sinulla univaikeuksia? Mindfulness ja Asahi kurssi Espoossa 21.5.2016.

Mindfulness menetelmää on tutkittu paljon, ja sen on todettu lisäävän stressinsietokykyä ja kykyä elää nykyisessä jatkuvassa muutoksessa. Mindfulness harjoitteiden on myös todettu ennaltaehkäisevän ahdistusta, auttavan univaikeuksiin, keskittymisvaikeuksiin ja kivunhoidossa sekä helpottavan tunteiden hallinnassa.

Mindfulness menetelmän avulla kehomme rentoutuu ja mielemme rauhoittuu. Kurssilla opit mistä mindfulness menetelmässä on kyse ja kuinka hyödyntää menetelmää ja harjoitteita omassa arjessasi. Opettelemme vahvistamaan läsnäoloa ja kiinnittämään tietoisesti huomiomme nykyhetkeen.

Opit myös tuntemaan kehosi ja itsesi paremmin ja vahvistamaan hyvinvointiasi, ja miten lisätä tyytyväisyyttä ja onnellisuutta elämässäsi yksinkertaisin keinoin.

Jo aikaisemmin mindfulnessiin tutustuneille kurssi antaa hyvän mahdollisuuden kertaamiseen ja jo opitun syventämiseen.

Tutustumme kurssilla myös Asahi Health® liikuntamenetelmään. Asahi on Suomessa kehitetty terveysliikuntamuoto, ja Asahi soveltuu erityisen hyvin stressin ennalta ehkäisyyn sekä sen hoitoon. Harjoitteet tasapainottavat mieltä ja rentouttavat kehoa.

Mindfulness ja Asahi kurssi Espoossa 21.5.2016 lauantaina klo 10-15. Koulutuspaikkana toimii Ceeston tila, Rautakiskonkuja 4, Leppävaara, Espoo.

Kurssin hinta 75 euroa (sis. alv.), sisältäen myös koulutusmateriaalin sekä CD:n (arvo 23 euroa), joiden avulla voit jatkaa itsenäisesti harjoittelua omassa arjessa. Kurssi sisältää myös teen/kahvin.

Maksutavat verkkopankki, korttimaksu tai voit valita myös laskun. Kurssille käy myös kulttuuri- ja liikuntasetelit.

Koulutukseen mahtuu viisitoista ensin ilmoittautunutta.

Ilmoittaudu tästä

 
Voit tulla kurssille myös ystävän tai puolisosi kanssa.

Kurssin ohjaajana toimii Hanna Vesalainen, koulutettu Mindfulness-ja Asahi-ohjaaja.

Palautteita aiemmilta Hannan kursseilta;

“Kiitos todella paljon! Kurssi oli ehkä elämäni tärkein tähän astisista! Luulen, että se muutti suhtautumistani lähes kaikkeen paljon positiivisempaan suuntaan ja ymmärsin, että voin vaikuttaa moneen asiaan vain omalla suhtautumisellani. Hanna oli todella hyvä vetäjä, suosittelen lämpimästi kaikille!”

“Koen että tällainen kurssi työhyvinvoinnin edistäjänä olisi hyvä olla pakollinen jokaiselle. Koen että olen saanut edistymisen avaimet”

“Iso kiitos! Tosi hyvä kurssi, suosittelen.”

Ilmoittaudu kurssille tästä

 
Lisätietoja kurssista Veli-Pekka Mälkiäinen, Mindfulness MBSR ohjaaja (CFM®), Ceesto. Puh.050 555 0556, veli-pekka.malkiainen@ceesto.fi