Mindfulness menetelmää on tutkittu paljon, ja sen on todettu lisäävän stressinsietokykyä ja kykyä elää nykyisessä jatkuvassa muutoksessa. Mindfulness helpottaa tunteiden hallintaa, kehittää oppimiskykyä ja luovuutta sekä auttaa vahvistamaan ihmissuhdetaitoja.

Mindfulness menetelmän avulla kehomme rentoutuu ja mielemme rauhoittuu. Opettelemme kiinnittämään tietoisesti huomiomme nykyhetkeen arvostelematta sitä ja hyväksyen sen sellaisenaan. Harjoittelemme tätä kurssilla yksinkertaisten harjoitusten avulla.

Mindfulness viikonloppukurssi 17.8. lauantaina klo 10-14 Espoossa. Kurssi sisältää koulutusmateriaalin sekä CD:n joiden avulla voit jatkaa itsenäisesti harjoittelua. Paikkana Pieni Joogasali, Läkkisepänkuja 2, Leppävaara, Espoo.

Kurssin hinta 90 euroa (sis. alv.) sisältää opetusmateriaalit sekä opetus-CD:n. Koulutukseen mahtuu viisitoista henkilöä. Aiemmat kurssit ovat täyttyneet nopeasta joten kannattaa ilmoittautua ajoissa.

Nyt ennakkoilmoittautuneille 15.7. mennessä kurssin hinta 70 euroa (sis alv.)

Ilmoittautuminen ja lisätietoja kurssista Veli-Pekka Mälkiäinen, Mindfulness MBSR ohjaaja (CFM®), Ceesto. Puh.050 555 0556, veli-pekka.malkiainen@ceesto.fi tai voit ottaa yhteyttä alla olevalla lomakkeella.

Huomioithan että ilmoittautuminen on sitova. Ilmoittautumisen voi vielä perua myöhemmin, mutta mikäli osallistuminen peruutetaan 30 päivää ennen koulutuksen alkua peritään osallistumismaksusta 50 %. Maksu palautetaan kokonaisuudessaan vain lääkärintodistusta vastaan.

    Nimi (pakollinen)

    Sähköposti (pakollinen)

    Viesti