Mindfulness koulutus 7.10. alkaen  on valitettavasti täyttynyt. Voit ilmoittautua vielä varasijalle tai tilata uutiskirjeen etusivulta niin kuulet ensimmäisenä tulevista kursseista. Seuraava kurssi tammikuussa johon voit jo ennakkoilmoittautua.

Haluatko löytää rennomman tavan elää ja alkaa voida paremmin? Onko sinulla univaikeuksia tai kamppailetko stressin, uupumuksen, ahdistuksen tai kipujen kanssa? Nyt uusi Mindfulness koulutus Vantaalla aiemman täyttyessä.

Mindfulness, hyväksyvän tietoisen läsnäolon menetelmää on tutkittu paljon. Sen on todettu lisäävän stressinsietokykyä ja kykyä elää onnellisempaa ja tasapainoisempaa elämää nykyisessä jatkuvassa muutoksessa. Koulutuksen avulla opit stressin ja ahdistuksen hallintaa, ottamaan rennommin ja olemaan enemmän läsnä jokapäiväisessä elämässäsi.

Nyt kolmen kuukauden Mindfulness koulutus Vantaalla 7.10.2013 alkaen. Koulutus sisältää kuusi 1,5 tunnin tapaamista (maanantaisin klo 18.30-20 7.10., 21.10., 4.11., 18.11., 2.12. ja 16.12.) Lisäksi tammikuussa päivän tapaaminen, paikka ja ajankohta sovitaan myöhemmin.

Koulutuksen sisältö:

– 6 ryhmätapaamista, tapaamiset joka toinen viikko

– päivän tapaaminen tammikuussa

– Harjoitus CD

– jokaviikkoiset harjoitusmateriaalit

– ohjaajan tuki koko kurssin ajan sekä myös kurssin jälkeen tarvittaessa

Koulutuksen kautta;

• opit helpottamaan ja hallitsemaan stressiä paremmin arjessa

• rentoutuminen ja mahdolliset univaikeudet helpottuvat

• opit tuntemaan kehosi sekä tarpeesi ja pitämään parempaa huolta itsestäni

• opit hyväksymään itsesi, itsetuntosi kasvaa

• ihmissuhdetaitosi vahvistuvat

• fyysiset tai psyykkiset oireet saattavat lievittyä tai hävitä kokonaan

• kykysi olla läsnä tässä hetkessä voimistuu ja opit nauttimaan elämästä

• opit ehkäisemään ja helpottamaan ahdistusta ja uupumusta

• parannat keskittymiskykyä sekä työssä jaksamista

• tutustut muihin harjoittajiin mikä tukee omaa harjoitusta

Koulutuksen harjoitukset soveltuvat kaikille. Et tarvitse ennakkoon kokemusta Mindfulness MBSR menetelmästä.

Paikkana toimii hyvinvointikeskus Ecocare, Valimotie 8, Vantaa (Tammisto) www.ecocare.fi

Ecocare_Mindfulness koulutus

Hinta: Koulutuksen voi maksaa joko kuukausittain jolloin sen hinta 76 euroa/kk (sis. alv.) tai kertamaksuna 210 euroa (sis.alv)

Kurssille mahtuu kaksitoista henkilöä.

Huom. Kaikille 15.9. mennessä ennakkoilmoittautuneille Stressinhallinnan käsikirja (Bob Stahl, Elisha Goldstein) veloituksetta. Tämä harjoituspainotteinen työkirja on tarkoitettu jokaiselle, joka kärsii stressistä, ahdistuksesta tai kivusta tai kaipaa muuten elämäänsä tasapainoa ja rauhaa.

Lisäksi vielä kaikki 15.9. mennessä ilmoittautuneet tulevat saamaan harjoitus CD;n lisäksi syksyllä julkaistavan Mindfulness tupla CD;n. CD sisältää lisää harjoitteita sekä vinkkejä harjoittamiseen ja sen tukemiseen.

Aiempien Mindfulness viikonloppu kurssilaisten kokemuksia;

”Koulutus oli hyvä. Erinomainen juttu ajoittaa lauantaipäivään tunnit. Voin suositella. Sinulla on oikein hyvä kouluttajan ote ja paljon annettavaa.” Kirsi H

”Pidin koulutuksesta, ja olen jo puhunutkin tutuille ko. kurssista ja tietoisuustaidoista. Koulutus vastasi odotuksiani, oli miellyttävä olla “opiskelijan” roolissa.”

”Pidin koulutuksesta ja voin suositella sitä muille. Koulutus vastasi odotuksia ja vastasi kuvaa menetelmästä. Hyödyllinen kurssi. Toivon vain, että saan pidettyä menetelmän arjessa. Kiitos kurssista!” Toni T

“Koulutus oli juuri sitä, mitä etukäteen ajattelinkin eli vastasi odotuksia. Voin suositella kurssia muillekin. Kiitos sinulle ja mukavia syyspäiviä!” Lea

”Kiitos, kurssi lauantaina oli antoisa ja yksinkertainen. Sain kipinän harrastaa lisää. Olet kyllä löytänyt oman alueen, missä voit vaikuttaa suuresti ihmisten jaksamiseen.” Pirkko O

Ilmoittautuminen ja lisätietoja kurssista Veli-Pekka Mälkiäinen, Mindfulness MBSR ohjaaja (CFM®), Ceesto. Puh.050 555 0556, veli-pekka.malkiainen@ceesto.fi Voit myös ilmoittautua alla olevalla lomakkeella, kirjoita viestikenttään ”Mindfulness koulutus Vantaa 7.10. alkaen”

Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää.

    Nimi (pakollinen)

    Sähköposti (pakollinen)

    Viesti