Haluatko oppia rauhoittumaan, nukkumaan paremmin ja stressinhallintaa? Tai löytää rennomman ja tasapainoisemman tavan elää ja alkaa voida paremmin? Mindfulness koulutus nyt Helsingissä 24.1. alkaen.

Ajatuksemme karkaavat usein vatvomaan mennyttä tai murehtimaan tulevaa. Usein kuljemme kuin automaattiohjauksella, muistamatta mitä olimme juuri tekemässä tai minne menossa.

Mindfulness, tietoisuustaitojen avulla opimme keskittymään yhteen asiaan kerrallaan ja nauttimaan elämän hetkistä, sellaisina kuin ne ovat.

Mindfulness menetelmästä on tehty yli 5000 tutkimusta. Sen on todettu lisäävän stressinsietokykyä ja kykyä elää onnellisempaa ja tasapainoisempaa elämää nykyisessä jatkuvassa muutoksessa. Koulutuksen avulla opit stressin ja ahdistuksen hallintaa, ottamaan rennommin ja olemaan enemmän läsnä jokapäiväisessä elämässäsi.

8 viikon mindfulness-harjoittelun on tutkittu mm. lisäävän energisyyttä ja keskittymiskykyä, auttavan stressin hallinnassa, lievittävän masennusta, kehittävän tunnetaitoja ja kehotuntemusta, parantavan kivunsietoa ja unta – eli vahvistavan terveyttä ja mielen tasapainoa monin eri tavoin.

Uuden taidon opettelu vaatii aina aikaa ja toistoa tarttuakseen- siksi opettelemme tietoisuustaitoja yhdessä ryhmän ja kokeneen ohjaajan kanssa 8 viikon ajan. Moni on kokenut tämän kurssin – ryhmän ja ohjaajan tuen tärkeänä ja voimauttavana.

Kurssi koostuu 8 tapaamisesta (2 h/ kerta + 4 tunnin mini-retriitti) sekä itsenäisestä päivittäisestä n. 10-30 min. harjoittelusta äänitteiden avulla. Tapaamiset sisältävät harjoituksia, teoriaosuuden ja keskustelua. Kurssi sisältää lisäksi ladattavat mp3-nauhoitteet, sähköisen materiaalipaketin sekä tapaamiset tarjoiluineen.

“Mahtava 8 viikon kurssi takana ja vaikka olen tammikuusta lähtien käynyt säännöllisesti harjoituksissa muualla sain Pausesta ja Hannalta todella vahvan pohjan jatkaa kasvua ja tutustuin aivan ihaniin ihmisiin.”

“8 viikon mindfulness-intensiivikurssilla opimme paljon erilaisia asioita, mm. hengitystekniikoita, meditaatiokäytänteitä ja tapoja harjoittaa itsemyötätuntoa. Kurssi antoi lisäksi laaja-alaista tutkimustietoa mindfulnessin hyödyistä. Ohjaajamme Hanna oli asiantunteva, myötätuntoinen ja lempeä. Kurssin loppuhuipennus oli yhden illan pituinen hiljaisuuden retriitti, joka toimi hienona sukelluksena omaan sisimpään. <3 Kokonaisuudessaan Pausen intensiivikurssi on lempeä johdatus tietoiseen läsnäoloon ja siihen liittyviin tekniikoihin. Sille osallistuminen ei edellytä aiempaa perehtymistä aiheeseen. Suosittelen kurssia kaikille, jotka haluavat löytää kiireen keskelle lempeitä tapoja pysähtyä kuuntelemaan itseään."

Koulutuksen kautta;

• opit helpottamaan ja hallitsemaan stressiä paremmin arjessa

• rentoutuminen ja mahdolliset univaikeudet helpottuvat

• opit tuntemaan kehosi sekä tarpeesi ja pitämään parempaa huolta itsestäsi

• opit hyväksymään itsesi, itsetuntosi kasvaa

• ihmissuhdetaitosi vahvistuvat

• fyysiset tai psyykkiset oireet saattavat lievittyä tai hävitä kokonaan

• kykysi olla läsnä tässä hetkessä voimistuu ja opit nauttimaan elämästä

• opit ehkäisemään ja helpottamaan ahdistusta ja uupumusta

• parannat keskittymiskykyä sekä työssäjaksamista

• tutustut muihin harjoittajiin, mikä tukee omaa harjoittelua

Kurssin teemoja:

• 24.1. Tutustuminen mindfulnessiin ja tutkimustietoon
• 31.1. Hengitys, keho ja mieli
• 7.2. Mindfulness apuna stressinhallinnassa ja hankalissa tunteissa
• 14.2. Hyväksyvä asenne ja myötätunto itseä kohtaan
• 28.2. Myönteisten tunteiden lisääminen
• 7.3. Mindfulness ja aivot
• 14.3. Hiljaisuuden vaikutus hyvinvointiin (Huomaa pidempi aika klo. 16.30-20.30)
• 21.3. Oma polkuni tästä eteenpäin, arvot ja luonteenvahvuudet

Voit lukea tästä lisää koulutuksesta Mindfulness intensiivikurssi 21.4.2019 alkaen Helsinki

Kurssin ajankohta tammikuu-maaliskuu 24.1.2019- 21.3.2019 to klo 17.00-19.00

Koulutuspaikkana toimii Eheys-keskus, Malmin raitti 17b, 00700, Helsinki

Kurssin hinta 116€ / kk (sis. alv), yritykset 116 €/ kk + alv. 24% Kurssimaksun voi maksaa myös kertamaksuna, kurssin kokonaishinta on 348€. Ilmoittautumisen yhteydessä varausmaksu 40 e.

Nyt kun ilmoittaudut niin tulet saamaan lisäksi 3 kuukautta kestävän Mindfulness verkkokurssin ilmaiseksi! Kurssin arvo 69 euroa. Verkkokurssi sisältää joka viikko uusia harjoituksia ja tukee omaa taitojen sisäistämistä ja oppimista. Kurssi on käytettävissä myös koulutuksen jälkeen.

Ilmoittaudu koulutukseen tästä

 
Kouluttajina toimii Hanna Vesalainen, koulutettu Mindfulness- ja Asahi health®-ohjaaja.

”Olen opettanut läsnäolon ja kehontaitoja jo sadoille ja tapaan työssäni viikoittain n. 40-70 ihmistä. Olen huomannut, että kiire, stressi sekä niistä johtuva väsymys ja kehon moninaiset oireet ovat lisääntyneet. Moni kertoo kadottaneensa yhteyden omaan kehoonsa. Haluan uida vastavirtaan ja näyttää, että toisenlainen olemisen tila on mahdollinen. Meillä jokaisella on mahdollisuus pysähtyä – ja pienikin tauko päivän aikana voi vaikuttaa suuresti elämänlaatuumme.”

Lisää aiempien koulutuksissa olleiden kokemuksia;

”Kiitos todella paljon! Kurssi oli ehkä elämäni tärkein tähän astisista! Luulen, että se muutti suhtautumistani lähes kaikkeen paljon positiivisempaan suuntaan ja ymmärsin, että voin vaikuttaa moneen asiaan vain omalla suhtautumisellani. Hanna oli todella hyvä vetäjä, suosittelen lämpimästi kaikille!”

“Hieno kokonaisuus ja pysähtyminen kaiken kiireen keskellä. Harjoituksista tuli osa arkeani, joka on tällaiselle multisuorittajalle tärkeää. Hannan ääni on maaginen ja auttaa varmasti keskittymään olennaiseen kurssilla.”

“Mindfulness kurssi oli eheyttävä ja voimaannuttava; se opetti pysähtymistä kiireen keskellä ja antoi voimia haastavissakin tilanteissa. Kurssi avasi silmät lempeyden ja myötätuntonnon voimaan; itsensä ja muiden arvostamiseen. Sopii mausteeksi myös pikkulapsi-arkeen. Kiitos.”

Ilmoittautumiset koulutukseen tästä

 
Lisätietoja koulutuksesta Hanna Vesalainen, hanna.vesalainen(at)pause.fi, p. 044 240 2719