Haluatko oppia rauhoittumaan, nukkumaan paremmin ja stressinhallintaa? Tai löytää rennomman ja tasapainoisemman tavan elää ja alkaa voida paremmin? Mindfulness koulutus nyt Espoossa helmikuussa 6.2. tiistaina alkaen. Klikkaa ja lue lisää.

Kamppailetko stressin, uupumuksen, ahdistuksen tai kipujen kanssa? Tai onko sinulla univaikeuksia? Tai haluatko muuten tutustua menetelmään ja oppia siitä lisää sekä syventää taitojasi?

Mindfulness, hyväksyvän tietoisen läsnäolon menetelmästä on tehty yli 5000 tutkimusta. Sen on todettu lisäävän stressinsietokykyä ja kykyä elää onnellisempaa ja tasapainoisempaa elämää nykyisessä jatkuvassa muutoksessa. Koulutuksen avulla opit stressin ja ahdistuksen hallintaa, ottamaan rennommin ja olemaan enemmän läsnä jokapäiväisessä elämässäsi.

“Pidin koulutuskokonaisuudesta. Se vastasi odotuksiani, ja sain monia hyviä vinkkejä arkeeni siirrettäviksi. Voin suositella, ja olen jo suositellutkin koulutusta.”

“Koulutus oli hyvä ja selkeä. Se antoi valmiuksia ja varmuutta jatkaa harjoituksia. Kurssi lisäsi motivaatiotani. Ohjaaja oli hyvä ja selkeä. Voin suositella vastaavanlaista koulutusta lämpimästi toisillekin.”

Mindfulness koulutus Espoossa 6.2.2018 alkaen. Koulutus sisältää viisi tapaamista tiistaisin klo 19-20.30 6.2., 13.2., 27.2., 6.3. ja 13.3. sekä päivän kestävä tapaaminen 14.4.2018 klo 10-15 lauantaina.

Koulutuksen sisältö:

– 5 ryhmätapaamista

– koko päivän kestävä tapaaminen 14.4.

– Harjoitus CD:t jotka sisältävät 8 harjoitusta (myös ladattavana versiona)

– jokaviikkoiset harjoitusmateriaalit

– ohjaajan tuki koko kurssin ajan sekä myös kurssin jälkeen

Koulutuksen kautta;

• opit helpottamaan ja hallitsemaan stressiä paremmin arjessa

• rentoutuminen ja mahdolliset univaikeudet helpottuvat

• opit tuntemaan kehosi sekä tarpeesi ja pitämään parempaa huolta itsestäsi

• opit hyväksymään itsesi, itsetuntosi kasvaa

• ihmissuhdetaitosi vahvistuvat

• fyysiset tai psyykkiset oireet saattavat lievittyä tai hävitä kokonaan

• kykysi olla läsnä tässä hetkessä voimistuu ja opit nauttimaan elämästä

• opit ehkäisemään ja helpottamaan ahdistusta ja uupumusta

• parannat keskittymiskykyä sekä työssäjaksamista

• tutustut muihin harjoittajiin, mikä tukee omaa harjoittelua

Tutustumme koulutuksessa myös erilaisiin helppoihin mindfulness liikeharjoitteisiin ja Asahi health menetelmään. Koulutuksen harjoitukset soveltuvat kaikille. Et myöskään tarvitse ennakkoon kokemusta Mindfulness MBSR menetelmästä.

Voit lukea tästä lisää koulutuksesta Mindfulness MBSR koulutus Espoo 6.2.2018

Koulutuspaikkana toimii Tapiola Yogan tila, Ahertajantie 3, Espoo (Tapiola).

Kouluttajina toimivat Veli-Pekka Mälkiäinen Mindfulness MBSR ohjaaja (CFM®) ja Hanna Vesalainen, koulutettu Mindfulness-ja Asahi health®-ohjaaja.

Hinta: Koulutuksen hinta 69 euroa / kk sis.alv 24% (ilmoittautumismaksu 50 euroa laskutetaan helmikuussa ja muut erät maalis-toukokuu). Koulutuksen voi myös maksaa kerralla. Koulutuksen kokonaishinta 257 euroa (sis. alv 24%) ja hinta yrityksille 257 euroa + alv 24%

Koulutuksen maksuun käy myös Smartum liikunta- ja kulttuurisetelit ja maksukortti, Edenred Virikesetelit, Ticket Virike maksukortti ja e-passi (verkkomaksu).

Ilmoittaudu koulutukseen tästä

 
Huom. Nyt saat lisäksi 3 kuukautta kestävän Mindfulness verkkovalmennuksen ilmaiseksi! Valmennuksen arvo 97 euroa.

Verkkovalmennus sisältää joka viikko uusia harjoituksia ja tukee omaa taitojen sisäistämistä ja oppimista. Valmennus on käytettävissä myös koulutuksen jälkeen.

Verkkovalmennus on tarkoitettu jokaiselle, joka kärsii stressistä, ahdistuksesta tai kivusta tai kaipaa muuten elämäänsä tasapainoa ja rauhaa. 3 kuukauden verkkovalmennus pohjautuu tietoisen läsnäolon stressinhallintamenetelmään (MBSR).

Aiempien Mindfulness kursseilla ja koulutuksissa olleiden kokemuksia;

”Pidin koulutuksesta kovasti. Tykkäsin verkkaisesta rytmistä ja keskustelusta, sekä siitä, että harjoitukset olivat niin vaihtelevia ja monipuolisia. Vieraanvaraisuus sekä lämminhenkisyys tuntuivat myös hyviltä. Niistä tuli tervetullut olo ja tunne, että minun oikeasti toivotaan nauttivan olostani, eikä olevan vain maksava asiakas. Olen jo suositellutkin koulutusta myös muille.” Jaana Nio, Mindfulness koulutus

“Tykkäsin viikonlopusta todella paljon. Upeat puitteet ja hyvin rakennettu ohjelma. Ohjaajasta huokui rauhallisuus ja läsnäolo joka viritti todella hyvin viikonlopun tunnelman. Mindfulness jäi vakituiseksi osaksi arkea viikonlopun jälkeen. Kiitos tästä hienosta lisästä arjen rutiineihin. Erinomainen paketti.” Jaakko Savolahti, viikonloppukoulutus

“Kurssi vastasi odotuksiani. Sain käytännön työkaluja arkeeni. Työkalut ovat helposti toteutettavia ja selkeitä. Ohjaajan rauhallinen ja ammattitaitoinen olemus loi lämminhenkisen ja luottamuksen ilmapiirin. Suosittelen kurssia kaikille Mindfulnessista kiinnostuneille.” Mirka Råback, päivän kurssi

Ilmoittautumiset koulutukseen tästä

 
Lisätietoja koulutuksesta Veli-Pekka Mälkiäinen, Mindfulness MBSR ohjaaja (CFM®), Ceesto. Puh. 050 555 0556, veli-pekka.malkiainen@ceesto.fi