Lämpimästi tervetuloa kokonaisvaltaiseen mielen ja kehon hyvinvoinnin päivään. Tervetuloa olemaan läsnä hetkessä ja itsessäsi Mindfulness ja Yinjooga kurssille Espooseen.

Mindfulness-ohjaaja Veli-Pekka Mälkiäinen (Ceesto Oy) ja Yinjooga-opettajat Susanne Ropponen ja Niina Koivisto (Yinjooga & Reiki Finland) vievät sinut matkalle läsnäolon hetkeen, mieleesi, kehoosi ja itseesi.

Päivä koostuu 3 h Mindfulness-osuudesta ja 2,5h Yinjooga-harjoituksesta. Näiden välissä on n. 30 min tauko, jonka aikana voit nauttia omia eväitä ja vaihtaa ajatuksia muiden kurssilaisten ja opettajien kanssa.

Mindfulness menetelmä auttaa mieltämme, ajatuksiamme ja tunteitamme, sekä kehoamme rentoutumaan ja rauhoittumaan. Harjoitusten kautta opimme olemaan enemmän läsnä elämässämme ja vähitellen hyväksymään tämän hetken sellaisena kuin se on. Opimme havainnoimaan selkeämmin asioita ja näin voimme vaikuttaa niihin sekä valintoihimme, ja omaan hyvinvointiimme. Opimme myös irti päästämään helpommin vanhoista tottumuksistamme ja arvostelevista ajatuksista.

Mindfulness menetelmästä on tehty tuhansia tutkimuksia ja tutkimuksissa harjoitteiden on todettu auttavan stressinhallinnassa ja helpottavan ahdistusta. Harjoitusten on todettu myös auttavan univaikeuksissa, kivunhallinnassa ja keskittymiskyvyn vahvistamisessa. Harjoitukset parantavat kykyä käsitellä tunteita ja lisäävät tyytyväisyyttä ja onnellisuutta elämässä.

Opettelemme tarkkailemaan mieltämme ja kokemustamme lempeästi tuomitsematta, arvostelematta ja hyväksyen. Annamme ajatusten, tunteiden ja kehon tuntemusten tulla ja mennä reagoimatta niihin, annamme mielemme ja kehomme levätä tässä hetkessä. Harjoittelemme tätä kurssilla kaikille soveltuvien yksinkertaisten harjoitusten avulla.

Yinjooga on passiivinen ja meditatiivinen joogaharjoitus, jossa vaikutus kohdistetaan syvälle kehon sidekudoksiin ja mieleen. Yinjooga lisää kehon liikkuvuutta ja mielen levollisuutta.

Sidekudos kutistuu istumatyön ja ikääntymisen myötä pienimpään mahdolliseen muotoonsa, jos sitä ei stimuloida ja aktivoida. Tästä johtuen kehoon syntyy erilaisia jäykkyyksiä ja kiputiloja, joista mm. alaselän kivut ovat monelle tuttuja.

Yinjoogan tavoitteena on myös hiljentää mieli intuitiolle ja syvemmälle viisaudelle, jotka hautautuvat yleensä mielen puheen, omien uskomustemme ja vaatimustemme alle.

Yinjoogassa aktivoidaan myös kehon energiakanavia ja parannetaan energiankiertoa kehossa. Tämä poistaa kehosta energiatukkeumia ja saa aineenvaihdunnan kudoksissa liikkeelle. Lopputuloksena on kokonaisvaltaisesti parempi kehon ja mielen hyvinvointi.

Yinjooga-harjoitus soveltuu hyvin myös aloittelijoille ja ensikertalaisille, sillä liikkeitä tuetaan erilaisin apuvälinen ja liikkeet tehdään omaa kehoa kuunnellen ja kunnioittaen. Voit lukea Yinjoogasta lisää täältä http://yinjoogajareiki.fi/

Mindfulnessin ja Yinjoogan yhdistelmä saa sinut laskeutumaan läsnä olevaan hetkeen, avaamaan aistisi ja mielesi ja lopulta myös kehosi ja energiasi. Lopputuloksena on kokonaisvaltainen hyvinvointi, kehon ja mielen ollessa yhtä ja avoinna.

Mindfulness ja Yinjooga kurssi pidetään la 18.10. klo 10-16 Niittykummussa, Niittymäentie 7 (Trainer’s Housen talo).

Kurssin hinta 100 euroa (sis. alv 24%).

Voit maksaa ilmoittautumisen verkkopankin kautta, luottokortilla tai laskulla.

Maksuvälineenä käy myös Smartum-liikuntasetelit, Virike-setelit ja Sporttipassi. Jos haluat maksaa näillä niin ilmoittauduthan tämän sivun alhaalta löytyvällä yhteydenotto lomakkeella. Mainitsethan myös kurssin nimen.

Osallistu tästä

 
Osallistujamäärä on rajallinen.

Voit osallistua kurssille myös puolison tai ystävän kanssa.

Palautteita aiemmilta kursseilta;

“Loistava harjoitus. Ihanan rentouttava ja rauhallinen. Rentouttava ilmapiiri ja ympäristö. Ja uskomattomia fiiliksiä!”

”Oikein rauhoittava ja rentouttava. Sain itseeni juuri sen tasapainon, jota lähdin hakemaan”

”Kurssilla tehdyt harjoitteet olivat hyviä, mukavan erilaisia toisiinsa nähden ja jaetussa materiaalissa oli muutama muu helposti toteutettava. Kiitän kurssista.” Markus S

”Kurssi vastasi odotuksiani. Sain käytännön työkaluja arkeeni. Ohjaajan rauhallinen ja ammattitaitoinen olemus loi lämminhenkisen ja luottamuksen ilmapiirin. Pehmeä ja miellyttävä ääni siivitti keskittymistä omaan harjoitteluun. Suosittelen kurssia kaikille Mindfulnessista kiinnostuneille.”

”Koin koulutuksen selkeäksi ja kattavaksi. Olenkin suositellut Mindfulnessia ehdottomasti muillekin.”

Ohjaajat ja lisätietoja tapahtumasta;

Veli-Pekka Mälkiäinen, Mindfulness MBSR ohjaaja (CFM®), Ceesto. Puh.050 555 0556, veli-pekka.malkiainen@ceesto.fi

Susanne Ropponen ja Niina Koivisto, Yinjoogaopettajat (RYT200+Yin&anatomia koulutus), Yinjooga ja Reiki Finland, info@yinjoogajareiki.fi tai puhelimitse 044 9727 379/Susanne tai 044 9727 973/Niina

    Nimi (pakollinen)

    Sähköposti (pakollinen)

    Viesti