Tule tutustumaan tai oppimaan lisää mindfulnessista eli hyväksyvän tietoisen läsnäolon menetelmästä ja TRE-menetelmästä. Tule rentoutumaan, rauhoittumaan ja kohentamaan hyvinvointiasi.

Mindfulness-menetelmästä on tehty yli kolmetuhatta tutkimusta. Sen on todettu lisäävän stressinsietokykyä ja kykyä elää nykyisessä jatkuvassa muutoksessa. Harjoitteiden on myös todettu ennaltaehkäisevän ahdistusta, auttavan univaikeuksiin, keskittymisvaikeuksiin ja kivunhoidossa sekä helpottavan tunteiden hallintaa.

Mindfulness-menetelmän ja -harjoitteiden avulla kehomme rentoutuu ja mielemme rauhoittuu. Kurssilla opit, mistä mindfulness-menetelmässä on kyse ja miten hyödynnät menetelmää ja harjoitteita omassa arjessasi.

Opettelemme vahvistamaan läsnäoloa ja kiinnittämään tietoisesti huomiomme nykyhetkeen. Opit myös tuntemaan kehosi ja itsesi paremmin sekä vahvistamaan hyvinvointiasi, lisäämään tyytyväisyyttä ja onnellisuutta elämässäsi yksinkertaisin keinoin.

Kurssi soveltuu myös oman harjoittelun tukemiseen ja taitojen syventämiseen.

Tutustumme kurssilla myös TRE TM-menetelmään (Tension and Trauma Releasing Exercises). TRE on yksinkertainen ja helposti omaksuttava kehon liikkeistä koostuva itsehoitomenetelmä, jonka vaikutukset ilmenevät nopeasti.

TRE rentouttaa, aktivoi ja mobilisoi stressin ja traumaattisten kokemusten jännittämiä lihaksia. Menetelmä käynnistää lihasten vapinana tai tärinänä alkavan, luonnollisen ja nopeasti vaikuttavan palautumismekanismin.

TRE-harjoittelun myötä kehotietoisuus, omien rajojen ja läsnäolon kokemus vahvistuvat. TRE:n kehittäjä on amerikkalainen tohtori David Berceli, kansainvälisesti tunnettu stressin- ja traumanhoidon asiantuntija.

Kaikki harjoitukset ovat yksinkertaisia ja soveltuvat jokaiselle.

Kurssin ohjaajina toimivat Mindfulness MBSR ohjaaja (CFM®) Veli-Pekka Mälkiäinen ja sertifioitu 2-tason TRE-ohjaaja Marika Lehtimäki.

Mindfulness ja TRE -kurssi Tampereella lauantaina 28.5.2016 klo 10–16. Koulutuspaikkana toimii Joogakoulu Ong Namo, Yliopistonkatu 58B, Tampere.

Kurssin hinta 120 euroa (sis. alv.) Kurssi sisältää myös koulutusmateriaalin sekä Mindfulness 2*CD + oppaan (CD paketin arvo 27 euroa, harjoitteet myös ladattavissa), joiden avulla voit jatkaa itsenäisesti Mindfulness- ja TRE-harjoittelua.

Maksutavat verkkopankki, korttimaksu tai voit valita myös laskun.

Huom. Kurssille käy myös liikunta- ja kulttuurisetelit.

Suosittelemme ilmoittautumaan ajoissa, aiemmat kurssit ovat täyttyneet nopeasti.

Voit osallistua kurssille myös ystäväsi tai puolisosi kanssa.

Ilmoittaudu tästä

 
Palautteita aiemmilta kursseilta:

“Tykkäsin viikonlopusta todella paljon. Upeat puitteet ja hyvin rakennettu ohjelma. Ohjaajista huokui rauhallisuus ja läsnäolo joka viritti todella hyvin viikonlopun tunnelman. Mindfulness jäi vakituiseksi osaksi arkea viikonlopun jälkeen. Kiitos tästä hienosta lisästä arjen rutiineihin. Erinomainen paketti.” Jaakko Savolahti, viikonloppuretriitti Salo

“Kiitos, kurssi oli mukava kokemus, voin suositella. Odotuksia ei ollut, huomioitte hyvin erilaiset osallistujat. Mindfullness antoi uutta näkökulmaa läsnäoloon ja TRE oli aivan uusi kokemus, positiivinen. Lämmin kiitos molemmille.”

“Kurssi vastasi odotuksiani. Sain käytännön työkaluja arkeeni. Työkalut ovat helposti toteutettavia ja selkeitä. Ohjaajan rauhallinen ja ammattitaitoinen olemus loi lämminhenkisen ja luottamuksen ilmapiirin. Suosittelen kurssia kaikille.” Mirka Råback, päivän kurssi Espoo

“Kurssi oli mielestäni erinomainen ja vastasi odotuksiani, jopa ylitti ne. Oli erittäin hyvä että selkeä pääpaino oli itse harjoituksilla, teoriaa oli ripoteltu sopivasti mukaan. Suosittelen kurssia ehdottomasti muillekin!”Anne Miettinen, päivän kurssi Lahti

“Marika ohjaajana on läsnäoleva. Tunnelma hänen ohjauksessaan on turvallinen ja lämminhenkinen.”

“Olen tutustunut TRE-menetelmään Marikan yksityisohjauksessa. Hän opasti minua aivan alusta lähtien askel askeleelta. Marikan hyvin lempeä, salliva ja kannustava läsnäolo oli juuri sitä mitä tarvitsin. Opin tarvittavat liikkeet ja mikä tärkeintä; tulin nähdyksi ja kuulluksi.”

Ilmoittaudu kurssille tästä

 
Lisätietoja kurssista Veli-Pekka Mälkiäinen, Mindfulness MBSR ohjaaja (CFM®), Ceesto. Puh.050 555 0556, veli-pekka.malkiainen@ceesto.fi

Lämpimästi tervetuloa!