Tule tutustumaan tai oppimaan lisää Mindfulnessista eli hyväksyvän tietoisen läsnäolon menetelmästä ja TRE-menetelmästä. Tule rentoutumaan, rauhoittumaan ja kohentamaan hyvinvointiasi.

Mindfulness-menetelmästä on tehty yli kolmetuhatta tutkimusta. Sen on todettu lisäävän stressinsietokykyä ja kykyä elää nykyisessä jatkuvassa muutoksessa. Harjoitteiden on myös todettu ennaltaehkäisevän ahdistusta, auttavan univaikeuksiin, keskittymisvaikeuksiin ja kivunhoidossa sekä helpottavan tunteiden hallintaa.

Mindfulness-menetelmän ja -harjoitteiden avulla kehomme rentoutuu ja mielemme rauhoittuu. Kurssilla opit, mistä Mindfulness-menetelmässä on kyse ja miten hyödynnät menetelmää ja harjoitteita omassa arjessasi.

Opettelemme vahvistamaan läsnäoloa ja kiinnittämään tietoisesti huomiomme nykyhetkeen. Opit myös tuntemaan kehosi ja itsesi paremmin sekä vahvistamaan hyvinvointiasi, lisäämään tyytyväisyyttä ja onnellisuutta elämässäsi yksinkertaisin keinoin.

Kurssi soveltuu myös oman harjoittelun tukemiseen ja taitojen syventämiseen.

Tutustumme kurssilla myös TRETM-menetelmään (Tension and Trauma Releasing Exercises). TRE on yksinkertainen ja helposti omaksuttava kehon liikkeistä koostuva itsehoitomenetelmä, jonka vaikutukset ilmenevät nopeasti.

TRE rentouttaa, aktivoi ja mobilisoi stressin ja traumaattisten kokemusten jännittämiä lihaksia. Menetelmä käynnistää lihasten vapinana tai tärinänä alkavan, luonnollisen ja nopeasti vaikuttavan palautumismekanismin.

TRE-harjoittelun myötä kehotietoisuus, omien rajojen ja läsnäolon kokemus vahvistuvat. TRE:n kehittäjä on amerikkalainen tohtori David Berceli, kansainvälisesti tunnettu stressin- ja traumanhoidon asiantuntija.

Kaikki harjoitukset ovat yksinkertaisia ja soveltuvat jokaiselle. Kurssi sisältää myös koulutusmateriaalin sekä Mindfulness CD:n, joiden avulla voit jatkaa itsenäisesti Mindfulness- ja TRE-harjoittelua.

Kurssin ohjaajina toimivat Mindfulness MBSR ohjaaja (CFM®) Veli-Pekka Mälkiäinen ja sertifioitu 2-tason TRE-ohjaaja Marika Lehtimäki.

Mindfulness ja TRE -kurssi Espoossa sunnuntaina 29.11.2015 klo 10–16 Espoon Leppävaarassa, osoitteessa Rautakiskonkuja 4.

Kurssin hinta 120 euroa (sis. alv.) sisältää myös Mindfulness- ja TRE-koulutusmateriaalin sekä Mindfulness CD:n (CD:n arvo 23 euroa), joiden avulla voit jatkaa harjoittelua itsenäisesti.

Maksutavat verkkopankki, korttimaksu tai voit valita myös laskun.

Kurssille käyvät myös liikunta-/kulttuurisetelit, jos haluat maksaa niillä niin ilmoittauduthan sivun alalaidassa olevalla yhteydenotto lomakkeella. Mainitsethan kurssin nimen ilmoittautuessa.

Huom. Suosittelemme ilmoittautumaan ajoissa, aiempi kurssi täyttyi todella nopeasti.

Voit osallistua kurssille myös ystäväsi tai puolisosi kanssa.

Ilmoittaudu tästä

 
Palautteita aiemmilta kursseilta:

“Pidin kurssista erittäin paljon. Ohjaajat olivat asiansa osaajia, joten harjoitteet toimivat erittäin hyvin. Suosittelin kurssia monille, kurssi vastasi odotuksiani ja jopa ylitti ne. Hyötyä oli tavattoman paljon; erityisesti stressi helpottui ja harjoitteet on helppo siirtää arjen lisäksi työhöni.” Mia-Riikka Tyni, Mindfulness ja TRE kurssi

“Opin päivän aikana todella paljon menetelmästä. Samoin huomaamaan sen, miten pienillä arjen asioilla on oikeasti suuresti merkitystä. Kiitos ihanasta ja aiheeseen sopivasta tunnelmasta, tavasta järjestää kurssi. Olimme mieheni kanssa tyytyväisiä päivään (sopi hyvin myös pariskunnille!)” Riina Väisänen, päivän kurssi Espoo

“Kurssi vastasi odotuksiani. Sain käytännön työkaluja arkeeni. Työkalut ovat helposti toteutettavia ja selkeitä. Ohjaajan rauhallinen ja ammattitaitoinen olemus loi lämminhenkisen ja luottamuksen ilmapiirin. Suosittelen kurssia kaikille Mindfulnessista kiinnostuneille.” Mirka Råback, päivän kurssi Espoo

“Kurssi oli mielestäni erinomainen ja vastasi odotuksiani, jopa ylitti ne. Oli erittäin hyvä että selkeä pääpaino oli itse harjoituksilla, teoriaa oli ripoteltu sopivasti mukaan. Suosittelen kurssia ehdottomasti muillekin!”Anne Miettinen, päivän kurssi Lahti

“Koin koulutuksen selkeäksi ja kattavaksi. Olenkin jo suositellut Mindfulnessia ehdottomasti muillekin.” Satu-Maria Ruotsalainen, päivän kurssi Espoo

“Marika ohjaajana on läsnäoleva. Tunnelma hänen ohjauksessaan on turvallinen ja lämminhenkinen.”

“Olen tutustunut TRE-menetelmään Marikan yksityisohjauksessa. Hän opasti minua aivan alusta lähtien askel askeleelta. Marikan hyvin lempeä, salliva ja kannustava läsnäolo oli juuri sitä mitä tarvitsin. Opin tarvittavat liikkeet ja mikä tärkeintä; tulin nähdyksi ja kuulluksi.”

Ilmoittaudu kurssille tästä

 
Lisätietoja kurssista Veli-Pekka Mälkiäinen, Mindfulness MBSR ohjaaja (CFM®), Ceesto. Puh.050 555 0556, veli-pekka.malkiainen@ceesto.fi

Lämpimästi tervetuloa!

    Nimi (pakollinen)

    Sähköposti (pakollinen)

    Viesti