Onko sinun vaikea rentoutua ja rauhoittua, tai onko sinulla univaikeuksia? Haluatko oppia stressinhallintaa ja vahvistaa läsnäolemista arjessasi? Nyt Mindfulness ja Asahi kurssi kurssi Turussa sunnuntaina 1.9.2019.

Mindfulness menetelmästä on tehty yli 5000 tutkimusta ja sen on todettu lisäävän stressinsietokykyä ja kykyä elää nykyisessä jatkuvassa muutoksessa. Mindfulness harjoitteiden on myös todettu ennaltaehkäisevän ahdistusta, auttavan univaikeuksiin, keskittymisvaikeuksiin ja kivunhoidossa sekä helpottavan tunteiden hallinnassa.

Mindfulness menetelmän avulla kehomme rentoutuu ja mielemme rauhoittuu. Kurssilla opit mistä mindfulness menetelmässä on kyse ja kuinka hyödyntää menetelmää ja harjoitteita omassa arjessasi. Opettelemme vahvistamaan läsnäoloa ja kiinnittämään tietoisesti huomiomme nykyhetkeen.

Opit myös tuntemaan kehosi ja itsesi paremmin ja vahvistamaan hyvinvointiasi, ja miten lisätä tyytyväisyyttä ja onnellisuutta elämässäsi yksinkertaisin keinoin.

Jo aikaisemmin mindfulnessiin tutustuneille kurssi antaa hyvän mahdollisuuden kertaamiseen ja jo opitun syventämiseen, tai aloittamaan harjoittelun uudelleen.

“Kurssi ylitti odotukset, vaikka lajista on jo kokemusta. Innostaa omaehtoiseen harjoitteluun. Suosittelen!”

“Kurssi oli ihana rauhoittuminen ja antoi eväitä harjoittamamaan tässä hetkessä olemista. Asahi oli oikein hyvä lisä kurssiin. Kiitos!”

Tutustumme kurssilla myös Asahi Health® liikuntamenetelmään. Asahi on Suomessa kehitetty terveysliikuntamuoto, ja Asahi soveltuu erityisen hyvin stressin ennalta ehkäisyyn sekä sen hoitoon. Harjoitteet tasapainottavat mieltä ja rentouttavat kehoa. Harjoitukset sopivat kaikille.

Mindfulness ja Asahi kurssi Turussa 1.9.2019 sunnuntaina klo 10-15. Koulutuspaikkana toimii Pilates Studio Spiraali Turku, Puutarhakatu 49, 2.krs.

Kurssin hinta 120 euroa (sis.alv.) Kurssi sisältää koulutusmateriaalin sekä ladattavat harjoitteet (arvo 23 euroa), joiden avulla voit jatkaa itsenäisesti harjoittelua omassa arjessa.

Nyt ennakkoon 14.8. mennessä ilmoittautuneille kurssin hinta 90 euroa!

Huom. Kurssi on täyttymässä nopeasti.

Kurssin maksu laskulla (30 päivän maksuaika). Kurssille käy myös liikuntaedut Smartum, Edenred (Virike), e-passi, Easybreak ja Tyky.

Ilmoittaudu tästä

 
Voit tulla kurssille myös ystävän tai puolisosi kanssa.

Kouluttajana toimii Mindfulness MBSR (CFM®)-ohjaaja ja Asahi Health® ohjaaja Satu Suominen, p.0503043804

Palautteita aiemmilta Satun kursseilta;

“Oli todella rentouttava päivä, aika meni nopeasti. Sain hyviä vinkkejä ja toimintamalleja, joiden avulla on mahdollista hallita stressiä, pitää vain itse tehdä harjoitteita. Oli turvallinen ja lämmin olo, Kiitos!”

“Osallistuin Turun kurssille ja suosittelen kurssia. Ohjaaja miellyttävän rauhallinen ja läsnäoleva ihminen; päivässä rytmittyi mukavasti erilaisia rentouttavia harjoitteita. Omakohtaisesti sain rentoutuneen olon stressini keskellä; työssäni uskon suosittelevani Mindfulnessia ja Asahia ahdistuneille, unihäiriöisille ja kipupotilaille.”

“Kurssi oli oikein hyvä intro mindfulnessiin ja asahiin. Ohjaaja oli erittäin miellyttävä ja lämminhenkinen henkilö, joka osasi asiansa ja osasi kertoa harjoitteista ja niiden tarkoituksista.
Sain kurssista inspiraation ottaa mindfulness-harjoittelun säännölliseksi osaksi arkeani. Asahi voisi olla hyvä tapa herätellä itseä aamuisin uuteen päivään. Ei vie paljon aikaa käydä harjoitus läpi ja siinä tulee kevyt harjoitus koko keholle. Suosittelen kurssia muillekin.”

“Kiitos! Sain ajatteluun tukea, rentoutumiseen tukea ja päivä itsessään oli voimaannuttava!”

Ilmoittaudu kurssille tästä

 
Lisätietoja kurssista Veli-Pekka Mälkiäinen, Puh.050 555 0556, veli-pekka.malkiainen@ceesto.fi