Tule rentoutumaan ja rauhoittumaan sekä syventämään omaa harjoitteluasi Mindfulness Espoo tuki iltoihin. Oppimaan tai aloittamaan harjoittelusi uudelleen jos se on jäänyt arjessasi. Seuraava tuki ilta 9.2.2014, vielä muutama paikka vapaana.

Saat tapaamisista yksinkertaisia työkaluja stressinhallintaan ja oman hyvinvointisi vahvistamiseen. Olet tervetullut tuki iltoihin jos olet käynyt jonkin Ceeston kursseista tai mahdollisesti toisen yrityksen järjestämän Mindfulness kurssin. Jos et ole tutustunut menetelmään aiemmin niin suosittelen sinua tulemaan ensin esimerkiksi

Ceeston viikonloppukursseille, voit katsoa seuraavat kurssit täältä https://mindfulness-sivut.fi/category/kurssit/

Tuki illat soveltuvat hyvin tukemaan omaa harjoitteluasi. Tutustumme joka kerta erilaisiin harjoitteisiin. Löydät menetelmästä lisää näiltä sivuilta.

Mindfulness Espoon tuki-ilta 9.2.2014 sunnuntaina klo 16-18 Paikkana Ceeston tilat Rautakiskonkuja 4 C 29 (Leppävaara)

Mindfulness espoo

 

 

 

 

 

Tuki illan hinta 20 euroa. Tunneille mahtuu neljätoista henkilöä, kannattaa ilmoittautua ajoissa.

Ilmoittaudu tästä  

Ohjaajana toimii Mindfulness MBSR ohjaaja Veli-Pekka Mälkiäinen. Tilassa on kaikille lampaanvilla harjoitusmatto, huovat sekä tyynyt. Ota mukaasi rennot vaatteet, joissa on mukava olla ja helppo liikkua. Tuki illat sisältävät teetarjoilun.

Jos sinulla herää kysyttävää niin voit ottaa  yhteyttä Veli-Pekka Mälkiäinen, Mindfulness MBSR ohjaaja (CFM®), Ceesto. Puh.050 555 0556, veli-pekka.malkiainen@ceesto.fi Tai voit ottaa yhteyttä alla olevalla lomakkeella.

    Nimi (pakollinen)

    Sähköposti (pakollinen)

    Viesti